Sevdiğim kız tarafından sürekli kabul edilmeme durumum var , ve ben konunun tipim olduğunu düşünmeye başladım ve özgüvenim törpülendi , sorum açık ben sizce yakışıklımıyım , lütfen net olun ama kötüysemde öldürmeyin :) Yaş 18 Boy 189 Kilo 85 , şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
+1 yılbak kardesım boyun gayet iyi kilona göre vücudun fit gibi gözüküyor. Kaslı mısın pek bilmiyorum fotoğrafta normal birine benziyorsun ne çok iyi ne çok kötü bence sorunun tipinle alakası yok senin karakterinle alakası vardır. Mesela ne yapıp ne edersin yani okulda kimlerle takılırsın ders aralarında ne yaparsın? Ve üstüne ne tarz kıyafetler giyersin? bu dediklerimi dikkate alarak kendine çeki düzen ver ayrıca kızlar hakkında bir tüyo daha vereyim. Erkeklerin aksesuarlarına çok dikkat ederler ayakkabı + saat + kolye gibi. Yakışacağını düşünüyorsan gümüş bir kolye almanı tavsiye ederim ucunada kendine özgü birşey alabilirsin veya sevdiğin bir sembolü gümüşçü de yaptırabilir kullanabilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz kaslıyım , 1-1.5 senedir sporla ilgileniyorum , galiba sorun karakterimde bugün burada anladım ki ruh olarak ona hitap etmiyorum belli ki , yorumun için teşekkür ederim, gümüş kolyeyi düşünücem :)
- +1 yıl
aynen kendine tarz yarat diğer erkeklerden farklı ol biraz ağır davran seni reddedenlerin peşinden bir daha koşma hatta bu gaz için murat dalkılıç ın bir hayli klibini izleyebilirsin :)
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle yeni üyesin farkettik , ilk soruda ben yakısıklımıyım diye girmen cok yanlış bunu burada fotografa bakarak söylenicek birşey degil , 2= o sakal stilin cok yanlış yasımdan dolayı diyorsun cücük bırakıyorsun bıyıkları kendın inceltiyorsun yapma cok yanlışş , dısarıdakı ınsanlara sor bunu buraya degil:)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet yeni üye oldum , yorumlar için teşekkür ederim :)
Tipinden degildir zannetmiyorum cunku iyisin ama kiz belki biriyle cikmak istemiyodur ozellikle universiteye falan hazirlaniyosa
13 Yorumla- +1 yıl
İç Mimarlıkta okuyor bende Hukuk fakültesindeyim , yorumun için teşekkür ederim , bana öyle bir cevap vermedi bu zamana kadar , galiba öyle bir durum değil
- +1 yıl
Başkası yok , hitap edmiyorum galiba
+1 yılask nedir? kendini bile bile atesemi itmektir yoksa mutlulugami itmektir
313 Yorumla- +1 yıl
Ateşiyle yanarken mutlu olabilmektir.
- +1 yıl
bence degil.. aska inanma ask yoktur. Hersey gelip gecici. O şu an seni onu umursadigin kadar seni umursuyomu?
- +1 yıl
Aşk bir diyalog değildir ki aynı anda aynı şeyleri hissettirsin :) benim onu umursamam onun beni umursaması kadar olsaydı , bu bir ticaret olurdu , gönül ticareti.. Aşk nedensiz de sevebilmektir bence.. Ne demiş Nazım Hikmet herkese selam sana hasret.. yani sen yanımda olmasanda bu gönül sana hasret , her şey gelip gecici olsa keşke..
- +1 yıl
haklisin cok guzel yazdin. Ama sunuda unutmaki hersey bir yere kadar. Bir zamandan sonra yorulursun, bikarsin, sogursun. Sen onun acisiylan yanarken o belki bir zaman sonra baskasini sever. Iste bu daha cok canini yakar.
- +1 yıl
Bazen sevse keşke diyorum , sevse ve bitse.. Mevzu çok uzun mevzu çok çok uzun :) biliyorum her şey bir yere kadar , bizimde kanımızda var ya deli gibi sevmek ondan sonunu bekliyorum :) tamamen bitmiş bir şekilde , bir ele bir sese hasret bir biçimde.. Ben soruma cevap alabilirmiyim rica etsem :) ?
- +1 yıl
aslina cvbini verdim..
