Güncellemeler
+1 yıl
Çarşaflilar çok kötüsün sokakta görüntü kirliliği yapiyosunuz aynı parazit gibisiniz bide topluca geziyorlar öcü gibi hamam böceğinden bi farkınız yok pis igrenc böcekler sizi
Sokakta geziyorum yollarda hep çarşaflı kadın kaynıyor bide ağızlarını kapatmışlar bu erkeklerin de işi gücü yok bunları ağızlarına mi bakıcaklar bunlar da heryerde midem bulanıyor gördükçe haksiz miyim sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba kardeşim
Türkiyede yaşıyorsan
Bundan 100 yıl ônceki onlar sayesinde yasıyorsun çarşaflı alnı secdede insanlar sayesinde kazanıldı bu ülke yaşamamanı tavsiye ederim cünkü daha çok varolacaklar
Iyyy ıyyy soyları kurur umarım
Soylarında sizde varsınız inşallah kurur kardeşim
S2tir lan
Göbeği açık, taytlı karılar kadar iğrenç değiller yavrum
Igrencler
Valla ne diyim ki, haklısın da işte o beyin yok millette
Asıl Sokaklar kasap dükkanı gibi et görmekten midemiz bulandı herkes gtunu açmış bizimde ondan midemi bulanıyor 🤢🤮
Kimsenin bir yerini açtığı falan yok crop mini etek vs bunlar dışarıda giyilen yazlık kıyafetlerdir ha tabi sizin bunu algılayabilecek kapasiteniz var mı onu bilemem kendinize cinsel obje muamelesi yapıp gereksiz yere örtünmenizde bize mantıksız geliyor olabilir ama herkese saygımız vat sizinde biraz saygınız olsun ha çok beğenmiyorsanız Arabistan'a gidip kocanızın emriyle kafanızı bağlayarak yaşayabilirsiniz.
Siz Amerika'ya gidin bence bu arada şans bir bilgi vereyim crop mini etek giyince daha çok güneş alıp sıkılır terlersin türbanlılar da öyle bir sorun yok :)))
Yaz geldi diye mini etek crop giyilcek diye bir şeyde yok bu arada.
Pardon? Ben neden Amerikaya gidiyormuşum unutuyorsunuz galiba burası laik bir ülke ülkende açık kadın görmek istemiyorsan Arabistan'a gidiceksin tabiki normal olan biziz Türkiye şartlarına uygun giyinen de biziz gidin şeriat ülkelerine ayrıca yaz geldiğinde istediğim şeyi giyerim sana soracak değilim biz senin mağara döneminden kalma giyimine bir şey diyor muyuz? Ayrıca hayatında hiç mini etek giymemişsin öyle bir şey yok güneşte çok da rahat ediyor asıl pantolon bunaltıyor mantık olarak bunun bile ayrımını yapamayacak kadar aptalsın.
Kes ya şeyinizi açmaya bahane arıyorsunuz boş boş konusuyorsunuz bizimde et görmekten midemiz bulanıyor ben sizin memenizi kicinizi görmek zorunda mıyım önümden geçiyorlar yağ torbası leş... Heryerdesiniz çıplakligi bir şey sanıyorsunuz çok kötüsün vücudunuzu pazarlıyorsunuz başka bir şey degill
Sakin olun. Neden hakaret ediyorsunuz
Bende senin mağara döneminden kalma giyimini görmek zorunda mıyım ülkeyi Arabistan'a çevirdiniz defolun gidin Arap ülkelerine kocanızın ağzından çıkacak 2 cümleyle yaşayın Türkiye laik bir ülke ve laik kalmaya devam edecek sizin gibi cahillerin nesli tükensin artık birde kadın olacaksın kendine bile saygın yok yobaz.
