Çok şımarık geliyor. 10 sene önce bir gazetecinin ölümü ile alay etmişti. Sanırım ondan dolayı iyice soğudum. Ünlü ve zengin insanlar ekmek parası için mücadele verenlere saygı duymuyor. Bundan dolayı Miley Cyrus'u sevmiyorum ve çok üzülüyorum yaptığı çok yanlış gençleri yanlış yönlendiriyor🤧 Kahretsin...
Ne yapmalıyız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şımarık çok insan var açıkcası. Onca beğeni, para, güzellik ve başarı içinde şımarmamak zor olsa gerek. Çok sevdiğim bir ünlü olmasa da sempatim var. Arada şarkılarını dinlediğim oluyor.
Elbette.
Ama bunu normal göremeyiz. Bir insanın ölümünden bahsederken normal bir olay gibi bahsedemezsin hatta onu bile yapmadı açıkça tahkir etti. Böyle bir davranış kabul edilmemeli idi.
Maalesef tüm insanlar güçlü ve zenginin yanında oluyor. Miley güçlü, zengin ve şöhret sahibi. Bu yüzden insanlar onu kıyasıya, körü körüne destekliyor ve yaşamını yitiren o genci anmıyor bile.
Ben Miley Cyrus'un yaptığını fanlarına anlattığımda, bazı namuslu fanları bunun terbiyesizlik olduğunu itiraf etti. Kendilerini erdemli tavırlarından ötürü kutlarım.
Gerçekten dünya çok adaletsiz. 10 sene geçti ve o genç çoktan toprak olmuşken, bu kadın hayatını özgür, başarı ve ilgi içinde geçiriyor.
Sizce bu adil mi? Bence değil.
Nasıl bir adamdı, nasıl öldü ve röportajın tamamında nasıl konuştu Miley bilmediğim için net bir şey söyleyemem ama elbette normal şartlarda alay edilmemeli. Ben sevdiğim ünlünün de hatalarını görürüm.
Bu güzel bir davranış teşekkür ederim.
Röportaj değil tweet attı. Kazada ölen bir fotoğrafçı ile alay etti.
Fotoğrafçının ismi Chris Guerra. Yeni evlenmişti yaşı 29 idi. O zamanlar Miley çok daha gençti. 19 filan. O gazeteci öldü Miley saçma sapan konuştu. "Miley Cyrus Chris Guerra" yazarak bulabilirsin. Bir İtalyan, bloğunda bu adaletsizlik ile ilgili çok güzel bir yazı yazmıştı. Onu da okuyabilirsin.
Şimdi Miley 29 yaşını geçti. O gazetecinin yaşlarında fakat çok zengin ve başarılı bir hayatı var. Bu apaçık haksızlık. Adalet olmadığı gibi sağduyu da yok, İlahi adalet de yok. Miley tanrı tanrı diyor tanrı da onun tarafında herhalde, tam saçmalık. Gerçekten adaletin olmaması içimi kanatıyor.
Xper seviyemdem ötürü link atamıyorum
Söylediğim ismi Google'den de araştırıp okuyun lütfen.
Ve ricam kin tutmuyorum. Sadece haksızlığa uğramanın verdiği ACIYI anlayın, empati yapın ve ölen kişiye rahmet dileyin
Sizden biricik isteğim bu ve beni kırmayacağınızı düşünüyorum
Bakmama bile gerek yok. Eğer durduk yere alay ettiyse zaten ayıp etmiş elbette. Hani tecavüzcü falan ise alayını anlayabilirim demek istedim. Yoksa elbette ki haklısın. Ama sorun şu ki hemen hemen her ünlünün yaptığı hatalar oluyor. Neden sadece Miley Cyrus'a antisin? Ya da diğerlerini de eleştiriyor musun? Mesela Justin Bieber da pek sağlam pabuç değil. Ben ölen biri hakkında çok kötü biri değilse kötü konuşmam şahsen. Kız yay burcu diye biliyorum. Belki ortamı yumuşatmak adına espri yapmıştır diye umuyorum. Umarım bu 10 yıl içinde kendisini gülünecek şeyler konusunda geliştirmiştir.
Hayır tabiki tecavüzcü filan değil. Öyle olsa ben zaten Miley'e tepki göstermezdim. Bir trafik kazasından bahsediyorum.
Çok terbiyesizce. Evet ben Justin Bieber'i de sevmiyorum. Nefret etmiyorum ama sevmiyorum. Charlie Sheen filan seviyorum. Anti değilim sadece Miley Cyrus'un bu tip bir hayatı hak ettiğini düşünmüyorum. Yoksa ondan nefret ediyor ya da onun acı çekmesini istiyor değilim sadece bu konulardan dolayı çok pişman olup özür dilettirilmesini isterdim. Ortamı yumuşatmadı ortamı gerdi; açıkçası ortamı yumuşatmak isteyen Justin Bieber idi. Miley tam tersine ortamı germek ve ölen kişinin ailesinin acılarını deşmek istedi. Şimdi ne olursa olsun adalet yerini bulmuş olmayacak yani Miley şimdi ölse dahi zaten çok zengin olduğu bir hayatı olduğu için Chris ile aynı şartlarda bulunmuş olmayacak.
