Aile & Toplum Geceniz nasıl geçiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Geceniz nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı. 21 saattir ayaktayım. Bıraksalar direk geceye noktayı koyucam. Geçmesin artık 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 umarım geçer dinlenirsin kanka Yorumla Just_ecrin_askom +1 yıl Allah yardım etsin kardeşim 😹 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Eh iste uykum var az kaldı gözlerim kapanca uyucam birazdan 0 39 Yorumla Soran +1 yıl Bende yeni uyandım sayılır sana şimdiden iyi uykular Yorumla Girlymami +1 yıl Gizli üye hım teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Gereksiz cok sildim yorumunu tatlim ismine baksana igrencler dolu Yorumla Girlymami +1 yıl Kimin Yorumla Soran +1 yıl Sapik sacma sapan yorum yapmıştı ya onu kaldırdım onu söyledim Yorumla Girlymami +1 yıl Bir tanesini gördüm ona cevap verdiğim Başka daha çok damı yazdı ben görmedim Yorumla Soran +1 yıl Evet kaldırdım ikisinide Yorumla Girlymami +1 yıl Teşekkür ederimBen anlamamıştım dediğini ama dedin o demeden bisi Yorumla Girlymami +1 yıl Gizlisin kimsin acaba merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim balım kaldırdın sapıkça yorumlarını Yorumla Girlymami +1 yıl Gizli üye gene geldi bu ben kaldiriyorum bu sefer bunu yorum Yorumla Soran +1 yıl Bitmiyorlar ki sapıklar hayatım 🙈🙈 Yorumla Girlymami +1 yıl Bide takip gönderiyor 🐷 domuz Yorumla Soran +1 yıl Pislik işte nediyim ki aşko karakterleri oturmamış başkalaşmış insan artıkları Yorumla Girlymami +1 yıl Aynen öyle bitmiyorlar Yorumla Girlymami +1 yıl Cinsler Yorumla Soran +1 yıl Öyle hayatım valla Yorumla Girlymami +1 yıl Kim olduğunu demedin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Hmm şimdi farkettim arada kalmış yorumun atiyim istek gör asko Yorumla Girlymami +1 yıl Nickin ne kimsin yani diyom Yorumla Girlymami +1 yıl Tm at Yorumla Soran +1 yıl Atamıyorum ki seni ilk defa gördüm ama sen beni engellemişsin gözüküyorsun anlamadım sen beni niye engelledin kız 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Prensesbiri34 nickim cidden seni tanımıyorum neden engelliyim anlamadım şu an Yorumla Girlymami +1 yıl Hatırlayamadım neden engelledigimi Yorumla Girlymami +1 yıl Yarın çıkarayım şimdi çok uykum geldi Yorumla Soran +1 yıl Bende şok oldum şu an seni tanımıyorum çünkü tuhaf Yorumla Soran +1 yıl Sorun yok iyi uykular sana Yorumla Girlymami +1 yıl Teşekkür ederim bye Yorumla Girlymami +1 yıl Tam dicektim engeli kaldırdım takip gönderdim diye Hemen görmüşsün takibi geldi istek kabul ettim oldu Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 evet gördüm sitedeydim kabul ettim bende Yorumla Girlymami +1 yıl Denk gelmiş o zmn😀 Yorumla Soran +1 yıl Tesadüf 🙈😂 Yorumla Girlymami +1 yıl Oda olur 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂oldu Yorumla Girlymami +1 yıl O çocuğu engelledim yazar ama bende gözükmez sen de engellesen öyle olur engellemezsen sende gözükür senin konun olduğu için öyle benim konum olsa bende dediği gözükmez çünkü engelli ondan Yorumla Girlymami +1 yıl En son dediğini anlamadim neye oldu Yorumla Soran +1 yıl Oda olur falan dedin ya oldu dedim ya aynen bende zaten engelli degilsin hiç tanımadığım birini engellemem zaten😂 Yorumla Girlymami +1 yıl Oldu dediğine hım okÖteki demene özelden de burada çok uzadı konunda mesajlar kasıyor Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl uyuyamıyorum çıldıriiicimmm 🤦🏻♀️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen neden uyuyamıyorsun balım
