Nikaha 20 gün kaldı ama bir tarafım çok sorgulamaya basladı sizde de oldu mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAilenden ayrılacaksın, yeni bir hayata adım atacaksın diye endişelerin ve korkuların vardır büyük ihtimâlle. Ve bu korkulardan ötürü kararsızlık yaşaman gayet normâl. Duyguların karman çormandır şimdi.. Fakat pozitif bakmanı tavsiye ederim, aileni her gün ararsın, arada gidip gelirsin ya da onlar gelir. Bir şekilde rayına oturtursun her şeyi. Lâkin sabretmelisin. Eğer evlenmek istediğin adamdan eminsen sakın vazgeçme. Seviyorsan, seviliyorsan, anlayışlı, sevecek, sıcak ve samimi biriyse şu an yapacağın fevri bir hareketle onu kaybetmiş olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kişiliğine karşı ya da güveninde bir şüphe varsa elbette kararsızlık normaldir bence. Ama okuduğum kadarıyla değişmesinden korkuyorsun bu bi ihtimal ama ihtimal ile bir yere varamazsın. Evlilik zaten bir yerde şans aynı eve girince anlarsın. Mutlu olursunuz umarım 🕊
00 Yorumla
Benim anladığım içinde bir tereddüt varsa eğer sen bu ilişkiye arkadaş, dost, aile gibi bir sebep ikna, tavsiye ile başlamış olabilirsin aklında sorular olması doğal bir mantık evliliğine benziyor artı ve eksilerini düşün Kendi kararını ver hiç bir şey için geç değil eş, dost, karşındaki üzülmesin diye feda demek zorunda değilsin özgür bir bireysin yanlış anlama sakın vazgec demiyorum yanılıyor da olabilirim ama içinde nişanlına karşı bir bağ oluşmamış
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir ihtimal ile bilemediğiniz yeni bir hayata başlayacak olmanın yarattıgı bir huzursuzluk yaşıyorsunuz ailemizle bir düzeniniz var alıştığınız oradan ayrılıp kendi düzenimizi kendimizin kurucak olması acaba yapabilirmiyim korkusu zannedersem zamanla bazı şeyleri yaptıkça bundıyguyu açacaksınız
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
54Cevap
+1 yılTabi. Bu kadar stresli bir durumla karşı karşıya kalınca insanın kararlarını sorgulaması çok normal. Kendini sakinleştir ve gerçekten kendine sor; "Bu nikahı istiyor muyum?" diye. Bence kendin en doğru cevabı vereceksin. Ama strese kendini kaptırım yanlış kararlar vermekten kaçınmanı öneririm.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz sevgilimle evlilik düşünüyoruz onu çok seviyorum ailelerle de tanıştık sadece büyükler tanışmadı, ama evliliği düşününce ara ara bana da böyle oluyor, bi mutlu oluyorum bir endişe ediyorum korkuyorum falan, bilmiyorum yani çok farklı duygular oluyor hem biran önce sevdiğim adamla evlenmek istiyorum hemde söz nişan düğün şu bu derken napacam bilmiyorum
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok pişman olacağımı sanmıyorum bana göre doğru kişi o
Cevap sahibi+1 yıl@jajsi normaldir bence ya bilmiyorum baksana bana da oluyor kuzenim evlendi eşi de tam dini nikahı kıyılacakken hayır istemiyorum falan demiş, kendisi anlattı insann napacağını bilmiyor dedi
Demek ki kafana yatmayan bir şeyler var. Öyle oluyorsa hep sonradan o içindeki olumsuz hisler gerçek çıkıyor, diyim sana yani burada tecrübe konuşuyor. Her şeyi iyi düşün tart
30 Yorumla
+1 yılEfendimm şeytan evlilik aşamasına gelinceye kadar karşı tarafı güzeller, iş haramdan çıkacağı noktada verir vesveseyi verir vesveseyi ki hiç helalleşmeyin haram yollardan devam edin.
10 YorumlaBndede oldu ve vazgeç derım bu kuruntular boşuna olmuyor ınan net ve emınsen o kışıden bunlar asla olmaz
210 Yorumla- +1 yıl
Son 1 ay kala ayrıldınız mı
- +1 yıl
Hayırlısı olsun o zaman tecrübe her zaman iyidir insana bir şeyler katar o hatayı tekrarlamaz diyelim en azından
- +1 yıl
Doğru diyorsunuz bazen de bazı şeyler bitmeli ki daha iyileri başlayabilsin yeni bir hayat
- +1 yıl
İmerafera değil mi o ya 😂😂
- +1 yıl
Yok ama gerçekten yanlış yazmışsın sanki 😂
- +1 yıl
Cidden mi ya ☺️☺️☺️
+1 yılKararsiz kaldiysan vardir birsey sonra pisman olursan is isten gecer ona gore ne kararin varsa simdi ver kararini
Birseyini sevemedin mesela huyunu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünmene sebep olacak bir olay ihtimal var mı🤔 illa olmalı🤔 veya çevrende kötü evlilik örnekleri gördüğün için korkuyo olabilirsin 🤔 sebebi vardır ama ilka ki bu fikrinin altında yatan🤔
00 Yorumla İlişkilerde sıkılmalar sorgulamalar gayet normaldir hele ki daha ciddileşen bir döneme girerken insanlarda evlilik ve iş konularında bunlar çok doğaldır. İlişki koçluğu yapıyorum için rahat olsun.