Yani hayat her halükarda çok adaletsiz.
Birileri ölürken, onlarla alay eden zengin şımarıklar çok güzel olan hayatlarına devam ediyor.
Anlam vermek çok zor.
Buraya bir kız daha yazdı
"En azından Miley istediğini aldı hayatını kendi şartlarına göre yaşıyor"
Şimdi yazılacak şey mi bu?
Sorun da bu zaten. O istediği gibi yaşarken onun ezdiği insanlar hayatlarına devam edemedi. Sorun bu adaletsizlik zaten. Adaletsizlik üzerinden olumlu bakmaya çalışmak absürt. Olumlu hiçbir durum yok.
Bu çok büyük bir adaletsizlik ve kimseye hayranı olduğu ünlüyü körü körüne savunmak yakışmıyor.
Yaptığı bir saygısızlık oldu diye hayatından olması gerekmiyor. Hangimizin mükemmel olduğunu söyleyebilirsin? Elbette özür dilemeliydi. Fakat yıllardır emek harcıyor ve emeğinin karşılığını hak etti. Adamı da Miley öldürmedi. Hatası elbette ki eleştirilebilir ama hatalı diye parayı hak etmiyor diyemeyiz. Hepimizin hataları var. O zaman evde bile yaşamayalım da sokakta yaşayalım. Evi hak etmiyoruz mu sayalım? Hatasından ders alması ayrı, sırf hata yaptı diye çocukluğundan beri EMEKLE geldiği yerin yıkılmasını istemen ayrı.
Hayır o dalga geçtiği kişi de yıllardır emek harcıyor.
Bizde yıllardır emek harcıyoruz. Kim yıllardır emek harcamıyor ki yaşayıp? Evet gayet tabiki mütekabiliyet olması gerekir. Ömrü bitsin, emekleri boşa çıksın demedim ki? Adalet olsun dedim. Adalet nerede? O giden can ne olacak onu söyler misin? Sağlam bir özür dilemesi gerekiyordu ve özür dilemesi yetmez ailenin yanında olmalı idi. Ben sana basit bir şey diyorum o kişi çoktan toprak oldu ve Miley'in hayatında hiçbir şey değişmedi. Miley bu kadar şöhret ve zenginliği hak etmiyor bu kadar tapılmayı hak etmiyor diyorum. Emeği dahi bunu karşılamıyor. Bu kadar büyümesinin tek sebebi insanların onu putlaştırması oldu. Herkes bu kadını putlaştırma peşinde...
Neyse diyorum ki Miley'in yapması gereken zor bir şey değil.
Rahmet dilemek
Aileden özür dilemek ve ailenin yanında olmak.
Bu kadar basit insanî bir duyguyu dahi taşımayan bir sanatçıyı adeta ilahlaştırıyorlar. Evet hayranlarına saygılı ama insanlara karşı değil.
Hayır elbette ölmesi gerekmiyor.
Sadece böyle bir insanın bu kadar büyük yer edinememesi gerekiyordu.
Bu kadar temel insanî değerlerden yoksun bir insanın bu kadar iyi bir hayata sahip olması dünyanın ayıbı ve adaletsizliği sadece.
Yoksa mesele yalnızca ona sempati duyanlar değil.
Neyse...
Ruhu şad olsun. Kemikleri sızlıyordur. Ailesinin yerinde olmak istemezdim. Çok acı...
Kendinizi hayatını yitiren kişinin yerine koyun lütfen.
Bir kere de güçlüden yana olmayalım. Sizin beni anlayacağınızı düşünüyorum.
Beni hayal kırıklığına uğratmayın
Benim neyi eleştirdiğimi anladığını düsünüyorum. Miley'in hatasız olduğunu savunmuyorum ama Miley den cok daha suclular varken, sadece saygisizlik yaptigi icin emegine hak etmiyor diyemezsin dedim cunku bu da ayri bir saygisizlik oluyor. Yoksa özur dilemeli miydi? Evet dilemeliydi. Ikisini karistirmadigin sürece haklisin. Iyi aksamlar dilerim 🤍
Miley'in emeğini abartıyorsunuz.
Özür dilemesi yetmez. Hataların yaptırımları olmalı. İnsan canı neticede.
Yine de Miley'in yanlışını görmeniz güzel. Amacım haklı çıkmak değil. Amacım insan canının önemini vurgulamak... Başka bir çıkarım asla olamaz.
İyi akşamlar
Herhangi bi ünlüye sempati ya da nefret duymuyorum. Hepsi sıradan insanlar benim için, her şeylerinin olay olması saçma.