Yakisiklisin bunu yazmamistim ama obur turlu soruna cevap verdim. Uzak dur asktan. Degmiyen biri icin daha fazla canini yakma. Sana abla tavsiyesi. Bir zamandan sonra psikolojinde alt ust olabilir. Yasadim cunku bu durumu o yuzden bir tavsiye unutmaya calis. - +1 yıl
Onu şu an göremiyorum , değip değmediğini :( cevap için teşekkür ederim , unutmak kolay olsa keşke :)
- +1 yıl
zaman hersey icin zaman gerekir
- +1 yıl
Evet haklısın abla , tek ilacim zaman
- +1 yıl
tesekurler :))
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
- +1 yıl
sana dediklerimi unutma. kib
- +1 yıl
Dikkat ederim , sende öyle :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
67Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kötü bir haberim var sevgili dostum sen yakışıklısın. Hayır dalga geçmiyorum bu kötü haberdi bir kızı %90 tip etkiliyosa %10 karakter ve konuşma şeklin etkiler bu %10luk kısım düşük bir pay olsada en önemli kısmıdır demem o ki sen ordan kaybediyo olmalısın mesela ben inan şimdiye kadar çıktığım kızlar yolda görse yüzüme bakmaz o kadar tipsizim ama benim karşıma bir kızı koy sadece biraz vakit geçirelim numarasını aldıktan sonra en fazla 2-3 güne benimdir.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok güzel yazmışsın kardeşim teşekkür ederim , ben 4 senedir böyle bir çıkmazın içindeyim , büyük bir sorunum olduğunu düşünmüyorum karakter konusunda öyle olsaydı bir çok kızı etkileyemezdim , ama onunla olmadı malesef bende bu yüzden tipimi sorgulamaya başladım
Neyini beğenmicek senin, ağzın yüzün tipin hepsi on numara kardeşim benim, takma sen böyle şeyleri kafana, beğenmiyosa yol verirsin, karakter olarakda düzgün bir insansın emin ol. Elini salla birine çarpar illaki, sen takılma böyle şeylere daha 18 yaşındasın, kimler gelir kimler gider ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abi , bunları duymak sevindirdi :) daha küçüğüz hayatı yeni yeni öğreniyoruz malesef :)
+1 yılyarım bıyıkları kessen daha iyi olur. aynısı bende var. tam bıyık olmadığı için iğrenç gözüküyorlar bendede bence. hele sırıtınca tek tek ayrı ayrı kıllar gibi gözüküyor. adam gibi bıyığım çıksa keşke ya da hiç çıkmasın. da arası nedir ya
11 Yorumla- +1 yıl
Yaş küçük olunca çok oturaklı olmuyor haklısın kardeşim , aynı dertten müzdaribiz :) yorum için teşekkür ederim :)
+1 yılKardeşim Yüzün Gözün Düzgün Görünüyorsun bence O Kızın Güzü Yükseklerde direk Başkasına Yönel Zamanı Geldignde İtler Gİbi Pişman Olacaktır Zaten ama onun için o tren coktan kalkmış olacak bence salla değmez bile peşinden koşmaya
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım kardeşim ne o pişman olur ne de ben :) yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
valla kardesım artık oyle bır devırdeyızkı acıkcası kız mılletınede guven olmuyor erkek mılletınede. O yuzden seni üzecek durumlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
Hey Allahım ! 189 boy, kilo 85, yaş 18 daha ne istiyorsun. Ben 19 yaşında 170 boyunda 60 kilo ağırlığındayım :) Ben napıcam bu durumda? Şükredince ben yakışıklımıyım diye soruyorsun. Bide beni düşün :)
13 Yorumla- +1 yıl
Belli ki gönlün yüce kardeşim :) daha ne olsun teşekkür ederim cevabın için , babamda 175 ama bana göre dünyanın en güzel kadını ile evli ,)
- +1 yıl
Yok be kardeşim baksana kız gülüşlü bile dediler , bu çok ayarsız bir terazi yani :) hepimiz şükredelim , şükredecek çok şeye sahibiz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyisin kardesim. Fakat sunu bilmeni isterim ki bu kızlar tipe falan bakmıyor. Yani daha çok arka planda rol oynuyor tip faktörü. Türkiye şartlarında Para ve Çene olduktan sonra elde edemeyeceğin kız yoktur. şu an bende senle aynı durumdayım.
13 Yorumla- +1 yıl
Açik sözlü hoşuma gitti
- +1 yıl
Bende çene yok galiba kardeşim , o olabilir , çekingen , utangaç biriyim , ordanda kaybediyor olabilirim :/
Cevap sahibi+1 yılBirebir aynı durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Hoşlansam dahi asla tanışamam açılamam başkası kapar ben bakarım :)
Yakışıklısın kardeşim takma kafana yakışıklı erkeklere kızların verdiği tepkiler biraz daha garip sert oluyor zamanla olur veya kabullnir olmasa bile seninle evlencek talip çoktur merak etme
18 Yorumla- +1 yıl
O konuda haklısın abi , bazen çok gereksiz ilginć tepkiler alıyorum , ama bu tiplemi alakalı bilmiyorum :) teşekkür ederim abi yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim elbette sadece tiple alakalı değil yakışıklı erkeklerle konuşurlarken artık ne düşünür ne hesaplarlarsa aniden hiç olmadık tepkiler verebilirler. senden etkilenmişte olabilir tipe bakmadan oturmandan kalkmandan. ya da diğer bir yol seni gerçekten istemiyorda olabilir bunları göz önünde bulundurrark yaklaş kıza
- +1 yıl
Niyetim artık uzak kalmak , bünyem kaldırmıyor ciddi anlamda artık , en güzeli belkide bu olucak , ki galiba değmeyecek..
