kırgınım biraz buluşalım mı diyor bide siz beni sevmiyorsunuz dedim ben seni seviyorum dedi
Bir derdini anlatırken "boş ver" diyen kişi arkadaş mıdır?
kırgınım biraz buluşalım mı diyor bide siz beni sevmiyorsunuz dedim ben seni seviyorum dedi
bi derdini anlatıyorsun sana boş ver diyor o sizce arkadaş mıdır merak ediyorum
Gerçekten arkadaş olan birisi sizi iyi günde, kötü günde dinler. Boş ver diyebileceği konular olabilir. Ama her seferinde "Boş ver" diyorsa bundan bir halt olmaz. Eğer size ve arkadaşlığınıza saygı duyuyorsa sizi zor zamanınızda dinler. ya da onun fikrini anlamak istediğiniz bir konuda size düzgün bir şekilde kendi düşüncelerini size ifade etmeli. Ama bunları yapmıyorsa her seferinde istediğiniz şekilde karşılanmıyorsanız o zaman olmaz.
Cevap
8Cevap
Arkadaş değildir bence
Kimse kendisi dışında biriyle ilgilenmek istemiyor
ben suçluymuşum öyle diyorlar ben yanlış anlıyormuşum bide laf yapıyorlar manyak gibi
Çok ilgilenmiyordur. İlgilense hiç değilse teselli eder
çözüm üretmek yok zaten yazmayıp yazmayıp saat bilmem kaçta yazdı bide küs müsün diyor
Ona göre mesafeni koy sen de
küsmek değil kırgınım
Çözüm üretmiyorsa boşa dinliyor seni sadece görüntü
çözüm yok zaten yazmayıp yazmayıp saat bilmem kaçta yazdı
çözüm üretmek yok zaten yazmayıp yazmayıp saat bilmem kaçta yazdı bide küs müsün diyor
kırgınım kanka
ben suçluymuşum öyle diyorlar ben yanlış anlıyormuşum bide laf yapıyorlar manyak gibi
nasıl dediğine bağlı, kacıncı anlatısında dediğine bağlı ve ne niyetle dediğine bağlı
Kısaca kafa agrıtma boş ver ve sus diyor
Kopyala yapıştır yapma canımı sıkma sana zahmet edip yorum attım
Hayır seni dinlemek istemeyen biri sadece
Lafa gelince herkes herkesi seviyor
ya mesafe koysam suç
Koy gitsin ne olacak onun sana ne yararı var ki yanında tutuyosunn
ne zaman buluşuyoruz dedi ya
Daha önemli işlerim var de
bakım malzemesi almaya gidicem
desem
Onu başından atacak birşeyler de işte 😃
gribim
Tamam hastayım de 😃
yalan çözüm
Öyle
Takma kafana diyor işte
seni üzen bi mevzu ama
değildir salla onu
kırgınım biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?