01 Yorumla- 1 yıl
Napmalıyım bu durumda
Evlenenin mercimek kadar beyni yoktur, sen de doğana uygun davran ve sorgulama yavrum. Bu dünyaya aptal geldin, aptal kal
10 Yorumla
+1 yılBu işler kararsızlığı bakmaz varsa bir sorunu şimdiden sg olup gitsin sonrasında çok ağlarsın benden sana demesi
10 Yorumla
+1 yılVesvese veriyor seytan genc kizlarda evlenecei zaman bunu cok iyi yapiyo seytan.. ben ailemden teçrübeliym bu konuda..
vesvese dir onlar01 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle bir kuşku düştü içine bu yüzden kararsızlık hissediyorsun nikah gününü erteleyebilirsin daha iyi olur senin için
00 Yorumlaaslında değil. emin olmadığını gösteriyor umarım çok sıkıntı çekmezsin evlenince
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya en ufak şeyleri büyütmeye basladım durduk yere aglıyorum ailemi özliycem bir ton şey
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılUmarım
+1 yılKorku ve endişe olması normal ama 20 gün kala da caymak da herkesin diline düşmek demek hem yaptığınız masrafada yazık
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar umrumda degil cayma giib durum yok cok seviyorum ve seviliyorum mükemmel bir insan ama ben böyle günler yaklaştıkça cok kaprisli olmaya basladım
- +1 yıl
Tatlim bence sakin ol kararsiz kalacak duRum yoksa ortada bence o kafandaki kararsizliklari kaldir madem seviyorsun oda seni seviyor o zamn sadece sakin ol ve güzel syler düşünmeye bak sevdiginle ilgili mesela sabah uyandiginda onu görecgini dusun ya da onuNla birlikte film izliyecegini böyl güzel seyler dusun 🤗
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tavsiyesnize uyucam
- +1 yıl
Rica ederim ne demek her zaman kalbinden geleni yap ❤ orasini dinle
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Normal evlilik ve heyecan yaklaştıkça böyle durumlar oluyor.
10 Yorumla
+1 yılHiç evlenmedim ama böyle düşündüğüne göre bilinçaltında eksik gördüğün bişeyler vardır
10 YorumlaKararsızlıkniye olur ya ona güvenmiyosun ya sevgine güvenmiyosun. İki ucuda pisli deynek. Eğer yürütemem diyosan hiç başlatma sonradan boşanmaydı bölünmeydi huzursuzluktu bilmem ne yıpratmayın birbirinizi.
20 Yorumla
+1 yılSen içini ferah tut ve dua et sadece çünkü şeytan uğraşıyor seninle. Helal bi yola adım atıyorsun ve şeytan bunu istemiyor o insanı çirkinleştirmeye çalışıyor gözünde benim hep çok yakınlarım yaşadı bunu çünkü herkeste oluyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu evlilik akıl işi değil çok düşününce mantıksız geliyor çok düşünme
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet cidden öyle
- Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek koly degıl ama doğru adamsa tereddutlernı umursama
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBuna neden olan bir sebep vardır sen bilmesen de bilinçaltın farkında
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok normal. Eminim evlilik sürecine giren herkes böyle sorguluyordur
00 Yorumla İçinde böyle git geller var sa o kişi doğru kişi değildir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ister istemez acaba yapabilirmiyiz düşüncesi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağa girdin mi sık dişini tamam işin biter. Yeter ki enerjiyi hisset içinde duyguların fışkırır. Erkek abandi mi sana eniştenin altında inler çıldırırsın zevkten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen milletin ne dediğini asla aldırma kendi kararınla yürü sen seviyorsan güveniyorsan nişanlına asla kararsız olma net ol insanları da aldırma güzel güzel gelinligini giyin çatlat milleti
00 Yorumla
+1 yılbelki de kafanı karıştıran başka bir şey var
00 Yorumla
+1 yılBen son dakka nikahtan vazgecerim diye qcok korkuyom kssnsjsjs
00 YorumlaSeviyorsan seviliyorsan eğer. Şöyle düşün zaten bir gün evlenmem lazım o gün bugün işte.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Insanin icinde %1 bili kararsizlik varsa sonu hüsran olur bilesin.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya saçmalama Allah aşkına. İnsan evlenmeye yakın şeytan hep böyle vesveseler verir. Evlilik helal yol, şeytanın en istemediği şey bu yüzden insana en ufak şeyi bile kuşkuyla yaklaştırır
Bence normal nikah heycanıyla birlikte geleceğinizi sorguluyorsunuz buda bence sizi böyle düşünmenizi sağlıyor daha önce nişanlanmadım ama çevremde bu durumu yaşayan arkadaşlarım oldu ordan bildiğim kadarıyla yazdım umarım yardımcı olmuştur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAstrologlar eylülden sonra evlenecekseniz evlenin diyor iyi düşünmekte yarar var yoksa uzun ömürlü olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuşkular insanı bitirirr bende öyleydim ve silmem gerektiğini anladım bana zarar veriyor gitgeller
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kafanda oturmayan şeyler var demek ki, emin değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecan ve korku olduğu için bunlar oluyor. Gayet normal. Bende yaşadım ve bence herkes yaşamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğe hazır olmayabilirsin ya da öyle hissediyor olabilirsinn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir olmadi, icine sinmeyen birseyler var herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStresten ya da korkulardan olabilir. Sakin ol. Rahatla.
