Bakiyorum erkeklerin bir çoğu abaza oluyor kari kiz pesindeler birtakım alkool kumar var..
dogru kişiye denk gelmemekden korkuyorum biraz..
dogru kişiye denk gelmemekden korkuyorum biraz..
Gerçekten çok boş muhabbet dönmüş açıkçası.
Erkekler = abaza?
O zaman
Kızlar = kaşar? Mı demek oluyor.
Saçma saçma düşünceler. Belki kızların karşısına çok adam akıllı erkekler çıkıyor ya da erkeklerin karşısına kadın gibi kadın çıkıyor. Lakin;
Kızların tepkisi, bunun mersosu yok, evi villası yok. Kk platinyuuuum diiil, boyu kısa bla bla
Erkeklerin tepkisi, bunun kalçası yok, memesi ufak, benimle sevişmedi, manken gibi değil, iyi bir işi yok bla bla
Talep arz eğrisi var aslında biraz. Herkes %100 beklenti karşılanmasını istiyor ama nafile. Ya %100 ü %60-70 yapmak lazım ya da oturup bekleyip kadere razı olunacak.
Diğer kalan sınıfları da gen tamamlayın izninle.
birtakım: dünyada o kadar güzel kız varken sadece seni seviyor, takıntılı evlilik meraklısı.
birtakım da kendi işinde kariyer insanı hayatının başka şeylere adamış kadınlara evlilik kurumuna değer vermiyor evlilik sadece çamaşır hizmeti….
—————
demek istediğim doğru kişi gelse diz çöküp evlen benimle dese, herkes bunkadar kötüyken bu ne alaka der sen kaçarsın
Öbür türlü de doğru insan olmaz ….
yani zor işler 😂
Çevren nasıl olursa; öyle insanlar çıkar karşına. Bara giden bir tipin karşısına o mekanda takılan insanlar çıkar karşısına. Cemaate mensup olan birinin karışısına cemaat ehli biri çıkar. Velhasıl kelam. Sen nerde olursan, eşin olacak insan ordan bulur seni
Cevap
45Cevap
Çünkü aşkı bilen kimse yok maalesef. dışa bakıp seviyorlar hiç samimi değil sevgileri sevgisine inanacağım türde bir kadın bile yok gibi. ayrıca ekonomi kötü kimseye de güven olmuyor
Derde derman Allah tır, ümit etmek allahtan ümitsizlik ise şeytandandır.
Niye umitsizsin sen Allah tan yıldız istersin Allah sana ay nasip eder
Sen Allah tan gül yaprağı istersin Allah sana gül bahçesi nasip eder
Ümitsizlik yapma asla ne kadar zorlaşirsa okadar kolaylaşır
Dua et
Kadere iman et Allah bilir ben bilemem demek düşer bu işler nasip kısmet sen kendini sakla Allah sana saklanmış kişi nasip eder
Kaderi değiştiren duadır
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak vesvese sebebiyet
Tesekür ederim senin yorumlarini görunce ferahliyorum icime su serpiliyo cok saol gercekden cok gzl dedin bazen insan umutsuzluğa kapiliyo istemeden..
Kaderine iman et zaten seçtiğin kişi doğru kişi değilse Kader ordan oraya vurur, taki doğru kişi gelene kadar
Mevlanin bir sözü var
Bir şey nasipse el getirir Yel getirir Sel getirir Nasipte yoksa El götürür Yel götürür Sel götürür,
Kader gayrete aşıktır bol bol dua et
Erkeği burada ararsan eline tuttururlar, abazalar. Boku kenefte bulursun, git anana babana danış ya da arkadaş çevreni değiştir.
Burdan aramiyorum zaten ama ne bilim bakiyorum sanki hiç duzgun erkek kalmamış cok az sayıları kaldı.. kadinlar icinde gecerli
Toplumsal bir yara
Aynen öyle
Bi sen bi ben
Kaldık
zaten hep erkekler kendını bır acıklama gayretınde goruluyor... bir sorun bakalım bize biz kadınlara guvenıyormuyuz?
Evet tamam kabul simdiki kadinlarda az değil ama cogunlukla erkeklr genelde …
maalesef dogru ama benim sitemim her erkeği aynı görmeleri. Şu sitede hergün onlarca genellemeye maruz kalıyorum... biride demiyor kardeşim tanımadığım kişiler hakkında yorum yapmayım.. erkekler soyle erkekler boyle... kaliteli adam bulamamaları bızım sucumuz degıl.
