Az önce yunusların medyanın bize yansıttığı kadar sevimli canlılar olmadığını öğrendim. Ve resmen yeni bir fobim oluştu. Uyumaktan ve rüyamda yunus görmekten korkuyorum bi miktar. 🥲
Siz neden uyumadınız? Ne olsa rahatça uyurdunuz? 🌛

Az önce yunusların medyanın bize yansıttığı kadar sevimli canlılar olmadığını öğrendim. Ve resmen yeni bir fobim oluştu. Uyumaktan ve rüyamda yunus görmekten korkuyorum bi miktar. 🥲
Siz neden uyumadınız? Ne olsa rahatça uyurdunuz? 🌛

şu an için uykum kötü yani uyku düzenim yok maalesef bu yüzden de uyuyamıyorum birde gece uyumamaya alıştım gibi ibraz ama yakında uyurum sanırım biraz şarkı dinliyorum uykumun gelmesini bekliyorum.
ben de aynı şeyi penguenlerde ve ördeklerde yaşamıştım. artık kime güvenecez biz. sebebime gelince hem uykusuzluk hem benim inadım. şöyle bir kendiliğinden erkence gelen bir uykum olmadı ki bir rahatça uyuyum
Penguen ve ördeklere de bakarak travma sayımı arttırmak istemiyorum şu an...
birisi saçımla oynasa uyumadan önce direkt uyurdum sanırım
Cevap
8Cevap
Kız yunusların ne sorunu varmış korkutma beni örümceklere bile yeni alıştım bide yunus şoku yaşatma bana 🥺 Uykum kaçık şu an ~ ℳ
Of offf hem de nasıl sorun... bildiğin zalım, katil ve de duygusuz bencil varlıklar çıktılar...🥲
Anaa o zmn daha çok severim ama jxjsjfnnf
Şakasın sksjdjd
Ksnnsnd olabileriim
Bilinç altını yunuslara teslim etmemelisiin
Benim uyumama sebebim tamamen uykusuzluk yaaa
Valla bilemiyorum korkuyorum cidden ajsjsjs
Aga bayram nesaji atsammi diye dusunuyom ona
Atabilirsiniz
Uyuyodum o saatte ama bu aralar çok erken kalkıyorum daha fazla uyuyamıyorum
Ben de uzunca öyleydim cidden 😄
Ben yatmiycam arkadaşımla yazmış onunla biraz derlesecegim muhabet neyse iyi geceler
İyi geceler size de.
🙏
Düşüncelerime çözüm ve kafaya takmadan uyurum
Çalışmamak beni rahat uykuya getiriyor
Gece vardiyasindayim ayakta zor duruyordu
Alt satırda ki cümle benim için geçerli olsa uyumak yerine onu seyrederdim
Ayrıca yunusların ne gibi bir zararı olabilir ki
Ben de öyle düşünüyordum ama göründükleri gibi değillermiş. Dişi yunuslarla zorla birliktelik, kendileriyle çiftleşmek istemeyenin yavrusunu gözü önünde öldürme, yavrulara işkence etme ve vücutlarını parçalama, balon balığı ile temaslari sonucunda kafalarının bi güzel olması ve bize masum gelen o gulumseyislerinin aslında o kafa güzellemesi sırasında oluşması vs vs. Bazı videolar var konuyla ilgili. Detaylı bakabilirsiniz.
Oha onu bende izledim çocukları falan öldürüyorlardı tekrar ilişkiye girmek için ama dümen olduğunu düşünüp geçmiştim o gerçek miymiş ya
Evet gerçekmiş. Üzücü ve şaşkın edici bir durum.
Uzayda bir tırtıl olsa bu kadar şaşırmazdım çok garip ya
Valla bi uyumuşum :D kraliçeler gibi 😃
Oh misss🌸
☺️🌺
Yunuslardaki sorun neymiş ki?
Dişi yunuslarla zorla birliktelik, yavru yunusları öldürme, işkence etme vs vs videolar var bakabilirsiniz. Masum değiller yani.
Teşekkürler. İlginçmiş. Bakacağım.
Rica ederim
Ben uyuyorum size good night 🌌
Size de ✨️🌸
valla çok güzel uyudum : )
Sevgilim olsa uyurdum galiba.
Gündüz manda gibi uyuduğum için
Ne sen soor ne ben söyleyeyim derler ya heh işte öyle bir şey:')
@Laraft ben biliyom libido ya da aşk acısı ( aşk ve gelecek kaygısı ) 😎
Uyuyordum 😂
uyku düzenim bozuk 1-2 haftadır
Konser veriyom
uykum gelmedi
nedensiz..
Uykum olsa keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?