Bir obje mi? İş hayatında tahammül edebiliyor musunuz? En ağır küfürleri anneler üzerinden ederken kendi anneniz aklınıza geliyor mu? Kırıp incitirken rahat uyuyabiliyor musunuz? Severken nasil seviyorsunuz?
ALLAH (cc)'ın kadınlara ve erkeklere verdiği haklar dışında haklar YOKTUR ! resim ordan burdan almışsın sanırım , "kadının varlığına katlanamayan zihniyet.." bu tür laflar ateist dindüşmanı satanist tiplerin kullandıkları laflar. Zihniyet mihniyet.. Ayrıca referansı/zihniyetiVirginia Woolf olan bir insanın Türkiyeyle ne işi var? Türkün Kürdün , Virginia Woolfla ne işi var? bize o mu yol gösterecek? o çok mu akıllı? Feministlik yapan ailesiyapısına saldıran , kadın ve erke DÜŞMAN etmeye çabalayanlar bu ülkenin ve bu insanların DÜŞMANIDIR. Büyük resimde ise kadın - ve - erkeği düşman etmeye çalışmak yeni KÜRESELCİ projesidir. Eskiden sağ - sol savaşı çıkartmışlardı şimdi moda kadın erkek savaşı çıkartma çabaları. Bu sayede dünyada nüfus planlaması yapılacak , aileler kurulamayacak kadın ve erkek birbirinden uzaklaştırılıp lezbiyenliğe gayliğe sürüklenecek insan nüfusu tırpanlanacak vs vs.. KÜRESELCİLER insan nüfusunu azaltmak için farklı kollardan farklı projelerle aynı hedefe doğru ilerliyorlar. Bir taraftan hastalıklarla insan öldürüp nüfusu azaltırlarken bir taraftanda aile kurulmasını önleyip kadın erkek düşmanlığını gazlıyorlar YeniDünyaDüzeni denilen Şeytani düzenin kuruluşuna doğru hızla ilerlerken (2030)
Neyse konu dağılmasın , sen büyük resimde küçük bir noktayı işaret edip sormuşsun Sen eğer karşındaki erkeğe saygılı sevgili değilsen erkeğa saygısız kibirli ukala şımarık hareketler yapıyorsan ve bunu etrafın gazıyla (kendine ilişki uzmanı diyen ve sanan kel gay akıl hastası tiplerin öğütleriyle vs) yapıyorsan ozaman sorunu kendinde ara sorun sensin. ama yok ben düzgünüm karşımdaki erkek yamuk bozuk arızalı kötü ahlaksız dinsiz vs bir insan gecehayatına takılıyor içiyor sapıtıyor uyuşturucu kullanıyor etrafa borç takıyor vs diyorsan ozaman yine suç sende çünkü o bozuk insanı sen seçmişsin ! Kendi seçimlerine kızma.. yok sen bekarsan sevgilin yoksa evli değilsen ozaman bu soruyu sorma amacın ne? Kadınları erkekleri birbirine düşürecek propaganda GaZzz mı veriyorsun burada? Bira şişesini önüne koyup mayoyla poz vermekle olmuyor demekki bu işler..
Bu ülkede yapılan testte 3 Türkçe soruya doğru cevap versem ne olur vermesem ne olur? tek derdin bu mu.. 0K kendini kıtır kıtrı kes , hiç umurumda bile değil bu ülkedeki test vs vs
Bu sitede bu tür soruları kadın ve erkeği birbirine düşürmeye, düşman etmeye çalışan, erkekleri imaalı olarak kötüleyen feminist bakış açısına sahip tipler yazıyorlar genelde. Bu tür psikolojik propagadan gibi sorularda hep kadın haklıdır ve sürkeli madurdur , hep erkekler kötüdür suçludur NEDENSE? ve nedense hep kadın OBJE olur.. parasını yedikleri , cüzdanınan göre seçtikleri, TVlerde hakaretler ettikleri sonra gelsin bizi sevsin dedikleri erkekler hep haksızdır suçludur hatta herşeyin tek sorumlusu erkektir.
