Bir yıldır görüşmediğim arkadaşım beni tek bırakıp dışarı çıktı. Şimdi sürekli mesaj atıyor, bana yaptığı ayıp değil mi?

Geçen yıl mezun olduğum üniversiteme diplomami almak için gittim. Arkadaşım ile de görüşecektim. Hatta onun odasında boşluk olduğunu söyledi ve ben dün oraya geçtim ilk iş olarak. Sonra akşamında oda arkadaşları ile planları varmış dışarı çıktı erken geleceğini beni yalnız bırakmayacağını söyledi. Ben çok hayal kırıklığına uğradım. Sonra baktım saat olmuş 9 buçuğa geliyor. Yurda gelmedi ben de zaten yurdun kapanış saati 11 diye aradım gelme arkadaşlarınla vakit geçir cikmiycam dışarı bugün dedim. O da aslında erken geleceğini bir kaç arkadaşı onlara katılınca gelemediğini söyledi. Neyse eş geçiyorum bugün diplomamı aldım ve yola koyuldum. Daha başka diyaloglar da oldu yakın çevresindekiler tarafından canımı sikan şeyler... Vedalastim geldim arıyor mesaj atıyor hiç muhatap olmak istemiyorum. Sizce ben yanlış mı yapıyorum? Birbirimizi bir yıldır görmemişiz diğer arkadaşını kırmamak için bu yaptığı bana ayıp olmadı mı üstelik iki gün tek kalacağımı biliyordu.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu kızı engelledim bacadan geliyor. Telefon sapığı gibi arıyor Turkcell de sağolsun bana bildirim gonderiyor sizi aradı diye 🤦🏻‍♀️😂
Bir yıldır görüşmediğim arkadaşım beni tek bırakıp dışarı çıktı. Şimdi sürekli mesaj atıyor, bana yaptığı ayıp değil mi?