Ya yürü git be kadın Araplik ile ne ilgisi var kapali giyince (tişört pantolon diz altı etek ) giyince Arap mi oluyorsun edep denen birsey var örf adet edep ahlak terbiye denen şey var ben gidin çarşaf giyin mi diom iç camasir giymeden dışarı çıkan kadınlar var ben kadının meme ucunu görmek zorunda mıyım he? İç çamaşırsız dışarı mi çıkılır
Edepli giyince cahil mi olunuyor kafasız laiklik soyunmakmi Max chp zihniyeti işte laiklik özgürlük soyunmak saniyorsunuz
Neye göre kime göre edep? Ayrıca namustan edepten bahseden en büyük edepsiz en büyük namuzsuzdur diz altı veya tişört giyinmek tercihtir bir gün diz altı giyer öbür gün diz üstü giyer ama mağara döneminden kalma giyinmek bilinçsiz ve şuursuzca gerçekten sana laf anlatmak istemiyorum git başını bağla kocanın emriyle yaşa ama biz sizin saçma sapan taş devrinden kalma kalıplarınızla yaşamak zorunda değiliz.
Edebin ney olduğunu bile bilmiyorsun.. ayrıca diz üstü eteğe karşı değilim kıclarina kadar mini giymemeleri kâfi
Siz niye birbirinize hakaret ediyorsunuz. Saygılı olun lütfen
Bn hakaret etmiyorum karşı taraf saygısız
Sakin olun öyleyse
Mini giyiyorum bundan sanane mal
Sa. lk ger. izek bende mini giyiyorum ama g. tumu acmiyorum slk
Mal başın bağlı değil mi mini nasıl giyiyorsun madem mini giyiyorsun neyden şikayetcisin harbi malsın
@Zeyneppsss Ne kavga ediyorsunuz siz. Yapmayın
Türbanlı değilim slk g. t açık olanlari görmek istemiyorum sadece
Malın önde gidenisin
Aptal cahil yobaz başı bağlı kadından daha aptalsın.
Ya işine bak
Hoşt it
S.. gitt
Evet bize saçma geliyor ama saygı duymak gerekiyor
Görüntü kirliligi hepsi ya
Haklısın
Parazit gibiler aynı
Gerçekleri görmeniz için sizin için dua ettim.(en kısa zamanda gerçekleri görürsünüz inşallah) kişi karşıdakini yansıtarak ayna olarak kendini görürmüş
@isterseninanma ne yaşıyorsun ya kafan mı güzel çarşaf bir kadına yapılabilecek en ağır hakarettir resmen diyosun ki sen bir erkeğin şehvetini arttırabilirsin başını kapat vücudunu ört o çarşaf denen şey gulyabani maskesine benziyor bakın her inanca saygım var bu onun hayat tarzıdır buna karışamam ama bir kadına cinsel obje muamelesi yapıp onu çarşaf denen illete sokup onun saçını açma ve giyim özgürlüğünden vazgeçmesi bir kadına yapılabilecek en ağır hakaretlerden birirdir kişi kendine neyi layık görür neyi yakıştırır bilemem ama birileri durulsun diye birilerini kapatmak hiç mantıklı değil kendine saygısı olan insan zaten böyle bir özgürlüğünden vazgeçmez.