Sende ERKEĞİN varlığına katlanamayan zihniyetin temsilcisisin şuanda burada ve yazdığın psikolojik soruyla kadını acındırıp erkeği YİNE KLASİK SUÇLAMA mantığıyla psikolojik olarak konu açmışsın. Sen bu zamanda etraftaki kadınları görmüyorsun herhalde? yaptıkları kötü hareketleri erkeklere ettikleri lafları saygısız pisslik davranışları , kadınlar küfrederken neden AKILLARINA KENDİ BABALARI gelmiyor da bizim mi aklımıza ANNELER gelecek? sen sürekli kendi küçük pencerenden bakıp erkekleri böyle yargılayarak kendi çapında döner durursun..
Bazı akıl hastası kadınlar görüyorum tek dertleri kelime yazarken -DE yi --DA yı artı yazmamış , imalaya dikkat etmemiş.. bu akıl hastaları için dünyada TEK DERT internetteki bir yazının imla hatasını bulup sahibini aşağlayama çalışmak , ZEKALI bununla sınırlı , IQleri bukadar. Bu kadınların dünya batsa , ülke yıkılsa tek dertleri VAAY EFENDİM "Ğ" yerine neden "G" yazrdın olur. Sende tanıyormusun öyle birilerini bak bakalım etrafına
Benim için kadın hayat demektir mutluluk demektir ve kadınların dünyada daha fazla değer görmesi gerektiğini düşünüyorum hatta kadınlar olmasaydı bizde olmazdık yani bizi büyütüp en zorlu günlerde yanımızda oluyorlar. yani kısaca benim için insandır annedir eştir sevgilidir. arkadaştır. bir kadının sevgisi bir insanı mutlu etmeye yeter de artar bile. Kadınlara değer vermek için, cinsiyet eşitliğini benimsemek ve savunmak önemlidir. Kadınların erkeklerle aynı haklara, fırsatlara ve aynı değeri görmelerine destek olun. Kadınların düşüncelerini, fikirlerini ve deneyimlerini değerli bulun ve onlara eşit bir şekilde davranın. Kadınlara saygı göstermek, değer vermekte önemli bir faktördür. Kadınların düşüncelerine, duygularına, sınırlarına ve bedensel özerkliklerine saygı duyun. Onları dinleyin, görüşlerine değer verin ve farklı perspektifleri anlamaya çalışın.
Kadın beni tamamlayan diğer yarımdır. Onsuz ben eksik kalırım mutlu olamam o da benden hoşlanıyorsa ben de onun yarısı olurum. Kadın estetik ve çok değerli bir mücevherdir. Elde etmesi çok zor olsa da bırakamazsın onu bulduğunda. Yeter ki o da sana değer verdin ilgi göstersin. Keyifli geceler. 🌺🍃
@dilekyavuzzzz eş olarak tek kadının yeri ayrı, anne olarak tabi ki daha ayrı ve nihayetinde kızlarımız da yetişkin hale gelince yine paha biçilmez ayrı değerde yine bir kadın. Yani kadınlarımız her zaman başımızın tacıdır. 🌺🍃
Hangi birine cevap vereyim çok sormuşsun ama sana şu kadarını söyleyebilirim kendi kız kardeşimin okuması için en büyük desteği ben veriyorum ama o salaqq anlamıyor
Rahim ve doğurandır. Allah kendi nurundan kadına üflemiştir “Rahman ve rahim olan Allah’ın adıyla” Bu söze dikkat etmenizi isterim. Rahman ve rahim olan Allah, kadına da aynı kendisinden bir parça üfleyip doğurganlığı ona vermiştir. Bunu yalnızca bir seks makinesi ya da bebek makinesi olarak algılamayın. Doğum ve rahimiyet enerjisi her şeydir. Merhamet, sevgi, olgunlaştırmak, yol göstermek rahimiyet enerjisinin temelinden gelir. Yani kısacası kadın benim için, Allah’ın nurunu üflediği bir varlıktır.
Kadın Anadır kadın insandır kadın değerlidir kadın doğurandır kadın evin direğidir kadın emektardır kadın hayattır kadın candır.. daha bir sürü şey kadınların kıymetini bilmeyen insan değildir.
Kadın değerli bir şey tabiki ama soruyu sorarken söylediğin cümlelerde absürt olmuş, küfrederken anneniz aklına geliyormu diye? Ahlakı böylemi tesis edebilecegini düsünüyorsun?