Aile & Toplum Gelmesini beklediğiniz bir gün var mı? Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ay ben rahatım sanıyordum ama yaklastikca midemde filler tepisiyo Gelmesini beklediğiniz bir gün var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır yok bu arada başarılar askımmm 0 10 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl tesekkurler bebeimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin 😌 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl deme öyle inanırım dbsndnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim aşırı hoşuma gidiyordun bir ara istek atacaktım utandım dlsjdd Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl kiz eski hesabımda da aynılarını dedin taktiğe bak ahsjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo seni bildiğim için yazdım bu arada Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ben kimim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen insansın askım Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl fjdjdjdjdj kiz olduğuna bile inanmiyom neyse teşekkür ettik bu taktiği her hesabımda yaptığın içün yemiyoz artık 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüo ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır yok bu arada başarılar askımmm
tesekkurler bebeimm
Sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin 😌
deme öyle inanırım dbsndnd
Ciddiyim aşırı hoşuma gidiyordun bir ara istek atacaktım utandım dlsjdd
kiz eski hesabımda da aynılarını dedin taktiğe bak ahsjsjsj
Yo seni bildiğim için yazdım bu arada
ben kimim
Sen insansın askım
fjdjdjdjdj kiz olduğuna bile inanmiyom neyse teşekkür ettik bu taktiği her hesabımda yaptığın içün yemiyoz artık 🥲
Yüo ne alaka
Var evet
Gis evlencen mi
var.
Evet var.
Normal
Cumartesi
neyi bekliyon