Güncellemeler
+1 yıl
Tamam bu kadar yeter 😅👍
Güncellemeler
+1 yıl
Yalnız çok titizsinnn Allah yardımcın olsun erkek arkadaşın düzenli olması lazım çok sinilrli olursun çok temiz olması lazım yoksa çok kavga döner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay 20 yaşında olmaz ancak 24 falan kafamda var ehsjsusuus belkide daha geç şimdi dajs önümde yıllar var
Kaderin en yakışıklı erkek bekliyor seni gözlerini okudum
Ne alaka ya benim iddam yok k8
Ben sadece filemi belirttim
😂😂 canım sıkıldı
Hahahaha ben eğlemem ya kolay kolay ama esmer uzun. olsaa hayır demem sjsjsjdjd
Ya kardeşim dış taraf önemli iç tarafına bir baksan olmazmı olmuyor boy uzun olunca falan filan iç kalbine hiç aşık olmaz mısın sen yaaaa
Kardeşim benim boy uzun ne yapım 175 falanım
Haaaah haklısınnn dinlemedim seni 🤣🤣
Kaslı mı göbekli mi? 😂
Biraz kas ben spor yapıyorum jshshsus ama az olsun
Anladım inşallah karşına bir gün çıkarda gül verir dualarım seninle tamam mı inşallah temiz kalpli namuslu sadık insana sahip olursun
Amin
Yalnız nazara dikkat et çok nazar var
Ay sana bir şey sorucam ya sence yüz hatlarimi yorumlar misin merek ettim
Tamammm
Yüzüne baktım aşırı bir kıskançlık var gibi geldi bana gözlerin çok açık bunun nedeni bazı şeylere sinirlenip duruyorsun seni sinir eden bir şey var düzenli bir insana benziyorsun her şeyin düzenli arkadaş çevren sanki bana az gibime geldi öyle bir bakış var gözlerin siyah altı olması duygusal bir kalbin var merhametlisin sanırım kimseyi kırmıyorsun gibime geldi yalnız çok az para mı harcıyorsun?
Gözlerim büyük yani açık evet evet. Kimi kıskancam
Sanırım aşık olacağın kişiye bağlı belki çok yüz vermeyecek olabilirsin düşünüyorum hep kendine çekmek isteyeceksin ondan sonra sen onu kıskanmaya başlayacaksın sinir olacaksın ne biliyim çok düşüneceksin
Sen bunu nerden biliyorsun be geçen hafta aynı olayı yaşadım yaa
Allah aşkına biraz daha yorumla ask falan yuzum de ne var aşırı merek ettim
Sen kafaya bir şey takıyorsun çok düşüncelisin
Nasıl anlıyorsun
Aşık olacağın kişi sinirli olmasını tavsiye etmem çünkü gözlerin içine bakınca uzaklara gidip yalnızlığı tercih ediyorsun yalnızlığın sana çok iyi geldiğini düşünüyorum
Evet öyle gecekten yaa çok doğru bir de benim gözlerim her parlar sence neden
Ha yalnız sosyal medya fazla kullanma sevgilin olursa aranızda baya nazar değebilir ona göre seni çekemeyen insan çok var arkadaşlarından başla istersen seni seviyorlar ama kıskançlar
Ya sama yemin ederim ki beni öyle bir kıskanıyorlar ki allah seni bundan dolayı arkadaşım hiç yok neyi kıskanıyorlar ki ama yaa
Gözlerin parlak olması şu an aşk ilişki pek inanmıyorsun kırıcı dünyaya olduğumuz için kimseye güvenmiyorsun geleceğe adım atmışsın bir şey hedef koymuşsun kendine
Evet universitet öğrenciydim öğretmenlik okuyorum
şu an o gelip seni bulacak düzenli tertipli kalbi temiz bir insan şöyle söyleyim sosyal medya sana yazacaktır
Başka. neler mesela kariyer ask hayat neler söylersin
Şunu söylemek gerekirse aşk hayatı senin için biraz zor olacak Çünkü sen şu an kalbin çok kırık veya soğuk senin yapacağım eğlenmek kendini sevmek biraz zaman ayırıp mesela kitap okuyorsun kendini yalnız bırak tavsiye ediyorum yalnız ilişki konusunda seni kalbini sevmesi lazım dış görünüşüne kapılıp erkeklere dikkat et seni çok üzer pişman olursun
Peki dış görünüş olarak nasılım yüz hatlarimi yorumlar misin merek ettim
Kariyer olarak samimi fazla tavsiye etmem çünkü etrafta iş yerinde mutsuz insanlar sana bakıp kıskanacakkar mesela tırnak kırılabilir veya düşebilirsin hasta olma ihtimali çok fazla senin için
Ya Allah rızası için söyle geleceğim parlak mı Bu Gözlerindeki ışıltı geleceğimi parlak olması ile mi alakalı Ben enerjik neşeli komik biriyim Hatta ikizler burcuyum Yükselen de ikizler bilmiyorum etrafım tarafından cidden çok kıskanılıyorum ve bıktım artık başarılıyım üniversite öğrencisiyim Eğitim fakültesinde okuyorum
İş yerinde sevgilin getirmeni asla tavsiye etmem çevrende nazar insanlar fazla olabilir
Offf tamam 🤩😅 şimdi şöyle söyleyeyim aşırı derecede başarılı bir insan olacaksın inan bana üzüleceksin biraz ama pes etmeyeceksin yere düşüp kalkacaksın tekrar ama cidden söylüyorum çok başarılı bir gelecek seni bekliyor
Allah aşkına nasıl anladın dediğin her şey doğru
evlendim ben zaten