Sırlarla dolu bir erkek kapalı kutu resmen nasıl çözülür elde edilir? Anlatırmısınız lütfen ne yapılabilir +1 fazla uzun değil :)?

Hemencicik anlatayım Dershanede bir çocuk var 92 doğumlu ve bizden 1 yaş büyük rusyada yaşıyormuştu yeni geldi hocalarda doğruladı acaba yalanmı söylüyor gibisinden merak ettik rus vatandaşıymış ama kabuletmiyor asla soruyoruzmesela oramı buramı diye sapına kadar türküm diyor :) nasıl desem cok efendi tatlı bir tip ağır birisi ama kendini hiç bir zaman anlatmıyor sır kapısı resmen dershanede hiç kimsenin arabası yok kendisi lüks arabaya binipte geliyor ve soruyoruz merak ediyoruz zenginmisin diye alakam bile yok hiçte olmayada niyetim yok zaten yettiğini versinde fazlasını vermesin rabbim diyor peki nasıl aldın diyoruz bir hırsım hedefim vardı diyor ulaştım diyo mesela diğer erkek arkadaşlar arabasını istiyorlar esprisinden çıkartıp anahtarı direk veriyor dünya malı dünyada kalır bir mala bel bağlamam ben diyor. zenginde değil anladıkki mesela biz kahkaha atarız espriler yaparız sınıfta hiç birşekilde o gülmez tebessüm ediyor sadece. ders bitiminde eve bırakmasını rica ettim acaba hoşlanıyormu gibisinden test etmek için oralı dahi olmadı :) arabada konusuyoruz senınle dalga geçiyor bütün sınıf dedim acaba bir tepki vercekmi diye geçsinler canları saolsun diyor kalp kırmam ben hiç bir zaman diyor bildiğiniz kapalı kutu ne iş yapıyor ailesi türk onu öğrendim memurlarmış ama çözülmesi çok zor sanki yakınına almıyor.
Sırlarla dolu bir erkek kapalı kutu resmen nasıl çözülür elde edilir? Anlatırmısınız lütfen ne yapılabilir +1 fazla uzun değil :)?