Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl uyuyorsunuz taktik verin? Kafam çok dolu herkes üzerime geliyor uykularım kaçıyor iyilik yaparken ben suçlu duruma düşünüyorum? Sonra nasıl uyuyayım ben siz söyleyin?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
derdim yok ki. jkefjef
yatıyorum 5 dkya uyuyorum
Ne güzel hayalim senin gibi olmak :))
basit dünyaya önem verme bu kadar. anı yaşa
İnsanlar seni delirtmek üzerine gelmek kötülemek için herşeyi yapıyorsa ya
umursama istediğini yapsınlar. uzak kal. benim ailem parçalandı ama ben buna takılmıyorum.
üzülmeyecek kadar gencim, zaman tükeniyor mutlu anlarım daha fazla
Doğru diyorsun da işte kafamdan gitmiyor ki yapılanlar üzüntüden kahroluyorum senin gibi olsam keşke pozitif bakabilsem kendime değer versem
psikoloji okulu ve beyhan budak videoları izle
insan kendini sevince başkaları sevmiş sevmemiş çokta umrunda olmuyor.
Yaaa en güzeli de o oluyor dimi aslında kendimi çok seviyorum beğeniyorum da işte takıntı hastalığı var bende biraz ondan kaynaklı sanırım bu üzüntüler
obsesif kompulsif bozuklugu tedavi için hem kimyevi hem de ruhi tedavi usulleri mevcut. araştır hekime görün
Oho kaç hekime göründüm bir bilsen 😅
Okb nin yanında anksiyete ve panik atak hastasıyım
Kimyevi ve ruhi tedavi ne demek nasıl oluyor o
Yanlış anlama yavşamak gibi bir amacım yok. Sadece dertleşmek istersen eğer konuşmak isterim.
Başka şeylerle uğraşıyorum kafamı dağıtıyorum +18 bağımlılıklara veriyorum kendimi kötü
O da kötü de işte bende arada yapıyorum öyle kafamı dağıtmaya sakinleştirmeye çalışıyorum
Kafamı yastaga koydum mu gider
derdim yok direk uyuyorum
Müzik dinliyorum başka türlü kafam dağılmıyor
Sende benim gbi çok zorlanıyorum uykuya dalmakta
Hep geç yatıyorum ben sağa dön sola dön anca. Müzik dinleyince modum yükseliyor benim sen de denemelisin
Zaten yapıyorum bazı geceler ya öyle uyuyorum
Bir de şey yap sana laf atanlara modunu düşürenlere sen de laf at ki şaşırsınlar, sen tepki vermedikçe daha da yüklenirler ezdirme kendini
Oo hiç ezdirir miyim eskidendi ondan pay buldular zaten
Şimdi eski ben yok artık çata çat
Helal olsun böyle devam. Ben de eskiden susardım aman o üzülmesin aman laf işitmiyim derdim ama artık üzen oldu mu pat diye içimi döküyorum
Öyle bende öyleydim de o zaman iyice üste çıkıyorlar gerçi şimdi yine aynı
Sen baskın ol zeytinyağı gibi üste çık bi irksinler senden yahu 😁
İşte onlar öyle yılan ki çıkamazsın benim haklı olduğum durumlarda beni suçlu çıkarıyorlar
Hâla kılık kıyafete karışan birilerinin olduğunu bilmek çok can sıkıcı. Hayır yani hangi devirde yaşıyoruz
Evet makyaj yaptığım için bile altını arıyorlar koca mı arıyormuşum da bu kadar süslü bakımlıymışım seviyorum kendimi böyle kime ne ki onlar da biraz baksın kendine
Dimi ya onlar kendine baksın bakımlı görünmen güzel kıyafetler giymen illa koca aradığın anlamına mi gelir? Sen bak kendine güzel şeyler giy makyaj yap salına başına bak böyle daha iyisin
Öyle onlar da yapsın baksın kendine kıskançlık yapacağına tutan mı var para pul dolu bok gibi
Ya yaz geldi bu havada da uzun şeyler giyilmeyecek herhalde illa ki etek askılı kısa şeyler giyeceksiniz kadınlar olarak. Bunlaeı giydin diye koca arıyor olmuyorsun
Öyle geri kafalılar işte ya boş ver salla ben artık öyle yapıcam
Aynen salla gitsin sen bak kendi giyimine milletin ağzı torba değil ki büzesin ☺️
Noldu da sorun ne
Çevre baskısı saç telimi bile kıskançlıkları bunun için bans yapmadıkları kalmıyor
Alla alla niye kıskanıyorlaki seni napıyorsunda
Güzelim boylu posluyum ilgi çekiyor makyaj yapmayı iyi biliyorum giyim desen benim işim ondan güzeli kimse çekemiyor
Desene güzellik kaderi vsr sende de e napcan hasetlerinddn çatlasınlar diyip kudurduklarından zev alıcan boş ver konuşsunlar onlar dışarda
Doğru da işte insanı sinir ediyorlar makyaj güzel yapıyorum diye de bile altını arıyorlar hani koca mı arıyormuşum kime ne ki ya
İyi süslenmek içinde bahane koca bulmak mı oluyomuş töbe töbe yobaz insanlar var sanırım çevrende
Hemde ne geri kafalar var ya genç genç insanlar birde bunlar
Mal dolu piyasa paçoz paçoz duruyolar piyasa abaza dolu onlar harici elit kimseler yüzlerine bakmaz onların kesin ve net.
Evet makyajı bir rujdan ibaret sanıyorlar sonra gelip birde bizi eleştiriyorlar
Çok haklısın ruj bide sürme ondan sonra kendini güzellik kraliçesi zannederler. Bi bakarsın her tarafı ağdalık benden farkı yok. Bakımlı kadın öyle mi pamuk gibi çatlasınlar hasetlerinden sen kendine bak
Valla nasılda biliyorsun pürüzsüz tenimi bile kıskanıyorlar kendileri öyle değil diye sonra yüzümde leke yok diye yok föndötenin şöyle yok kremin böyle mana bulurlar amaan arkamdan konuşsunlar namım yürür fesatlar 😅😅
Kudurun çirkinler 😂😂
Rad suresi 28. Ayet
Nedir derdin
Ne derdin var
Çevremdekiler üzerime geliyor moralim bozulsun diye herşeyi yapıyor
Nasıl yani, ne konuda
Giyimimi makyajımı saçımın telini bile kafaya takmışlar kıskançlıktan herşeyi yapıyorlar benim modumu düşürmek için
Aman ya ne takiyosun ki, salla 😌
Ya kuzenim düşün fesatlıktan kıskançlıktsn beni engellemiş fotoğraflarımı görmemek için birde yazıyor seni engelledim bir süre diye nasıl sallayayım sen söyle
Aman ya, bende de var aynilari, hepsini engelledim 😌
Hahaha ne güzel keşke senin gibi rahat olsam 😅😅 nasıl oluyorsun böyle taktik ver 😅
Valla tabiri caizse s. klemiyorum 🙈🙈
Hahahaha ne güzel 😅😅
Tavsiye ederim valla keyifli baya 🙈
Sana bakınca belli oluyor zaten baya keyifli senin için belli ki 😅😅
Aynen 🙈🙈
Uyuyamıyorum
Derdin ne
Sohbet dene
Ya burada doğru düzgün sohbet eden yokki hep konuşmalar malum yere gidiyor
Vardr çıkar belki
Ne bileyim bulamıyorum yok
Exper olsa yazardım umarım bulursun