Hamam Böceği
Kötü Kaynana
Sinir Hastası Eş
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Örümcekler beni korkutur çünkü benim örümcek fobim var maalesef yani küçükken de vardı ama şu an daha çok var gibi. neden bilmiyorum mesela hamam böceği olduğu zaman bile bu kadar endişe duymam ama aynı odada örümcek varsa hayatta rahat edemem ya da uyuyamam örümcek büyük küçük olması hiç fark etmiyor benim için. Örümcek fobisi, arachnophobia olarak da bilinen yaygın bir fobidir ve birçok insanı etkileyebilir. Örümcek fobisi olan kişiler, örümcekleri aşırı derecede korkutucu ve tehlikeli olarak algılarlar, bu da yoğun korku, anksiyete ve panik ataklara yol açabilir. Bu fobi, genellikle kişinin günlük yaşamını etkileyebilir ve bazı durumlarda kişinin normal aktivitelerini sınırlayabilir.
Örümcek fobisi, en yaygın fobilerden biridir ve birçok insanı etkileyebilir. Bu fobi, genellikle çocukluk döneminde başlar ve yetişkinlikte devam edebilir. Kişinin bu fobiye sahip olmasının altında yatan nedenler tam olarak anlaşılamamıştır, ancak genetik faktörler, yaşanmış travmatik bir deneyim veya öğrenilmiş bir tepki gibi çeşitli etkenler rol oynayabilir.
Örümcekleri görmek, resimlerini görmek veya sadece düşünmek bile yoğun korku ve dehşet hissi yaratır.
Kalp çarpıntısı, nefes darlığı, terleme, titreme gibi fiziksel belirtiler ortaya çıkar.
Örümceklerden kaçınma davranışı sergilenir. Örneğin, evdeki örümcekleri öldürmek için başkalarına güvenmek, örümcekleri görmemek için yerleri kontrol etmek, ormanlık alanlara gitmekten kaçınmak gibi.
Günlük yaşam aktivitelerinde kısıtlamalar ortaya çıkabilir, özellikle örümceklerin olduğu ortamlarda.
Karşı komşum sıkıntılı bir insan, bir ara onun yüzünden benim evimi de hamam böceği bastı. Bende de çok pis fobi oluştu zamanla.
Bir gece benim kedinin sesine uyandım. Bir baktım, yatağın başucunda duran ütü masasının arkasına kilitlenmiş, öyle duruyo. Aha dedim, gene kakalak girdi eve. Elektrik süpürgesini hazırlayıp ütü masasını çektim baktım, arkası tertemiz.
Sonra bir baktım, benim dana bu defa yatağın altına kilitlenmiş :/ Tiksine tiksine eğilip yatağın altına baktım... Orası da bomboş.
"Allahım inşalla iyi saatte olsunlar gelmiştir de benim oğlan onu görüyordur" diye diye yattım ondan sonra. Hamam böceğini mi tercih edersin yoksa başka boyuttan ziyaretçiyi mi dersen benim yanıtım çok net aga, gönder üç harflileri gelsin. O kadar korkuyorum, o kadar nefret ediyorum o çok bacaklı yaratıklardan.
Cevap
6Cevap
Hamam böceği, sinir hastası eşi doğurur. Sinir hastası eş de kötü kayınvalideyi yanında getirir. Hamam böceğini yok edersen kökten kurtulursun.
Kaynananın icabına bakarım sinir hastası eşte tatlı yola gelir sevgi varsa ama hamam böceği sıkıntı🙈😅
İçlerinde en masumu hamam böceği geldi kdkjd oyyss hamam böceği ile yaşarım gerisi cani cehenneme 😂
korkutmaz sinirlendirir benimde öfke kontrolüm yok çünkü
Türü böcek olan tüm o pis antenlilerden nefret ediyorum o olmasın her şeye razıyım en büyük fobim
Kıskanç bir eş insanı bırak evi hayattan soğutan da korkutan da en temel nedendir..
Hepsinden korkuyorum ya herhalde evi terk eder onlara bırakırım yapmadığım şey değil 😂
Hamam böceği daha sevimli geldi hatta siz yanına hediye olarak kulağa kaç anda gönderin
kötü eş, kötü kaynana... bunlar her şeyden beter..(görüldü)
hamam böceğinden korkmam bir tek
Böcek fobim var yaz, kim kötü kaynana isterki onu da yaz..- LAN BEN HEPSİNDEN KORKUYORUM-
Böcek dışında hepsi...
Hamam böceği bunların yanında melek kalır
Sinir hastası eş hele boyu kısa ise korkutur beni
Hamam böceği masum kalır.
Hepsi
Hamam böceği
Hepsi
Hepsiiii
Böcek
Hepsi
Böcek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?