Aman öylede olsa umrumda değil🥰adamların yüzü bebek gibi 🥰🥰çok seviyorum onları. Almanlarida seviyorum bir İngiliz bir alman beni sokak ortasında öpse resmimi çekse zoruma gitmez sizene kardeşim yüz benim degilmi ben onları seviyorum. Beni rahatsız etmiyor bir İngiliz in beni öpmesi sarışın mavi gözlerine kurban olduğum
İngilizler iki hafta önce burdaymis 😂 stadada giderken sokağa isemisler 😂 burdada hep bira icmisler 😂😂 oyy yerim yakışır pasalarima
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cermen Irkı güzel genel olarak.
bilgi verelim.
- ingilizler
- almanlar
- norveçliler
- isveçliler
- danimarkalılar
- hollandalılar
- avusturyalılar
cermendir
Sence Slav larmi güzel Cermen mermi😂
Slavlar ve Cermenler aynı kökten gelen kuzenlerdir ama Cermenler bir tık daha iyi
Ne alaka 😂😂😂
"Ne alaka😂😂😂" cahil olunca insan böyle gevrek gevrek gülüyor tabiki araştır öğren o zaman.
"Yamna Culture" yaz
Slav ve Cermen milletleri başta olmak üzere Hint Avrupa Dili Konuşan bütün Halklar YAMNA KÜLTÜRÜ bölgesinden dünyaya yayılmıştır
Vala sokak mokak anlamam o konuda ıyı degiller dır oyle olsalardı bayanları turk erkeklerin pesıne dusmezdı
Buna ezik insan psikolojisi deniyor , aynısını sana bir orta doğulu yapsa sapık diye fişlersiniz
Kendi Erkeğine vermezsiniz namuslu olursunuz ağırdan satarsınız istemezsiniz elin yabancına rahat olursunuz
Tedavi şart
paşalarına :D :D :p
leş gibiler valla