birde sana bir sulalen kadar da insan istemeye gelir gorucuye falan amaan git ya kafam şişer ben olsam kapi onunden tek damadi sokarim bak kiz bu derim oglani gonderirim geri sonra kiza derin sevdin mi cocugu derim yok derse yokmus der gonderirim yani hic cekemem kalabalik bebegi gelecek ayri kiyafetleri ayri cocuklari varsa odalarda ayri ayri cay verilecek falan filan ammaan yazarken bile basim agridi kiz
Çocukken de misafir gelince odama kaçar gidene kadar cikmazdim , hâlâ aynıyım
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim öyle bir sansim yok Kürt kiziysan ozellikle annen baban oturur herkese sen hizmet edersin Ayrıca bizimkiler 50 kişi gelip yatıya kaliyor biktim resmen
Evet sizde aileler daha kalabalık biliyorum , Allah size sabır versin yani ama sizin şu ozelliginiz var dağılıyorsunuz ve bir birinizi destekliyorsunuz bizler genelde bir birimizin kuyusunu kazariz.
Bizde tüm evlilikler akraba nasıl kuyusunu kazsinlar 🙁 Okadar çok amcasının oğluyla teyzesinin kızıyla kuzeniyle evlenen varki dışardan gelin veya damat alan yok neredeyse.
Ama bu mal degil ki 😂 İnsan yani yabancı ne demek bu tasdevri kafası , ya size demiyorum benimde başımdan geçti dayımın kızını vermeye çalıştılar fransadaki , istemedim konu kapandı , ne bileyim ya hâlâ magrada yaşadığını sananlar var zor attım böyle boş boş baktığım evredeyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben misafir sevmem mumkunse hic misafir gelmesin benim kafam zaten yeterince kalabalik onlarla ugrasiyorum
Bizde tercih şansın yok 🥲
o da senin sansizligin valla ben onun icin evlilik dusunmuyorum
Bende kurtulmak için evlilik düşünüyorum 🤣
Türkler daha az en azından bizim gibi nüfusları çok değil
birde sana bir sulalen kadar da insan istemeye gelir gorucuye falan amaan git ya kafam şişer ben olsam kapi onunden tek damadi sokarim bak kiz bu derim oglani gonderirim geri sonra kiza derin sevdin mi cocugu derim yok derse yokmus der gonderirim yani hic cekemem kalabalik bebegi gelecek ayri kiyafetleri ayri cocuklari varsa odalarda ayri ayri cay verilecek falan filan ammaan yazarken bile basim agridi kiz
🤣 onla sen ugrasmazsin ki karın uğraşir zaten
Erkek pek girmiyor o işlere
aman yinede kalsin bulursam kafa dengi biri oyle birlikte uzun iliski olur evlilik olmaz
🤣 🤣🤣🤣🤣
Misafire göre değişir. Aşırı kalabalık değilse çok güzel oluyor bir de sohbeti muhabbeti saran insanlarla
Çocukken de misafir gelince odama kaçar gidene kadar cikmazdim , hâlâ aynıyım
Benim öyle bir sansim yok
Kürt kiziysan ozellikle annen baban oturur herkese sen hizmet edersin
Ayrıca bizimkiler 50 kişi gelip yatıya kaliyor biktim resmen
Evet sizde aileler daha kalabalık biliyorum , Allah size sabır versin yani ama sizin şu ozelliginiz var dağılıyorsunuz ve bir birinizi destekliyorsunuz bizler genelde bir birimizin kuyusunu kazariz.
Bizde tüm evlilikler akraba nasıl kuyusunu kazsinlar 🙁
Okadar çok amcasının oğluyla teyzesinin kızıyla kuzeniyle evlenen varki dışardan gelin veya damat alan yok neredeyse.
Oda kötü bir şey yanlış yani olmamalı aile ile evlilik olur mu saçma ikisi bir birini seviyorsa değişir ama zorlada olmaz ya.
Valla öyle yabancıya gideceğine ailemize verelim diyorlar
Ama bu mal degil ki 😂
İnsan yani yabancı ne demek bu tasdevri kafası , ya size demiyorum benimde başımdan geçti dayımın kızını vermeye çalıştılar fransadaki , istemedim konu kapandı , ne bileyim ya hâlâ magrada yaşadığını sananlar var zor attım böyle boş boş baktığım evredeyim.
Bizde kadınlari mal olarak görenler çok fazla
Başlık parası en Büyük örneği
Hâlâ yoktur o ya
Yapanlar var
Yıllar şimdi misafir ağırlamaktan canım çıktı, Bir de nankör hareketlerini gördükten sonra artık kimseyi kabul etmiyorum.
Misafir severim.
Evin bereketini artırıyor.
Ahh ah tabi
Erkekler çağırır davet eder sonra kahveye giderler gelince evde yemek hazır her şey hazır. kadınlar evde 50 kişiyle baş eder
Yalnız yaşıyor misafirlerime her şeyi ben hazırlıyorum.
Baba evinde de annemlere yardım ederdim, olay cinsiyette değil.
Sen nimetsin ozaman
Bizim erkekler genelde hizmetçi olarak görür
Tamamen bireysel aslında ya, abilerimle bambaşkayız mesela
Bilemem. bizde kadınlari 5 10 tane doğurtur hizmetçi yaparlar.
Oyüzden tüm yaşlı kadinlar akrabalar türk erkegiyle evlenin diye nasihat ediyor 😅
Onlar eskide kaldı.
Yeni nesil daha çok kadınlı erkekli çalışıyor ve çocuk sayısı 2-3 civarında 😄
Amaann sen yüzeysel bakıyorsun gel güneydoğuya köye gör bakayım nasılmış aile yapısı ortam
Kafayı yersiniz net diyorum
Doğuda köyde büyüdüm arkadaşım zaten
Yüzeysel bakmıyorum, bizim buralarda nesil değişti, sizinkileri bilemiyorum.
😅
Kürtlerden hiç hazzetmem
Bende Kürt olarak hazzetmem
Türk erkeği ile evlenirim daha iyi değer veriyorlar
Hayır nefret ederim
Bende.