Çok uzun zaman önce Türkiye'de kalan akrabamı arıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?

Çok uzun zaman önce Almaniya, Azerbaycan müharebesinde anneanne'min dedesi savaşta ölmemek için Türkiye'ye geçmek zorunda kalmıştır, geri dönemediği için 6-tane çocuğu ve eşi bir daha onu görememişler. Türkiye'de kaldığı için orada evlenmiş ve çocukları olmuştur. Ölmeden önce çocuklarına, Azerbaycan'daki çocuklarımı bulun ve beni memleketime gömün demiş, 1997-98 yılında kızı Azerbaycan'da bir programa gəlmiş ve babasının son isteğini yerine yetirmek için kardeşlerini aramıştır. Annem programı izlemiş ve anneanne'mlere söylemiş, ama onlar, kim, nasıl bulacak diye hiç bir şey yapamamışlar. Şimdi çocuklarının hepsi maalesef rahmetli oldu 1-kızı dışında, bi'tek o, kaldı, babası savaştayken o, daha doğmamış. Dayı'm internette araştırdı amma programı bulamadı, üstünden uzun zaman geçtiği için annemde programın adını hatırlamıyor, bende biraz araştırdım ama bulamadım. Sizden ricam, eyer daha önce akrabalarınızdan ve ya arkadaşlarınızdan böyle bir şey duyduysanız lütfün bana yardımcı olun?

yorumlarınızı bekliyorum

Çok uzun zaman önce Türkiye'de kalan akrabamı arıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?