Aile & Toplum Hayatınızda en önemli gördüğünüz şey hangisi? Xanthi_ Takip Et Bilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgi Anne veya Baba Evlat Ev, Araba AŞK Bunların dışında Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatınızda en önemli gördüğünüz şey hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hissettiğim önemli bir şey yok ama sevgi olmasını isterdim kendi ailem kendi kızım olsun. sade ve mutlu hayatımız olsun 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Hayatım boyunca birisine birilerine saygı duymayı istedim. Olmadı. Bulamadım. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. evlat gibisi yok hayatın anlamı yaşam desteğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hissettiğim önemli bir şey yok ama sevgi olmasını isterdim kendi ailem kendi kızım olsun. sade ve mutlu hayatımız olsun
Hayatım boyunca birisine birilerine saygı duymayı istedim. Olmadı. Bulamadım.
evlat gibisi yok hayatın anlamı yaşam desteğim
Aşkım
Ölüm.
bahtsızlık