Malum ekonomik kriz, mülteci sorunu, siyaset vb
Evet yurtdışında bir yaşamı hedefliyorum
Hayır Türkiye'de kalacağım
Gitmek isterdim ama imkanım yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Malum ekonomik kriz, mülteci sorunu, siyaset vb
2010 da babam rusya dan geldi 18 yil çalıştı sende 1 15-20gun gelirdi ablam annem ben yalnız büyüdük hiçbirşeyimiz eksik değildi ama baba eksikliği hep yasadik ben de askerden 2010 şubatta geldim oda aynı gün geldi 15 gun kalıp gidecekti karaciğerin de hastalık çıkınca gidemedi bana dedi seni gondereyim bende bi kız vardı evlenicem dedim eşimi cocugumu senin gibi babasız koca siz birakmicam dedim yapma oğlum boş ver ne evlenmesi git orada hem çalış hem hayatını ya da dedi dinlemedim evlendim kızım oldu ama hayatim cehenneme döndü zamanla çok pişman oldum hayatım zindan oldu ama iş işten geçti artık yaş oldu 34 kızım oldu 13 yaşında ve o insanla beraber degilm
Ben çok çalışıyorum. Bir yerlerden pasif gelir, sevdiğim işleri yapmaya çalışıyorum. Bu yaptıklarımı başka ülkede yapsam günde 3, 5 bin tl yerine 10, 15 bin de alırım. Türkiye de yaşamayı seviyorum
Beni siyaset multeci sorunu ve ülkenin geleceği endişelendiriyor huzursuzum bi an once firsstini bulup gidicem. Yoksa ekonomik olarak ben de iyiyim. 😥
Cevap
9Cevap
Hayır maalesef param olsa çoktan gitmiştim
Fırsatını bulursam bu orta doğu cehennemini terk edeceğim.
iktidarin sayesinde insanlar mutsuz ve yurt disini hedefliyorlar yazik ne hale geldi ulkem
Ekonomik kriz yine bir şekilde idare edilirde her yere multecileri doldurdular 7 düvelden ülkeye gelenler arap. Sonuna kadar ırkçıyım. Nefret ediyorum gericilerden
aynen cok ciddi bir sorun multeci sorunu zira ulkenin demografik yapisini kulturunu bozuyor zira bu insanalr ayni dine sahip olsalar da ayni kafa yapisina fikirlere sahip degiller
yabancilarin ulkemde ne isi var kendi ulkemde yabanci oldum hic normal degil bu iktidarin yuzunden gidisat hic de iyi degil halkin uyanmasi gerek ilerde geri donulemeyecek yola girilebilir zira cok fazla multeci yabanci var ulkede milyonlarca yabanci ve cogaliyorlar turkluk kaybolacak yakinda
Halk uyansa nolur belediye seçimlerinden sonra tüm seçimler artik online yapilacakmis her turlu seçimi çalarlar. Ben artik ulke vatan dusunmuyorum kendimi dusunuyorum mahvolduk
halk cozecek baska turlu olmaz bir kesim bal kaymak bir kesim makarnaya talim onu da bulamiyor simdi bu boyle devam edemez halkin uyanip mudahale tmesi gerek baska turlu olmaz gitmez bu iktidar ne yazik ki cok daha kotu olacak ekonomi cokmus para pul olmus 1dolar euro 30'a dayanmis felakete gidiyor ulke halk ne yapiyor ya
yurtdışına turist olarak bir çok kez gittim. fakat şu an hiç dönmemiş olmayı, orada yaşıyor olmayı dilerdim..
Imkanim yok maalesef
Bir müddetliğine çıkmayı ben de çok isterdim.
Ülkemde kalacağım. Gezmeye giderim sadece
Gitmek isterdim ama imkanım yok
Yaptığım işten daha iyi bir iş bulursam giderim
Gidebilsem giderim
Keşke imkan olsa...
Hayır düşünmüyorum
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?