Hahah. Casanovalar sizi. Turk erkegidir dedik. Onurludur dedik bağrimiza bastık...
İtalyan erkekleri hiçte sandığımız gibi değilmiş 😢😢😢😢?
Hahah. Casanovalar sizi. Turk erkegidir dedik. Onurludur dedik bağrimiza bastık...
İtalyan erkekleri bence sandığınız gibi, erkekleri keserken, netten falan bakarken aldatır mı aldatmaz mı diye bakmıyosunuz ki. Adamların tipine, fiziğine bakıyosunuz. Karakter çoğu kızı ilgilendirmiyor.
Oyle şey mi olur? Aldatacaksa dünya yakisiklisi olsun istemem.
Yani bu demek oluyorki italyan ve fransız nesli nikahsız mahsül öylemi:/
Hahahh aynen öyle
Umduğumuz taş baş yardı desene
https://www.capsomat.com/media/created/1wn2c0.jpg
Sorma. Hayal kırıklığı :/
Melek yüzlü şeytanlar :((
ahaha beterin beteri var www.ohadiyorumm.com/.../...biraderiyle-evlendi.jpg
Töbe bismillah 😯
kayinbirader ne oluyordu ya? Karısının kardeşi dimi
Cevap
17Cevap
Giyimleri kuşamları genelde çok iyi, bakımlılılar, kadın ruhundan anlıyor da olabilirler ancak onlar için kadın ruhu sıkılana kadar sevişmekten ibaret, sonrasında "new is always better"
Aman istemeyük
bizi ilgilendiren kısmını düşündüm ben.. nerede bağlayacaksın die ama bir bağyok konu serseri mayın gibi kalmış :P
Güncellemeye bak
evli bir erkeğin capkınlığı kazonovalık olmaz.. bekar bir erkeğin çapkınlığıda kazanovalık olmaz.. bizim değerlerimize göre bunu yapan zina yapmış sayılır..
ama yalnış hatırlamıyorsam zina artık suçkapsamında değil :D yani bunu yasalar ve siz degerli kadınlar teşfik ediyorsunuz sonra erkeklere mi kusur buluyorsunuz..
güncellemeye bak :P
Of irade meselesi.
Ee senin aç gibi atlaman mi lazim?
çukulata görünce içinde bir şey oluşmuyormus senin :D
erkeyin yaradılışında var bir numara kadındır.. ben bakmam dienin erkekliklle sorunu vardır iç gdü bu.. bunu durtmemeniz için edepli takılacaksınız ki durtulenmeyek.. teşfik denen biı şey var açlık değil o.. istesende istemesende bakıyorsun..
Peygamberimiz ilk bakış günah değildir ama devam edersen bakmaya o zaman günahtır die hani bazı arkadaşlarda bunun için ilk bakışı uzatabiliyor olabilirler :D
Yeni cikolata yesiysem istemem
Umrumda mi sence?
Saçmaladigini fark ettirmek istedim
Neyse
Carlos şey gibi bakıyor, gece gece söylemeyeyim sanki bir şey yapacakmış gibi =(
İsviçreli bilim adamları demeden inanmam
Seksi bakiyor işte.
Bu resimdeki adamı milanello da görmüştüm, elbise dükkanında tezgahtarlık yapıyordu. Gomez Domaldagez in amcaoğlusu.
Her türlü gideri var şimdi.
Yok yok türk erkekleriyle kıyaslama yapmıyacam ama italyan erkekleri tatlıdır gerçekten italyan futbolcuları bir çok sayabilirim sana
Ya sadık olsun tipsiz olsun varsın :/
Sokakta laf atsınlar size umurlarında olmaz donra türk erkeğine laf atın odun deyin
yine nevarsa türk erkeginde var ekmegini taştan çıkarır namusuna leke getirmez hepsi degil ama genel olarak aldatmaz
Cidden iyi yönleriniz de çok. Hakkinizi yiyemem.
Ankete bakmayın kişiliğe bakın her erkek kendine özeldir
Sen onu koyarsan bizde bunu koyariz..-)
https://i.hizliresim.com/jYmk3n.jpg
Barbarada mi aldatiyormuş?
"Ortada kötü bir niyet yok, sadece seks"
Çok felsefe yapmaya da gerek yok. Mesele oldukça basit
bıyık yakışıyor yüzüme..
ya onlarda ahlak namus mu var herkes birbirine boynuz takıyor kadın erkek ne farkeder: )
Öyleymiş cidden :/
Sizde az degilmissiniz
Öyle tabi
Italyan veya Fransiz erkek diye tutturanlar dusunsun. Ne varsa yurdum erkeginde var diyorum ben. ;)
Türkiş diyorum her daim ya
Iyi madem :)
Aldatacaksa da bu aldatsın be.
Oda var bak fsyag.
Neyine guvendide aldatti demeyiz
Ya böyle demeyin şımarıyoruz :s. s
Bir şey demedik 😀
Birde deseydin ://
Allah belanı versin Carlos
Haha amin demeye dilim varmiyor.
Öhhh parmagin olayim ulan
Bana öyle bakma anlayacaklar carlos :O
Hahahha
Bu aldatsa üzülmeyecek o kadar kız var ki
Hahah oda doğru :p
Hahahha :D cidden merak ettim ya. Işsizim.
Evet bu daha havali oldu :)
Turklerin eline firsat gecse yuzde 99olur
Heheh oda var
ZAfer bayramınız bizim ¬¬)
Turk erkeginden sasma diyorum
Duruma göre mecbur :/
Nie mecbur neyimiz var bizim de?
Mecbur deyince hakaret gibi oldu...
Bu eskiden beri böyledir
ahlak namus yok
ne sanmıştın ya :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?