Aile & Toplum Azerbaycan dilini anlıyormusunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet anlıyorum Kısmen anlıyorum Anlamıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Azerbaycan dilini anlıyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Çok az anlıyorum maalesef 0 0 Yorumla
rashaddemirov Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl ben olsam azerbaycancada şöyle çevirirdim.qəlbim qırıq olduğundan ötrü, səni sevə bilmirəm. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu cümle kuruluna uygun çeviride cümleyi devrik hale getirerek çevirmiş Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni sevmiyorum çünkü yüreğim kırık anca böyle anladım. 0 0 Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Anlamda zorluk ceksemde evet anlıyorum 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Az cok anliyorum ama bazi kelimeler anlamiyorm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok az anlıyorum maalesef
ben olsam azerbaycancada şöyle çevirirdim.
qəlbim qırıq olduğundan ötrü, səni sevə bilmirəm.
Evet bu cümle kuruluna uygun çeviride cümleyi devrik hale getirerek çevirmiş
Seni sevmiyorum çünkü yüreğim kırık anca böyle anladım.
Anlamda zorluk ceksemde evet anlıyorum
Anlıyorum ama çok kırsal bi dil
Böyle vaziyyetin içine sowum
Az cok anliyorum ama bazi kelimeler anlamiyorm
Anlıyorum, Azerbaycan göçmeniyim.
Evet