Peki birde erkekler tarafından bak kadınlar sence çokmu düzgün peki hep kendi açınızdan bakiyorsunuz
Kadinlarin düzgünleride var hepsi kötü değil gercekden sadece o kadinlara denk gelmek önemli..
Ama çoğunlukla erkekler böyle …
Çoğunlukla bence her ikiside öyle yanlış erkeği kadını yok bu işin bir insanın içi kötüyse kadin erkek farketmez sen misal erkekler diyosun çünkü kadınsın erkeklerde kadınlar diyor sence doğrumu
Sunuda soleyim inşallah iyi birisini herkes bulur sen dahil herkes gün güne iyi insanlar azalıyor ve buda kötü bir durum
Evet kesinlikle amin sanada gönlunden ne geciyorsa Allah nasip etsin insallah
Saolasin ben şu an böyle çok rahatım ☺️
Senin adina sevindim gzl👍
Saolasin bende senin adına sevindim inşallah istedini bulursun
Cok saol 👍
@esmerimbiciiim. @Cendere1910 beyefendi bu konuda çok haklı kendini bilmeyen güven verneyen ne kadınlar var ve şu an erkek milletini geçti erkeklerde aynı şekilde kadınlara guvenemiyor kimin eli kimin üstünde belli değil şu an kadınlar erkeklerden daha çok tehlike saçıyor ama bu cinsiyetle alakalı bir durum değil kişilikle vicdanla yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum ahlaksızlığın cinsiyeti olmaz ama geldiğimiz nokta şu herkes birbirinden korkuyor rabbim herkesin karşısına en guzelini değil en hayırlısını çıkarsın inşallah 🙏
@r_engarenkyollar teşekkürler rengarenk seni görmek güzel 😉
@Cendere1910 teşekkür ederim 🙏
@r_engarenkyollar rica ederim dikkat et kendine ☺️
Teşekkür ederim gülüm sağolasın sende dikkat et kendine Allah'a emanetsin 🙏🙏
@r_engarenkyollar saol gülüm 😂 sende Allah'a emanetsin
Yuva kurmak için bi karşı cinse gerek yokki.
İnsanın yaşadığı yer yuvasıdır zaten🙂
Orasi öyle ama evlilikden bahsetmisdim
Ama cocuk icin nasil olcak peki? Sen cocuk istemiyormusun
Tamam karşı cinse gerek duymadin sen ilerde cocuklarin olmasini istemionmu
Korkma, doğru ol, doğruda kal, Allah'a sığın. O bizimle ☺️
Insallah saol güzel yorumun için👍🥰
Sen de sağ ol. Allah'a ve planına güven 💐
👍👍😊
Kurmayacağız, bende o saydıklarının hiç biri yok
Afferim sana
Doğru kişiler az da olsa var. Ben o tür şeyleri yapmadim.
Masallah sana 👍 insallah sana da karşına senin gibi biri çikar
"Ayakkabını bağını bile Allah'tan iste" diye bir söz vardır.
Doğru dedin Allah bizi iyilere denk getirsin hayirli ahlakli eşler nasip etsin
👍🤲🏻
Herkes öncelikle kendisinden sorumludur tabi. 8 milyar tane insan var dünya üzerinde. Bunların içinde iyi de olur kötü de olur. Evet doğru kadın avcısı ne olduğu belirsizler de var erkek avcısı ne olduğu belirsizler de var. Çoğunluk erkektir kadındır diyemem çünkü tek bir ırktan söz ediyorum. Yani insan ırkından... Ancak iyi olupta iyi şeyler isteyip bunun için çabalayınca da sonunuda iyi şeyler karşımıza çıkıyor. Yani ne olduğumuz ve ne istediğimiz önemli. Kalbini temiz tut ve Allah'tan istemeye devam et ve biraz da çaba. Allah dilediğin kişiyi karşına çıkarır.
Insallah saol yazdiklarin için 😊👍 güzel yorumdu…
Bu hayat pahalılığında parası yuva kurmaya yeticek adamı bi bükün gerisi kolay ?
Siz asgari ücretin 8500 olduğu bi ülkede kafanıza göre bi adam bulmak istiyorsanız önce bordrosuna bakın
Arkadaşlar olay basit. Erkeklerin hepsi abaza, kadınların hepsi kaşar olarak görmezsek hayırlı bir niyetle yola çıkarsak illa ki nasibimizde vardır birileri…
Kızlar da aynı tek eşlilik zor geliyor artık diye düşünüyorum Avrupa gibi olacağız yakın zamanda diye düşünüyorum
Avrupayi geçti Türkiye bazi konularda gercekden..
