Aile & Toplum Erkeklerin mizahta bu kadar iyi olmasının sebebi nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 😂😂 mizahta gerçeklerin uzerinden yapmalari yok mu heralde aklıyla başka bi şeylerini daha kullaniyolar(Ekran goruntusundeki kisilerden biri degilim) Güncellemeler+1 yıl Aa super soru mu secilmişş aslinda dalgaydi şhjcşdyoğ Erkeklerin mizahta bu kadar iyi olmasının sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilmem kadınlar beceremiyor, çok nadir çıkıyor. Hocalarımız, akrabalarımız, çevremiz vs bakıyorum yok. Ünlülerde de yok gibi. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence dopru değil bu, herkes için geçerli olmaz, espirili görünmek isterken maymuna dönenleri de gördüm. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çocuk gibi oldukları için çok komik bazıları. Mizahı zekası sayesinde iyi olanlar da var. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sondakk yorumu yazan tam dayaklik islak odunla 0 0 Yorumla
Ecemayol Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü kendilerini bişe sanıyorlar ama aslında ben daha komiğim anlayın bunu 0 0 Yorumla
Abzaham Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı. En sondakini mizah olarak kast etmiyorsundur inş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl He gercek olcak hali yok ya Yorumla Abzaham +1 yıl Yine de komik gelmemeli Yorumla Soran +1 yıl Dalga gectim işte anlamadin mi Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. mizah nerede burada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalga Yorumla sjajtistttwazkka +1 yıl Dalga denizde olur Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ortamda onlardan başka gereksiz olmamaları.. 0 0 Yorumla
Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Çünkü erkekler komik varlıklar 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sayenizde yaşadıklarımız hep komedi gibi ondan 🥸 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. yaratıcılık seviyesinin yüksekliği 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Benim cevremdemi arkadaşlar komik değil 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Mizah zeka işidir. 0 0 Yorumla
nis_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl niye gay olamaz mi 0 2 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl profildeki mavi en sicak renktir mi ben mi yanlis görüyorum aaaa Yorumla nis_00 +1 yıl evvvet dogru goruyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bilmem kadınlar beceremiyor, çok nadir çıkıyor. Hocalarımız, akrabalarımız, çevremiz vs bakıyorum yok. Ünlülerde de yok gibi.
Bence dopru değil bu, herkes için geçerli olmaz, espirili görünmek isterken maymuna dönenleri de gördüm.
Çocuk gibi oldukları için çok komik bazıları. Mizahı zekası sayesinde iyi olanlar da var.
Sondakk yorumu yazan tam dayaklik islak odunla
Çünkü kendilerini bişe sanıyorlar ama aslında ben daha komiğim anlayın bunu
En sondakini mizah olarak kast etmiyorsundur inş
He gercek olcak hali yok ya
Yine de komik gelmemeli
Dalga gectim işte anlamadin mi
mizah nerede burada
Dalga
Dalga denizde olur
Ortamda onlardan başka gereksiz olmamaları..
Çünkü erkekler komik varlıklar
Sayenizde yaşadıklarımız hep komedi gibi ondan 🥸
yaratıcılık seviyesinin yüksekliği
Dalgan bile resimden daha kötü
Benim cevremdemi arkadaşlar komik değil
Agzina geleni söylemeleri
Buna gülende ne bileyim
Genlerimizde bu var çünkü
Öyle sanarlar
Mizah zeka işidir.
niye gay olamaz mi
profildeki mavi en sicak renktir mi ben mi yanlis görüyorum aaaa