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkıcı yorgun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya neden balım Yorumla SenacCc +1 yıl Yani bazı düşünceler ve 12 bin adım atmanın sonucu , her zaman ki halim 🫠 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂🙈 eee normal hayatım 12 bin adım nedir ben haftalık atmıyorum o kadar Yorumla SenacCc +1 yıl Ahahah benim günlük adımlarım cidden alışmışım seviyorum da bazen yoruyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Belli belli hayatım iyi sen güzelce dinlen kendine gelirsin rahatlarsın Yorumla Just_ecrin_askom +1 yıl Bende valla duvara yavşiyom Yorumla Soran +1 yıl @Just_ecrin_askom 🙈🙈🙈🙈 yok artık sakin ol balım Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yatarım şimdi gözlerime ağırlık geldi 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Sıcaktan daraldım desem 0 0 Yorumla
cellatgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Çok sıkıldım konuşacak kimse yok 0 4 Yorumla cellatgibi +1 yıl Senin nasıl geciyor Yorumla Just_ecrin_askom +1 yıl Neden ki lan Yorumla cellatgibi +1 yıl @Just_ecrin_askom ne bilem aşkım be bu gece herkes biyerlerdeydi ya da erken uyudu biz kaldık buralarda Yorumla cellatgibi +1 yıl @Just_ecrin_askom yine uykular tutmadı galiba Yorumla
bouquet17 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normal😇 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen yapmasanda olur yorum ya Yorumla
O_bir_sofi Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Oldukça ağrılı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun neyin var canım Yorumla O_bir_sofi +1 yıl Eyvallah bilirsin regl işte Yorumla Soran +1 yıl Hmm hadi ya geçmiş olsun hayatım Yorumla O_bir_sofi +1 yıl Sağol bebeğim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim tatlım 💞💞💞 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hairka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin adına sevindim canım Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl On Numero 🤙 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla Just_ecrin_askom +1 yıl İnşallah benimde öyle şu sıcakta bunaldım 😩 hafif soğuk rüzgar esiyor oda yetmiyor Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. yorucu bir geceydi 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uykusuz 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Uykusuz 0 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı. keyfliiii 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı. Keyifli gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzaniyorum cok istekliyim de şu anda partnerim yok 0 2 Yorumla Just_ecrin_askom +1 yıl Valla saplıkta güzel ben hiç yapmadım zaten ömrümde çkdkdmsnkdlmsjdosks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek mi takiliyorsun bu aralar Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Siradan boş 0 0 Yorumla
Just_ecrin_askom Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Yatarak 🤙 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynıyız desene canım 😂🤗🤗 Yorumla Just_ecrin_askom +1 yıl Aynıyız valla bebem 😹 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂🤗 enguzeli aşko Yorumla
SırlarGezegeni Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl sıcak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
