Kendime acıyorum ne yapıcam?

Şimdi herşeyi baştan anlatıcam ben bi çocukla arkadaş ortamında tanıştım ve tanıştığımız gibi sevgili olduk 2 hafta boyunca sürdü bu ilişki 2 hafta içinde sadece el ele tutuştuk öpüşme veya sarılma yok okul dışı buluşmadık zaten çocuk benim evime yakın oturuyo ama onu görmüyorum ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık 2 3 ay gibi okul kapandı okul zamanı gözümün önünde kızlarla flortleşen ve hâlâ onu sevdiğim için benle dalga geçiyodu sonra ben Instagram hesabımı kapattım ve konuşmayı kestik o mezun oldu ben 12 ye geçtim 12. Sınıfın 2 döneminde hesabımı geri açıp istek attım ordan mesaj attı ve 2 hafta arkadaşça konuştuk sonra bi anda nedense sohbet kesildi 3 hafta konuşmadık onun üstüne ben aradım konuştuk ettik gece olduğu için beni eve götürmek istedi (arkadasimdaydim) buluştuk bi yerde oturduk öyle konuştuk havadan sudan 1 yıl üstüne görmüştü yüzümü sarıldı öptü eve bıraktı ondan sonra asla yazmadı ben o gecenin sabahı yazdım ve daha asla yazmadı 4 gün oldu hiç konuşmadık ben hâlâ seviyorum ama çocuk şerefsizin önde gideni aynı anda 3 4 kızı yürütebiliyo ve beni de sevmiyor biliyorum bu sabahta not kısmına bi kızın adını yazmış o gece sarılırken görüşürüz dediğimde ne zaman demişti gülüp geçmistim ve sizde 2 gün sonraya buluşmaya çağırayim mi
Kendime acıyorum ne yapıcam?