Arkadaşlar son 1 haftadır bir çocuk çıkmış bir YouTube kanalına. İzlediniz mi bilmiyorum. Kendisinin satanistlerin peygamberi olduğunu iddia ediyor. Ne düşünüyorsunuz bu çocuk için?
Zebani olduğunu iddia eden satanist efe hakkında ne düşünüyorsunuz?
yorum yapmadan önce çocuk ne diyor diye videolarını izledim.
ve diyorum ki,
palavra.
hayır kötü olan ne biliyor musunuz? bakireye tecavüz, kedi kesmek, kan içmek gibi atılan kuru iftiralar gibi bu kendinin zebani olduğunu söyleyen insanlar satanizmi fazlasıyla kötülüyor ve yanlış lanse ettiriyor.
amacı primden başka bir şey olmayan "456 yaşındaki (sonradan bu zeki yaşını unutup 465 sanıyor) pembe panter gibi zebani" canlı yayınla, videolarla insani ihtiyaçlarını karşılıyor.
yani neyse, üzerinde durmaya gerek yok. herkes gibi prim kasmak istemiş, başarmış. birde peygamberlik gibi bir rütbe yok diye biliyorum.
medyumluk var mesela ama "satanistlerin peygamberi, satanistlerin önderi, lideri" falan ne saçma sıfatlar ama. bir kere din bile seni kendi hayatının tanrısı yapıyor.
ya bizim gibi cahil milletlerde olan bir şey bu. havalı, marjinal olmak için deist olanlar vardı bir ara, sonra ateist olmak modalandı, şimdi de sarmadı satanım diye gezenler peydahlandı.
bunların, sırf ailelerinin dini diye müslüman olan ahmaklardan farkı yok. sorsan bırak okumayı, adlarını bile bilmiyorlardır kendi kitaplarının.
ya zaten çok sevgili müselmanlardan mehdi çıkıp duruyor, şimdi başımıza zebaniyim diyen satanistler kaldı.
hayır olan hakkaniyeti ile dinini bilen ve buna uygun yaşayanlara oluyor.
Prim için uydurduğunu düşünmüyorum. Full izlemedim ama birkaç dakikalık sahnesini görmüştüm. Belki sizofren olabilir, gerçekten görmüş ve ses duymuş olabilir.