Hassasiyetimi de dile getirmek istiyorum babası yanında olmayanlara veya babası vefat etmiş olanlara. En çok onların babalar gününü kutluyorum 🌸

Hassasiyetimi de dile getirmek istiyorum babası yanında olmayanlara veya babası vefat etmiş olanlara. En çok onların babalar gününü kutluyorum 🌸

Bu ülkede babasi var olup babasizlik ceken cok var. O yuzden anneler gunu kadar mutlu ve degerli gecmiyor bence bugün. Babasını sevmeyen, eve gelmesin diye düşünen, babasi evde olmadiginda rahat eden, babasi var olup babasizlik ceken, babasindan guzel davranislar görmeyen ve guzel sozler isitmeyen cok evlat var. Şunu soyleyebilirim ki bu ulkede birçok erkek ne eş olmayı becerebiliyor ne de baba olmayı. Bazi erkekler goruyorum hem karisi nefret ediyor, hem cocuklari. Bir insan bu kadar nefreti hakedecek ne yapiyor olabilir ki diyorum ama cok sey yapan var. Birkac ay önce memlekete gittik. Bir teyzemin kocasi vefat etmis. Bassagligi diledim. Iyi oldu kizim dedi. Nasil dedim. Iyi oldu işte dedi. Artik karisina falan ne cektirdiyse. Erkekler olarak bu kadar nefreti saglamakta gercekten marifet. Cevremde de daha birkac yillik evli olsalarda kocasini sevmeyen cok kadin var, cocuga babalik yapmayan cok erkek var. Bez parasini veriyorlar ya. Bundan iyi babalik mi olur... erkeklerimiz biraz bence hem eş olarak hemde baba olarak kendilerine ceki duzen vermeliler. Hem karisinin hem cocuklari icin bir anlam ifade etmeyen cok erkek var. Düşünsenize dunyaya geliyorsunuz ve ne eşiniz ne de cocuklariniz icin hicbir anlaminiz yok. Boyle olumsuzluklar saglamak yerine karınıza bu adamla iyi ki evlenmisim, Allah ondan razi olsun, o benim şükür sebebim dedirtmeyi bilin. Cocuklariniza da dag gibi babam var benim, adam gibi adamdir, her kosulda yanimda olan, hastaligimda dahi annem gibi basimda bekleyen bir babam var. ben ondan baba olarak razıyım dedirtmeyi bilin. Bu ulkede babasi tarafindan ilgilenilmeyen, cocuklarin sorumluluklarini sadece kadina yani anneye yikan cok erkek var. Sadece eve para getiren daha da baska işe yaramayan cok baba var. Boyle olmayin. Cocuklar getirdiginiz paraya bakmaz, cocuklar verdiginiz bez parasina bakmaz. Ona hissettirdiginiz duygulara, ona verdiginiz ilgiye, sevgiye ve sefkate bakar. Iyi bir eş, iyi bir baba olun. Arkanizdan vefat ettiginizde iyi oldu demesinler. Arkanizdan eve gelmese keske demesinler. Boyle babalar gununde kötü anmasınlar sizleri. Gercekten baba olabilen, adam gibi adam olanlarin babalar gunu kutlu olsun.
Bravo 👏🏻 güzel anlatmışsın kardeşim
Cevap
4Cevap
Benim yok.
Babamin en çok sevdiğim huyu eli bol olusuydu hiçbir zaman gittiği yerde çocuk varsa çikolata getirmeyi ihmal etmezdi 😔😔bana karşı yaptıklarından dolayı ona bugün bile çok kızgınım ama ölünün arkasından konusulmaz.
İnce ruhlu bi tarafı da var fakat yobaz ve biraz şiddete meyili o yüzden benim için bi anlam ifade etmiyo
Adımıza seslenmezdi hiçhep kızım derdi.
Bugun biran önce bitsin çünkü zor oluyor babasız olunca
Allah rahmet etsin ya
Her şeyi ile iyi bir babaydı.
Babami sevmem
Ne cok babasindan nefret eden kiz var mis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?