21 saattir ayaktayım. Bıraksalar direk geceye noktayı koyucam. Geçmesin artık 😂
😂😂😂 umarım geçer dinlenirsin kanka
Allah yardım etsin kardeşim 😹
Eh iste uykum var az kaldı gözlerim kapanca uyucam birazdan
Bende yeni uyandım sayılır sana şimdiden iyi uykular
Gizli üye hım teşekkür ederim
Gereksiz cok sildim yorumunu tatlim ismine baksana igrencler dolu
Kimin
Sapik sacma sapan yorum yapmıştı ya onu kaldırdım onu söyledim
Bir tanesini gördüm ona cevap verdiğim
Başka daha çok damı yazdı ben görmedim
Evet kaldırdım ikisinide
Teşekkür ederim
Ben anlamamıştım dediğini ama dedin o demeden bisi
Gizlisin kimsin acaba merak ettim
Rica ederim balım kaldırdın sapıkça yorumlarını
Gizli üye gene geldi bu ben kaldiriyorum bu sefer bunu yorum
Bitmiyorlar ki sapıklar hayatım 🙈🙈
Bide takip gönderiyor 🐷 domuz
Pislik işte nediyim ki aşko karakterleri oturmamış başkalaşmış insan artıkları
Aynen öyle bitmiyorlar
Cinsler
Öyle hayatım valla
Kim olduğunu demedin
Nasıl yani anlamadım
Hmm şimdi farkettim arada kalmış yorumun atiyim istek gör asko
Nickin ne kimsin yani diyom
Tm at
Atamıyorum ki seni ilk defa gördüm ama sen beni engellemişsin gözüküyorsun anlamadım sen beni niye engelledin kız 😂😂
Prensesbiri34 nickim cidden seni tanımıyorum neden engelliyim anlamadım şu an
Hatırlayamadım neden engelledigimi
Yarın çıkarayım şimdi çok uykum geldi
Bende şok oldum şu an seni tanımıyorum çünkü tuhaf
Sorun yok iyi uykular sana
Teşekkür ederim bye
Tam dicektim engeli kaldırdım takip gönderdim diye
Hemen görmüşsün takibi geldi istek kabul ettim oldu
😂😂 evet gördüm sitedeydim kabul ettim bende
Denk gelmiş o zmn😀
Tesadüf 🙈😂
Oda olur 😀
😂😂oldu
O çocuğu engelledim yazar ama bende gözükmez sen de engellesen öyle olur engellemezsen sende gözükür senin konun olduğu için öyle benim konum olsa bende dediği gözükmez çünkü engelli ondan
En son dediğini anlamadim neye oldu
Oda olur falan dedin ya oldu dedim ya aynen bende zaten engelli degilsin hiç tanımadığım birini engellemem zaten😂
Oldu dediğine hım ok
Öteki demene özelden de burada çok uzadı konunda mesajlar kasıyor
uyuyamıyorum çıldıriiicimmm 🤦🏻♀️
Sen neden uyuyamıyorsun balım
Sıkıcı yorgun
Hadi ya neden balım
Yani bazı düşünceler ve 12 bin adım atmanın sonucu , her zaman ki halim 🫠
😂😂🙈 eee normal hayatım 12 bin adım nedir ben haftalık atmıyorum o kadar
Ahahah benim günlük adımlarım cidden alışmışım seviyorum da bazen yoruyor 😂
Belli belli hayatım iyi sen güzelce dinlen kendine gelirsin rahatlarsın
Bende valla duvara yavşiyom
@Just_ecrin_askom 🙈🙈🙈🙈 yok artık sakin ol balım
Kıraç dinliyorum garip bi şekilde
Yatarım şimdi gözlerime ağırlık geldi
Sıcaktan daraldım desem
Çok sıkıldım konuşacak kimse yok
Senin nasıl geciyor
Neden ki lan
@Just_ecrin_askom ne bilem aşkım be bu gece herkes biyerlerdeydi ya da erken uyudu biz kaldık buralarda
@Just_ecrin_askom yine uykular tutmadı galiba
Kendim ile ilgileniyorum uykum kaçtı
Geziye çıkacam birazdan
Normal😇
Sen yapmasanda olur yorum ya
Oldukça ağrılı
Geçmiş olsun neyin var canım
Eyvallah bilirsin regl işte
Hmm hadi ya geçmiş olsun hayatım
Sağol bebeğim
Rica ederim tatlım 💞💞💞
Hairka
Senin adına sevindim canım
On Numero 🤙
Ne güzel
İnşallah benimde öyle şu sıcakta bunaldım 😩 hafif soğuk rüzgar esiyor oda yetmiyor
yorucu bir geceydi
Uykusuz
Sıkıcı görüş atıyorum öyle
Uykusuz
Biraz kötü gibi bu akşam rahatlayamadım
Sıkıcı
Süper
sıçmık gibi
İçerek
cok sıkıcı sohbete gelsen
İyi geçiyor. Sende durum nasıl
Durgun