Güncellemeler
+1 yıl
ailemin numarasını bulabilir mi yetkisi var mı bilgisi olan
Güncellemeler
+1 yıl
polise gittiğimde telefonumun dinlenmesini isticem lakin hat benim üstüme değil dinleyebilir mi
askeri pilot elinde özel hayatım ile ilgili fotoğraflarım var ve aileme atacağını söylüyor aileme ulaşabilir mi onların numarasını bulabilir mi yarın da polise gidicem lütfen yardımcı olun korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Seni korkutmaya çalışıyor amacı istdiği şeyi yaptırmak korkkmadığını hissetir ve ona böyle bri şey yaaprsan seni şikayet ederim de
söyledim fakat telefonlarının dinlenmediğini ve bu işten sıyrılacağını söyledi
Öyle bir şey yok. Telefonunun dinlenmesi değil olay bir pilatun taciz suçuyla suçlanması ve onu meslekten atmaya kadar gider emin ol
kurtulurum değil mi polise şikayet ettiğimde çünkü çok korkuyorum
Kurtulursun. Korkma ya. Ne derecek görüntülerin var onda
kalçam ve sırtım gözüküyor evin içi falan
Sorun etme emin ol hiç bir sıkıntı çıkmaz. Hatta senin yerinde olsam onu direkt engellerdim
ve bu görüntleri ben atmadım ss aldı
Sosyal medyadan falan mı SS aldı
Bu bir suç zaten bir nevi tacize girer
engellicem ama aileme atmasından korkuyorum en büyük korkumda bu aslında
Merak etme öyle bir şey yapamaz bulamaz bile.
işte burada benim canım devreye giriyor güvendim ve görüntülü konuşurken ss almış
cidden bulamaz mı ailemin numarasını kesin değil m,
Hmm yanlış yapmışsın ama emin ol hiç bir şey yapamaz. Özelden yazsana bi
Bulamaz emin ol
yazmam için bir şey isteniyor uygulamaya yeni girdim de ben
O zaman ayarlardan mesaj almayı aç ben yazayım
kesin konuştuğunuza göre umarım bir sıkıntı olmaz teşekkür ederim
açtım ayarlardan
Bence bir sorun olmaz emin ol. Sadece ondan kormma ve istediklerini asla yapma. Engelle gitsin
O fotoları bulundurması bile suç bunu biliyorsun demi sen ve hatta bu fotoları yayması, paylaşması durumunda mesleğinden uzaklaştırma alır
as. plt olduğda yalandır. fiziksel be ruhsal sağlılklılıklarının dışında pilotlar kişilik özellikleri ilede özel insanlardan seçilir ve hayatlarında bu gibi saçmalıklara yer yoktur.. ama sen genede ğolise ya da savcılığa git..
Az önce de özel harekat polisi aynısını diyordu sen ne tür bir hastalıklı beyinsin
Alla alla polis mzel harekatçı değil miydi demin o 🤣😉
Sen direkt olarak polise şikayet et tehdit mesajlarını. Ondan sonra bir şey yapamaz.
gitme bir şey olmaz
fotoları atmadan önce düşünseydin :d
bisey olmaz kuru tehdit
Ulaşabilir
yetkisi var mı gerçekten kesin bilgi mi
Yetkisi olmasa bile kılıfına uydurur bi şekilde yetkisi olmazsa bile illegal yoldan alır yeterki tanıdığın olsun
Böyle bir şey suç
E var mı gerçekten
Elinde belgeler var mı pwki
mesaj da çok tehdit içerikli konuşmadı daha çok sesli konuşurken