Onlar kendi hür iradesiyle özgürçe giyiniyorlar (hiç bir baskı altında kalmadan) maalesef içinizdeki kin ve nefreti dışarıya yansıtıyorsunuz kimin parazit olduğunu Allah'ın huzurunda göreceksiniz
Deniz içindeki pislikleri dışarıya çıkardığı gibi içinizdeki kin ve öfke yi deniz kıyısı gibi dışarıya (çıkarıyorsunuz) kişi karşıdakini yansıtarak ayna olarak kendini görürmüş kimin o bayanlara yaptığınız saygısızlık_ Allah'ın huzurunda göreceksiniz
Onlar hiç bir baskı altında kalmadan özgürce kendi tercihleri ile öyle giyiniyorlar
Kendi kusurlarını unutup başkaların kusurlarıyla uğraşanlar cahil İNSANLARDIR
@isterseninanma kimseye bir kinim ya da bir nefretim yok tesettürün kadını aşağıladığını düşünmek ne zamandan beri nefret oldu? O insanlar bunu kendi isteği ve iradesi ile yapıyor olabilir buna saygım sonsuz kimseye saygısızlıkta yapmadım özgürce fikrimi söyledim ben böyle düşünüyorum kimi başka düşünür bilemem
Kendi ağzınızla söylüyorsun tesettürün kadını aşağıladığını diyorsunuz _oysa tesettür bayanı yüceltir yükseldir bayanı her türlü kötülükten korur (kalbinde hastalık bulunan kişilerin kin ve nefret içinde yüzen kişilerin şerrinden korur o kişiler tesettürlü bayanlara sadece kin ve nefret duygularıyla zarar verirler) Etrafı çevrili olan bahçe korunduğu gibi tesettür de bayanları her türlü (kin ve öfke nefret batağında boğulmuş kişilerinin şerrinden korur) sizinle bu konuda münakaşa etmek zorunda değilim _Allahın huzurunda bayanları tesettürün nasıl koruduğunu göreceksiniz (size acıyorum o bayanlara karşı _kin nefret ve öfke batağında yüzüyorsunuz) tesettür bayanı yücelttir _bayanlar tesettür sayesinde akbabaların şerrinden korunuyor _
@isterseninanma beyfendi dediklerimi algılayamıyor musunuz? Kimseye karşı bir nefretim yok siz çok farklı düşünüyorsunuz herkes aynı düşünmek zorunda değil kadınları koruma algısı değişik bir bakış açısı herşeyin kadına yüklenmesi yok kahkaha atma oturuşuna kalkışına dikkat et yok kadın sesi haram yok kendini sakın örtün erkeğin şehvetini arttırma ben bir kadınım ve bir erkeğin sehvet duygusunu gidermek için yaratılmadım ben bir obje değilim ben bir oyuncak değilim benim kendime saygım var ve ben erkeklerle eşit haklara sahip olan özgür bir bireyim isteyen istediğini giyinsin düşünsün herkese saygım var kimse benim gibi düşünmek zorunda değil umarım kendimi anlatabilmişimdir.
Hele ki bir erkeğin şehvet duygusunu arttırmamak için o kara çarşaf denen illet şeyle dolaşmak akıl dışı cehaletin böylesi gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum insanlarımızda bilinç yok.
Ben sizin akıl sağlığınızdan şüphe ediyorum _resmen kin ve nefret kusuyorsunuz . bir söylediğiniz bir diğerine tutmuyor (sizin giyiminize yaşantınıza karışan var mı ) resmen kin ve nefret kusuyorsunuz Allah'ın adaleti elbet bir gün tecellih edecek _ne söylesem boş _Rabbim iffenini korumaya çalışan bayanlarımızın yardımcısı olsun
@isterseninanma asıl ben sen ve senin gibilerin aklından şüphe ediyorum gerçekten yazık gençlik mahvoluyor.
Herkesin yaşantısı kendine gençlik mahvolmaz _ bizim aklımızdan şüphe etmene gerek yok _durup dururken köpekler gibi havlayan bizler degil (kin ve nefret kusanlardır)
@isterseninanma sinirimi bozmaya başladın defol git awk yallah Arabistan'a
Siz böyle çenenizi kapatmadığınız sürece beni karşında bulucaksın. durup dururken olay çıkaran bizler degil _SİZLERSİNİZ
@isterseninanma yallah mal
tercihlere saygı duymak lazım
Duymuyorum iğrenç hepsi
Beğenmiyor Olabilirsin Ama Saygı Duymalısın !
Duymuyorum
Sen Bilirsin Bu Düşünceyle Nereye Kadar Gidersin Bilmem Allah Akıl Fikir Versin !
napalım onlar da öyle büyümüş öyle yetişmişler
Polis kapına dayanınca ağlarsın
Sende bir sıkıntı var
İnançları gereği kapanıyorlar, saygı duymak gerek.
Iğrenç gözüküyorlar görüntü kirliliği 🤢
Tebrik ederim seni🌹
Nasıl düzeltiriz bu toplumu
?
Nasıl düzelecek sence