Güncellemeler
+1 yıl
Yav niye biriniz doğru düzgün konuşmuyor. Durumum ciddi sessiz kalmayın olumsuz da olsa bir yanıtınızı göreyim. O kadar zor bir soru olmasa gerek.
Şu fevri davranışlarıma yenik düştüm kardeşime güzelce söyledim poğaçandan bir parça alabilir miyim diye o da bağırdı çağırdı bana annem zaten yeni yeni sakinleşti de barıştık yeniden kavga çıkmasını istemedim o an sonra tekme tokat dövdüm çocuk yaştaki kardeşimi kardeşimle birbirimize girdik sonradan tabi pişman olup özür diledim ben kardeşimi ne kadar çok seviyorum halbuki çok pişmanım. Ellerim kopsaymış keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kavga çıkmasını istemeyip dövmüşsün sende ne yaptığını bilmiyorsun bence
Tamam bugün gerçekten abartıp bana yakışmayanı yaptım kardeşim affedip unutsa bile (ki hiç sanmıyorum) ben kendimi nasıl affedebilirim bilmiyorum.
Bende bilmiyorum onu sen düşün
''yeniden kavga çıkmasını istemeyip tekme tokat dövdüm ''
kardeşinin her sınırını ihlal eden sensin vermek istemezse vermez zorla mı? kardeşine yapabileceğin en büyük iyilik cocuktan uzak durman bence. MİLLET SANA MI KANALİZE OLCAK?
Yav derdim o değil bağırmadan çağırmadan söylemesini bekliyordum ki annem kavga ettiğimizi görürse yeniden evde kavga çıkmasın güzelce de sordum sadece neden kimse anlamak istemiyor?
anlıyoruz anlıyoruz da siz de sunu anlayın o cocuk dayak yediği bagırıldığı bir ortamda onunda aynı hareketleri sergilemesi normal değil mi. sizin bir sucunuz yok kardeşinizin de demek ki böyle bir ortamda buyutuldunuz. insan kardeşini affeder bu arada ozur dilersin sakinleşince.
Ben bile şiddetin, baskının, katı kuralların olduğu bir ortamda büyüdüm yalan yok. En basitinden babam denemelerden birkaç kez kötü sonuç aldım da sokakta beni rezil etti. Dövse daha iyi. Kardeşime el bebek gül bebek davrandı. Bu yüzden de hayata aşırı tozpembe bakıyor. Bugün karne günü belgesiz karne getirmiş. Bu çocuk neden bu halde diye kafama takıyorum bir taraftan kendi derslerim okul hayatı filan ailem bir taraftan diyor bitmedi mi bu okul diye üstümde bir sürü sorumluluk var yıprandım.
Küçükler her zaman daha rahat yetişir. Bir psikolog bir konusmasın da şöyle diyor '' hiçbir kardeş aynı anne baba ile büyümez. her cocuk zamanın maddi ve manevi imkanlarıyla yetişir '' çok doğru bence kendinle onu kıyaslama değiştiremeyecegin şeyler için öfkelenme sadece kendine odaklan.
Kardeşimle daha az önce konuştum açıkladım elini bile öptüm beni affettiğini söyledi. Hatta yanıma bile geliyor. Beni Allah affetti mı bilmiyorum. Hadi Allah'ı bile geç ben kendimi nasıl affederim bilemiyorum. Benim yaptığımı en fazla kahvede okey oynayan aklı fikri içmekte olan hayırsız uğursuz orta yaşlı adamlar yapar. Başka da kimse yapmaz.
Allah'ı bile geçemeyiz abla
Ne ablası ya maviliyim ben abla mı olurum?
İşin özü belki Allah beni affeder ben kendimi asla affetmem.
sakin ol bu kadar pişmansan bunu tekrarlamazsın olur biter zamanı geri alma şansımız yok.
Poğaça için tekme tokat dövmek mi? Hasta mısın olm
Aslında poğaça için değildi bağırıp çağırdığı küfrettiği için idi annem ile zaten yeni yeni barıştık yeniden gerginlik çıksın istemiyordum ama pişmanım çocuğa el kaldırmamın yanlış olduğunun arkasındayım yoksa fakir miyim poğaça için kavga edeyim yenisini alırım poğaçanın.
Şimdi tekrar soruyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var şu an nasıl bu çocuk affedip te unutacak benim bu el kaldırmamı? Defalarca özür diledim ama kendimi asla affetmedim.