00 Yorumla
+1 yılİster istemez olur ablamda oldu mesela kararsızlık ve bütün gün ağlamıştı ama sonra düzeliyor sanırım hazır olamam hissi gibi bir şey ya da korgu endişe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen evde babana çay demlemeye devam çocuk oyuncağı yaptınız evliligi
00 Yorumla
+1 yılgüvenmediğin aklının almadığı bi konu var demek ki ona yoğunlaş ve bi tercih yap vereceğin karar bütün herşeyi etkiliyecek
00 Yorumla
+1 yılHelal bir yola girdiğin için şeytan uğraşıyor. Normal yani herkesin başına geliyo merak etme dogru yoldasın kararsızlığa kulak aldırma
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılNikah stresinden olsa gerek aileni özlersen özledikçe görüntülü konuşursun pozitif bak pozitif kal canım hakkında hayırlısı olsun hep dua et dua ile kal💕bana da dua edersen sevinirim😂bekarım djfjdkjdjj her şeyin hayırlısı olsun diye dua et🌹
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir sorun varsa ortada bunu halletmeden evlenmemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendine göre haklı malesefki En doğrusunu Allah biliyor
00 Yorumla
+1 yılAldatacaksın bellide aldatmadan önce haber ver yabancıya gitmesin
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken vazgeç şüphelerin varsa evlenince ikimizde. mutsuz olursunuz
00 YorumlaNormal bence heyecandandır ama olumsuz düşünüyorsan sorgulamalısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evde kalmış kızları düşün 😂
06 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydii😂
Soran+1 yılDimi en azından kalmadım hahaha
- +1 yıl
hic komik degil kadin olafak buna güleni hic anlamiyorum serefsiz erkeklerden evelnecegine evd ekalsin daha yii siz erkekler zahen evde kaliyorunuz akrba flnd erken anneiz duzgun buluyor kizd amecvur katlaniyordu artik eskide kaldi
- +1 yıl
Bundan da duyar kasmayın beee gülüp geçin
+1 yılOlumsuz özellikleri ne
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç bişeyi yok sadece tedirginim değişir mi diye
- +1 yıl
Hiç değiştiğini farkettin veya hissettin mi
Soran+1 yılHayır tam tersi dahada bağlı bana
- +1 yıl
Ee tamam sorun ne o zaman
Soran+1 yılSorun benim Bi anda herşeyi düşünmem ihtimalleri kafaya takmam ailemi nasıl bırakcam diyorum
oldu ben nikah günü maasadan hayır direk kalktım
05 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar yapamam hahaa
+1 yılNeyi sorguladigina bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğişir mi acaba ailemi nasıl bırakırım vs vs
- +1 yıl
Ama yeni aile kuracaksınız buna alışmak zor ama yapacak bir şey yok ha gerçekten yapamam dersen yol yakınken döneceksiniz
Soran+1 yılBilmiyorum bunu hak etmiyor seviyorum çok iyi biri ama niye böyle oldu ya
- +1 yıl
Aslında bunu her genç kız yaşıyor biliyor musunuz
Yani erkek değil de özellikle evliliğe yeni adım atacak kadınlar düğüne sayılı günler kala bir kararsızlık içine düşüyor
Soran+1 yılGercekten öyleymiş
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
- Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılSeni bu kararsızlığa iten nedir?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal falan değil biz kadınlar hislerimizde yanılmayız
00 Yorumla
+1 yılNeden yanlışını mı gördün
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal değil
ben yaptım sen yapma00 Yorumla
+1 yılsorguluyorsan evlenme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirsey var ki sorguluyorsun bir şey mi oldu
00 Yorumla
+1 yılBuna neden olan şeyler ne peki sende?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında emin değilseniz bekleyin
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem