Annem tiyatro kursu alırsam sütünü haram edeceğini söyledi bu kadın neden böyle ya?

Ya benim çocukluktan beri tiyatroya ilgim var çocukken drama dersi almıştım o zamandan beri ayrıca hala çok severim tiyatro izlemeyi vs bence yeteneğim de var anneme dedim birden bağırmaya çağırmaya eğer olursan gelme birdaha eve millet okuyup adam olmak ister bizimki yüzünü boyayan açık giyinenlere özeniyor eğer ben ölürsem sende oyunculuk yaparsan sütümü helal etmem iki dünyadada elim yakanda olur diyip tüm moralimi sıfırladı ya ben onlar için herşeyi yaptım hiçbir zaman kendi kararlarımı vermedim okul birincisi oldum, yıllarca iyi bir evlat oldum bir kere kendim için bir şey yapmak istediğim zaman yaptıklarına bakın babam bir şey demez ama annem o kadar muhafazakar ki anlatamam bezdirdi artık ya

Güncellemeler
+1 yıl
Abim mesela çok iyi futbol oynardı ama öyle böyle değil ronaldo gibiydi bir tane kursa yazdırmadı harcandı çocuk şimdi dümdüz polis memuru oldu haa kuzenim (erkek) cast ajansına falan kaydolur ona bir şey demezler çünkü o erkek sonuçta ben bir kurs almaya kalkarım bir hayat kadını ilan etmedikleri kalır
Annem tiyatro kursu alırsam sütünü haram edeceğini söyledi bu kadın neden böyle ya?