Bugün mağazada kavgamda olmadı demem?

Son 2 gündür bir çok türden zorluk çektim gerçekten bir çok türden sınavdan geçtim sabır olarak uykusuzluk sınavın gerginliği stresi zorluğu yetmezmiş gibi saçma olaylar da üst üste geliyor mesela sınav çıkışında avm ye gittim kafa dağıtmak için moral için sïnava girdiğim okul avm ye yakın bu arada sïnav esnasında çektiğim zorluklar ayrı aile içindeki üstüme gelen olaylar ayrı geldi bu sitede bile birileri ile uğraşmak durumunda dahil kalabiliyorum bu arada öylesine paylaşmak istedim isteyen okusun okumasanïzda fark etmez bir şey değişmez mağazda olan olaya gelirsek hala kafam ağrıyor pazar günü olduğundan kalabalıktı mağazalat siyah bir bluz beğendim denemek için baya sıra vardı kimisi keyfine 10 15 kıyafet deniyor alabileceklermiş gibi birde kabinden çıkıp tekrar kıyafet alıp geliyorlar yaz var güz var hesabı bir tanesi elinde 10 15 parça elbise ile çıktı kabinden bende kabin boş sandïm kapıda aralanmış bicimdeydi içeride iki kişilermiş bunlar annesi ile mi ne bu arada kabinden öyle konuşma seside gelmiyor benim oraya yønlediğimi gördü çıkan kişi sesi çıkmadı bende kapıyı elimle ittim açïlmıyor ses verede yok falan bu geri döndü elinde kıyafetler bana ters ters sućluymuşum gibi bağırmaya başladı hem sućlu hem güçlü milletti kaç saattir bekleten benmişim gibi saatlerce bekledim birde çocuk gibi beni azarladı şaka gibi kabinde birisi var girme diye bana diklendi üslupsuzca üstüne cevap hakkı da tanïmadan kabine girdi müsvette gudubet sonra bende bağıra bağıra ağzıma geleni söyledim nevrim döndü aklım daha söyleyemediklerimde bana daha kabinin içinden cerledi bu gudubet y*lloz eğer annem durdirmasa o kabinin kapısını tekmeleyecektim paliman fino kö*ek tipi var paliman saçlarını ganırtacaktım onun bu arada bu kişi kesin bir iş çeviriyordu hırsızlïk yaptığını düşünüyorum çünkü kasaya bile gelmedi saatlerce kabinden çıkmadı ses yok bir şey yok sizce ne yapmalıydım?

Bugün mağazada kavgamda olmadı demem?