arkadaşlar Kızılaybiz tarafından bana iki hafta önce sayın m*** y*** bir proje kapsamında yapılan 3.000 TL tutarındaki yardımınızı... Referans numarası ile TC kimlik nosuyla tüm atmlerden çekebilirsiniz mesajı geldi bu kod iptal oldu ve bugün bir mesaj geldi 1 Haziran'da tekrar referans nosu atacağız diye ama ben yardım talebinde bulunmadım yardım talebinde bulunan insan telefon numarasını yanlış girmiş olabilir mi çok korkuyorum kötü bir şey olur mu neden geldiğini hiç anlamadım
Güncellemeler
+1 yıl
M*** y*** isimli kişi ben değilim bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birisi numarasını verirken bir numara yanlış anlaşılmıştır.
Ama bu başvuru gerektirecek bir proje değil numara istemiyorlar yani Kızılay kendisi belirliyor kime yardım yapacağını
Link vs varsa tıklama
Yok tıklamadım sadece mesaji okudum ama sonrasında halkbank tarafından da mesaj geldi referans numaranız şu tarihe kadar geçerlidir diye mesajların gerçek olduğunu düşünüyorum
O zaman korkacak bir durum yok. Git çek
Ama m*** y*** adlı kişi ben değilim ya da bir tanıdığım değil çok korkuyorum ya kötü bir şey olur mu
Korkma
Kötü bir şey olur mu dolandırıcılık ya da dava falan
Olmaz
Ama mesaj atmalarıyla bunların mümkün olacağını düşünmüyorum
Takıntılı mısın? Dikkate alma sil sen de mesajı
Evet ben evhamlı bir insanım hatta kötü niyetli bazı kişilerin videolarını izlediğim için beni bulup kaçıracaklarını zannettim ve bunun için psikiyatriste gittim
🤦
Genlerden gelen bir şey olabilir baba tarafım da böyle maalesef
Anlıyorum