Güncellemeler
+1 yıl
Abim mesela çok iyi futbol oynardı ama öyle böyle değil ronaldo gibiydi bir tane kursa yazdırmadı harcandı çocuk şimdi dümdüz polis memuru oldu haa kuzenim (erkek) cast ajansına falan kaydolur ona bir şey demezler çünkü o erkek sonuçta ben bir kurs almaya kalkarım bir hayat kadını ilan etmedikleri kalır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Annen tvdekiler gibi olacak sanıyor ondan istemiyor bence
Gerçekten ya ki ben bu zamana kadar sevgili bile yapmadım sırf onlar üzülmesin falan diye ne kadar çıkma teklifi aldıysam hepsini reddettim ayrıca annemgile dedim güvensinler diye yoksa bende bilirdim o kadar yakışıklı, zengin, kültürlü çocuk vardı üstelik senaryoyu okurum öyle annemin sandığı gibi sahnelerde yer almam
Bi şekilde ikan et
Birde oyuncu falan olmam da ses, dublaj vs yaparım devlet tiyatrolarında birkaç oyun oynarım demiştim
Şehir tiyatrosuna mi gideceksin gidersen
Edemem annem dediğim dedik bir kadın üstelik dinine çok bağlı dedem ilahiyat mezunu bir imamdı çünkü off off babam zaten herzaman destekler beni ki babamı tarafı kıbrısta çoğunlukla ben en iyisi bu işi unutayım
Aynen öyle
Bence üstüne duş bul Bi yolunu
Üniversitede bir bölüm okurum sayısalcıyım zaten ekstra olarak tiyatro kursuna giderim, üniversitenin varsa tiyatro kursu ona giderim demiştim ama çöp oldu şu an hayallerim
Sevdiğin seyinyap
Yüksek ihtimal bende abim gibi harcanacağım dümdüz memur olup sabahtan akşama kadar bir ofiste sıradan hayatıma devam edeceğim
Evlenirsen annen karışmaz belki
Çok ağır konuştu ya sütüm haram dedi iki elim yakanda olur benimde öbür dünyamı yakma dedi (sanki benim günahım ona yazılacak tee Allahım) ya birde sanki gerçekten çok ayıp bir şey yapıcakmışım gibi söyledi ona bakılırsa avukatlıktada yalan girebiliyor devreye, polislikte, öğretmenlikte, doktorlukta bir ihmal sonucu birisinin hayatına mal olabiliyorsun
Zor işin çok zor ne diyeyim inan sendede müthiş yetenek vardır herseyin hayirlisi
Evlenmeyi düşünmüyorum ya uzun bir zaman ben gençken yapmak istiyorum hem
Allah gönlüne göre versin
3. sınıfta drama eğitimi almıştım, tipimde iyi, mimiklerimi güzel kullanabiliyorum, sadece diksiyon ve belki biraz eğitimle çok iyi olurdu hem eğlenmiş olurdum yaz tatilinde adamlar ücretsiz kurs vereceğiz diye aradılar üstelik bir ablam var ama kızın fiziği, yüzü gerçekten çok başka bir aurası var ona oyunculuk teklifi geldi izin vermedi anne kişisi 🥺 şimdi fen Bilimleri öğretmeni olacak , abim çok iyi futbol oynardı ki bayağı yakışıklıydı bildiğin Burak ösçivitin biraz daha baby facesi oda harcandı gitti memur oldu sonum kesin öyle olacak
Kader
Sağol seninde ama fal batırıyorum, numeroloji batırıyorum meslek olarak oyunculuk çıkıyor annem izin vermediği için olamayacak
Biraz çaba gerekiyor kolay olmayacak ama olacak inşallah
Gizli gizlide yapamam ki vicdanım rahat etmez belki üniversitede yaparım demiştim de babamı ikna etmek kolay ama annem yemin ederim kırar kemiklerimi
İnşallah hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun ama benim iş yaş gibi
Kendi hayatın icin kendi gelecegin icin biraz ugrastiracak seni ama olacak gibi
Sağol dinlediğin için ama valla annem kırar kemiklerimi kemiklerimi kırsın neyse iyileşirim ama ya sütünü haram edip, reddederse o zaman ben ayvayı yerim
Estağfurullah hakkında hayırlısı
Sağol seninde