Onlar açık giyme dedikçe benim daha da açık giyinesim geliyor artık... Kolları açık olsa bile karışıyor olm nasıl bir ailem varsa artık üniversiteyi şehir dışına yazıp kurtulsam mı?
Şehir dışında okurken zorlanırsın
Şehir içinde okurken zorlanırsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üniversite her ne olursa olsun disarida okunmalı bana göre. Nedeni ne olursa olsun, bir hayat tecrübesi için şart.
Ya ekonomik olarak zorlanırsak? Malum Ukraynalısı Rusu savaşı bahane edip gelip yerleştiler kiralar uçtu resmen...
Şehir seçimi çok önemli bu noktada...
Hangi şehirleri seçmeliyim? Deniz kıyıları çok pahalı :( Konya'ya gitcez mecbur
Arkadasim Aydın'da okumuştu. Kıyı sehriydi ama gayet uygun diyordu oralar için. Diğer şehirlere göre daha ucuzdu. Üstelik kira yerine ilk sene yurda çıkarsın, sonraki sene kız arkadasladinla ortak eve veya aparta çıkarsın.
Aaa evet teşekkür ederimm değerli tavsiyeleriniz içinn
Ne demek rica ederimm
Aydının neresinde okumuş, aydın merkez bildiğin karasal. Kuşadası ve didim hariç denize kıyısı yok 🤣 nazilli falansa bildiğin normal ilçe işte. Aydın merkezde de çok bişey yok ama insanları iyidir konyadan falan. Ama kiralar ne alemde bilmiyorum. Bizim villa var didimde, 5-6 milyon tl veriyolar satmıyoruz
@semm_usa merkezde degildi. Adnan Menderes üniversitesinde okumuştu. Tam olarak neresinde hatırlamıyorum. Ama tatillerinde falan komşu şehirlere de giderdi oradaki kız arkadaşlarıyla. Konyadan iyidir bana göre de.
Konya kurak iklim yaa denize kıyısı yok aynı bizim şehir gibi farklı olacağını düşünmüyorum o yüzden deniz kenarı olsun istiyorumm
Aydının insanı da iyidir ama aşırı yalancıdır erkekleri , tikkatli olmak faydalı :)
Senin içindir sende kendini bil özelliğini kişiliğini toplumu iyi bilmen gerek
Eee bilince ne olacak
Herseyden önce universite den de önce gelen kişilik ve karekrerdir seni açık giyiniyorsun diyemi kısıtlıyor
Açık giydirmiyor
şehir dışında daha özgür olursun ama maddi durumunuz iyiyse git bu devirde dışarıda okumak zor
Galaksiler arası bir yer seç , onlar heryerde seni görür
Şehir dışında sadece uzaktan bir şeyler yazabilirler, vurup kıramazlar söylenemezler ki o yönden avantajlı ahzgaghsgahad
şehir dışı kurtuluş, evet. ama ayrı eve çıkmayacaksan boşuna yazma bence.
Şehir dışında nasıl aynı evde yaşıyoruz anlamadım
üniversiteye başlayınca diline yapışır. "ev tutmak" yerine "ayrı eve çıkmak" cümlesi kullanılıyor. ev tuttum diyeni bulamazsın.
Haa evet anladım
Aman şehir dışında paran gider
Şehir içinde de lise 5 okuyorsun gibi dakika başı iş buyuruyorlar yetmezmiş gibi giyimine karışıyorlar
Tek başına yaşamak için daha fazla iş yaparsın giyim işini karıştır ma nasıl karışır ya
Nasıl giyiniyosun bilmiyorum 🤷♂️
Zaten nasıl giyindiğimi sormadım başlıkta kısa ve öz yazıyor
Tamam da napıcaksın onu bilmiyosun daha.
Ne hakkında napıcam? Soruyu diyorsan bilmediğim için soruyorum zaten bilsem sormama gerek kalmazdı. :/
Bak şöyle düşün artı eksi meselesi. Ailenle yaşarsan bi ton amelelik yapmazsın, ama gidersen dışarı bin ton amelelik yapıcaksın, para sorunu yaşayabilirsin. Giyim kuşam ise erkeklerin dikkatini çekersen işin sonunda yollu olabilirsin ve farketmezsin bile. Erkekler genel olarak sadece seks düşünen varlıklar, güzel giyinirsen direk o noktada bulursun kendini
Erkeklerin dikkatini çektim diye nasıl yollu oluyorum anlamadım? Deniz kıyısı olan şehirlerde herkes açık giyiniyor ve onların yanında dikkat bile çekmem.
Ben didimde yaşadım uzun süre. Ya çok uzun hikaye anlatması gerçekten. Umarım senin için en güzel şeyler olur, kötü şeyler yaşamazsın 😘❤️
Amin teşekkürler
Kesinlikle ayrı ol ailenden, rahat edersin
Selam iyimisn
Soruma soruyla karşılık verme lan