Sanmam henüz değil
The Qur'an says that good women are for good men, and good men are for good women. Just hold back, pray to GOD and ask Him for help. Surely it will help you
Tesekürler hintli kardeş
Hindistan'dan olduğumu nasıl bildin? :D
Konuşduk ya seninle yorumlarda ve profil fotoğrafindan belli
ah anladım
Knk düzgünü gelsende aile kurmak hiç kolay d ğil bı hesap yapsan çikamıyoaun içinden 💵😞
Maddi durum da sıkınti aynenn off off bu hayat cok zor gercrkden
Yuva kurmak? One hayal oldu bu zamanda maddi olarakta lüks
ben de öyleyim. umarım doğru kişi beni bulur. çünki benim onu bulmam biraz zor :)
Bizde tam tersi, evlilik düşüncesinde sadık, alkol tüketmeyen kız arıyoruz bulamıyoruz : (
Nadiren alkol kullanıyorum ama eşim bırakmamı isterse bırakırım bağımlı değilim.
emin ol istedigin gibi birini bulsan 1 dk katlanmazsin
Sanki Bazı Kızlar Çok İyi Çok Güvenilir...🤷🏻♂️🤦🏻♂️
Aynı şekilde kızlar da öyle ağzında sigara egolu havalar 2 yüz verip götü başı oynayan var..
Doğru kişiye denk gelsen de maddiyatsızlıktan evlenemezsiniz.
Doğru kişiyi bulmak gittikçe zorlaşıyor, aklı başında olan kişi çok az
İnan artık doğru kişide doğru değil. Şartlar doğruluktaki kriterleri değiştiriyor.
Ben duzgun oldum istemediler para daha 9nenli bizim kizlar icin
Ben bugüne kadar kız peşinde koşmadım
Sigara Lkol kumar ile işim olmaz
Efendiyim hanımcıyım
Var yani yeter ki aramasını bil
Korkmakta haklısınız zor durum aman diyorum dikkat edin heba etmeyin kendinizi, ince eleyip sık dokuyun, inciğini cinciğini araştırın
Türkiye neyin garantisi var ki 😂 çok takılıp şeetmemek gerek
Kurmayacağız :D sen istermisin rezalet bir ortamda senin kanından canından olan birinin yaşamasını
Kardeş bir de bu devirde yuva kurmayı mı düşünüyorsun bu iktidarın yıkılmasını bekleyeceğiz mecbur 😂🤘
Kuş musun sen yuva kuracaksın
Evet kuşum ben 🕊️
Yuva kurma sende, yaşama amacını değiştir.
Napim bekar bekar nereye kdr cocum olmasinmi bi ailem olmasinmi yani
Ailem izin vermez buna ben de istiyorum sonucta evlenmek zamani gelince insallah inaniyorum iyi birine denk gelcem
Her iki tarafın da işi çok zor
Aynen öyle
Mumkunse yuva kurmayin bence
Neden
Bu devirde her şey çok kolay ama en zor olanlar güvenmek ve aile kurmak
Çok haklısın bacım
Aynen bacim 👍
Çok haklı bir kaygı.
bunu sorduğuna göre sen mükemmelsin
Kurmaya gerek var mı?
Evlenmek istemiyon galiba
İstemiyom
Bu zamanda iyi güvenilir birini bulmak baya zor
Evet öyle..
Bilmiyorum zor gerçekten
Hayirlisi olsun ne diyelim
kuramayacaz
Kuracaz Allahin izniyle inaniyorum güzel seylerde olcak..
Umitsizliğe kapilma…
umitsizlik degil benimki gercegi kabullenme
Neden peki
yozlastik, bozulduk toplum olarak. evleneceksen illa karsindaki de bozuk olacak onu kabul edip evleneceksin.
Artık evlenmeyin diyorlar.
Ben doğru ve dürüstüm ama evlilik peşinde değilim
Bu devirde bi bok yapılmaz
Kuramadik armut aldık açtık haydar haydar türküsü
Sence kızlar onlardan farksiz mi
Erkekleri bırakmadıysan işin yaş
Ne demek istiyorsun erkeklernen isim olmadi cok zaten arkadas oldu sevgilim hic olmadi diyebilirim
Diğer seçeneği dene diyorum
Ne demek istiyorsun acik acik konus anlamiyom seni valla
boş ver
Sacmalamissin
Kiza ne diyorsun gizli uye
Kesin o doğru kişi benim
Kurmamak en güzeli
Çadıra kurucaz
Kurmicaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?