Sevdiğini arzulama gerekçesi ile +18 muhabbete girmek istiyor ama kız bundan hoşlanmıyor bunun üzerine rahatsız etmemek için yazmıyor peki bu kişi bunu engeller mi istese elinde değil mi cidden yoksa amacı sadece azmak yol mu yapar ne dersiniz bu konu hakkında?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
istese kendini frenler ama seni de o yöne çekmek istediği için yapmıyor israla devam ediyor dur
konuyu Kapatıyor zaten ama sırf bu durumda diye bana yazmak istemiyor rahatsız olmamam icin ama benide arzuladığını söylüyor yani istese mesela bunu engeller normal konusur mu benle yoksa engel olamaz mi azmasına ondan mı yazmak istemez?
sorun kaldırılacak birazdan bence instersen yaz detaylı konuşalım
mesaj lütfen takipteyim
Kız hoslanmiyorsa sevgili yapmamalı yapıyorsa da katlanmalı
Ya tamam ama istemiyorum yani ben bu konuyu o da Kapatıyor zaten ama sırf bu durumda diye bana yazmak istemiyor rahatsız olmamam icin ama benide arzuladığını söylüyor yani istese mesela bunu engeller normal konusur mu benle yoksa engel olamaz mi azmasına ondan mı yazmak istemez?
Engel olamaz arzuluyorsa ister ve istemesini istemiyorsan da yazmiyor işte başkası ile tatmin oluyor
özlediği için yüzümün fotografinida istiyor ama bu konuyuda istedigini beni arzuladigini söylüyor ve ben istemediğim icin rahatsiz etmeme amacli yazmak istemedigini dile getiriyor seven kişi yapar mı değilse nasıl olur?
o erkeğe direk yol ver 5 para etmez
neden?
çok safsın ve safsın
seni sevmiyor. seninle sadece cimsellik için konuşmak istiyor
sen kabul etmediğin için de sana yazmıyor
kabul et diye
ve kabul edene kadar da yazmayacak öyle de gidecek
yol ver uğraşma hiç zerre değmez
Peki yazarsa amacı azmak değil midir
Bir şekilde orta yolu bulur
Kapatıyor konuyu ama sırf bu durumda diye bana yazmak istemiyor rahatsız olmamam icin ama benide arzuladığını söylüyor yani istese mesela bunu engeller normal konusur mu benle yoksa engel olamaz mi azmasına ondan mı yazmak istemez?
Yani bir kadın da bir erkek ilişkisi içerisinde azabilirsin kendini frenleyebilirsin ya da boşa alır bodoslama karşı tarafa çarparsın ya dengeyi bulacaksın ta ki karşı tarafta isteyene kadar
özlediği için yüzümün fotografinida istiyor ama bu konuyuda istedigini beni arzuladigini söylüyor ve ben istemediğim icin rahatsiz etmeme amacli yazmak istemedigini dile getiriyor seven kişi yapar mı değilse nasıl olur?
Sen de demek ki Çok belli ediyorsun Bu tür şeylerden hoşlanmadığını bu devirde Bunlar genel bir ihtiyaç diyorum ya orta yolunu bulacaksınız
peki seviyor mu cidden
Yani ne bileyim daha ileriye gitmiyorsa bir yerde stop ediyorsa seni kaybetmek istemiyordur diye düşünüyorum Yoksa umurunda olmaz ster İster sonra çeker gider
ciddi yoksa amacı tamamen tatmin mi ondan soruyorum uzak kalma sebebi baya baya engel olamadigindan mi diye
fotograf istedi özledim deyip herhalde bunu da amacina alet etmez ozlemistir dimi dkxnzksnsm
Nasıl bir fotoğraf istediğine bağlı
yüzüm
E herhalde o işi yüzüne bakıp yapmıyordur
sonra tabiki tek yüzünü özlemedim sende biliyosun ama yazmak konuyu acmak istemiyorum rahatsız olma diye diyor
Aman bu çocuk da pek ince ya
nasıl yani
Ya isteyebilirsin Bunu açıkça konuşabilirsin anlamadım yani bu kadar kendini kasıyor Tamam sen hoşlanmıyorsun Onu anladım Ama senin kafanda soru işaretleri bırakacak kadar büyük bir konu değil çok hassas bir erkek
öyle evet ama seviyor mu anlamadım sevdiğini arzuladigini söylüyor ama normal sohbette ediyoruz yani beni özledigini soyluyor anlık yüzümü istiyor fakat bu konudada rahatsız etmek istemiyorum seni artık elimde degil benimde diyor ondan yazmıyor anlamadım birisi cinsellik icin sana yazıyor saf olma demis o zaman yüzümle işi ne ne bilim
Kız sen de çok irdeleme onunla muhabbet etmekten ya da arkadaş olmaktan ya da ona karşı hislerinden mutluysan kendi çizginin doğrultusunda flört mü edeceksin sevgili mi olacaksın karar ver
sohbet etmek istiyorum dedim bu sekilde yüksek olduğun zamanlar bana o gün hic yazma dedim nrmallesince sohbet ederiz en iyisi tarzi bisey dedim tamam demiş
yazmazsa amacı oymuş ama yazarsa değilmiş mi oluyor sizce seviyor mu bu durumda ne dersiniz nasıl anlarım yok derseniz sevse nsil olur?
E ne diyecek tamam diyecek yok hayır Devam edelim mi diyecek kaybedeceğini biliyor
Seviyor mu yani
Açık ve net sor bu kadar basit seviyorsa evet der sevmiyorsa kıvırır kaçar
sevdiğini hep söylüyor ona bakarsak
sadece bazen korkuyorum yani amacı sadece tatmin olmak mı diye ondan bu sorularım yoksa seviyor mu diye
O zaman Problem ne
Yani sorumda da o yer alıyor yüksekse bile elimde degil diyor ister istemez konuyu oraya cekerim yani sohbette seni rahatsız etmek istemiyorum diyor yazmıyor istese acaba elinde olur mu yani diyorum yoksa kabul ettirmek icin mi yapıyor falan..