- +1 yıl
Bu aralar kaldırabilirmiyim bilmiyorum artık abi , varsa yoksa eğitim artık , hele ki onunla son muhabbetlerimizden ve şuanki çıkmazda kalışımdan sonra
- +1 yıl
Kulağıma küpe ediyorum abi , teşekkür ederim tekrardan
+1 yılNeyin çabası içindesiniz siz? Biri çıkar ben güzelmiyim, diğeri ben yakışıklımıyım :s
Hani demem o ki, bunu başkalarından duyunca yakışıklı olup olmadığına mı karar verecek kadar ezikmisiniz, yoksa mal mı?
Daha da kötüsü bunu sırf piyasa yapmak için sorduğunu bildiği halde cevap verip iş olan kızlar..23 Yorumla- +1 yıl
Sen ister ezik de kardeşim , ister mal.. Benim için hiç fark etmez , ama kalkıpta insanlara iş veren - yollu muhabbeti yapma haddine değil, ayrıca kaldı ki efendi gibi bir şey sordum , birilerinden iyi veya kötü birşeyler duymak istedim , bunu istemek eziklikse senin içim adım ezik olsun ne fark eder ki , birilerinden yorum beklemek çok mu yanlış bir şey?
- +1 yıl
Tamam daha kuyruğuna basmıcam, ağlama ;)
- +1 yıl
Sen aranıyorsun ya.. hadi hayırlısı
+1 yılSevgilinin kırdığı güveni nasıl verebiliriz bilmiyorum ama sıkıntı etme arkadaşım gayette yakışıklısın
11 Yorumla- +1 yıl
Bende bilemiyorum , bolca yorum görmeye ihtiyacım var şu an , normalde böyle sorular sormayı kendime yakıştıramazdım ama kafam çok karıştı , yorum için çok teşekkür ederim :)
kanka bıyıkların seyrek kes onları bence kedi bıyığı gibi durmuş çeneyide yoket bununla birlikte karizman var ama tarzın yok sanki. biraz değişiklik birazdan ağız oynatmayı öğren halledersin sen peşindeyiz aslan hadi bakim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Bıyıkları kestim kardeşim , yahudiler gibi olunca bir daha uzattım evet haklısın uzasada kurtulsam o dertten :) teşekkür ederim kardeşim :)
Gozlerindeki derin mana buradan hissediliyo tipinde sorun yok kisiligini bilemeyiz seni sevmeyen ölsun
12 Yorumla- +1 yıl
Evet kişiliğimi burdan yansıtmam biraz zor , teşekkür ederim yorumun ve beğenin için :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tatli cocuksun. Sen karakterini güzel iyi tut en onemlisi bu sakin simarma. Ayrica biri seni sevecekse goruntunu degil karakterini guvenini sadikligini durustlugunu kalbini sevsin . Yakisikliligina güvenme karakterine guven
11 Yorumla- +1 yıl
Peki , teşekkür ederim :)
Bence bıyıkları o seviyede bırakma eğer uzatmayacaksan kes derim hoş bir görüntü olmamış onun dışında bizimlesin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Uzuyor ama yaşımdan kaynaklı daha tam oturmadı :) ve kestim ama daha kötü oldu , o yüzden yani birazda kötünün iyisi , teşekkür ederim :)
+1 yılyakışıklısın ama bu çok göreceli ve değişken bir kavram. sırf yemek yerken ağzını garip bir hareket yapıyor diye terk ettiğim sevgilim oldu mesela. belki hareketlerindir sorun. veya başka bir sorun vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Ooo sende acımasızmışsın , sevmek terketmek bu kadar kolay mı? Biraz karşıdaki insanlarıda düşünün :( biliyorum göreceli olduģunu ama çokta uç bir çizgisi yok bence tip meselesinin , bir çizgisi eşiği var yine bence , yorumun için teşekkür ederim
pasam göreceli olarak bence yakısıklısın profil fotografınla değerlendiğim kadarıyla, fakat yakısıklılık sadece fizikte bitmez reddetmesinin altında farklı nedenlerde olabilir mesela huyunu konusmanı felan sevmemişde olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimalle öyle bir durum var , yorumun için teşekkürler kardeşim , keşke sorunu dile getirsede bende her şeyi sorgulamasam ama işte susuyor zalim :)
Orta halli bir tipin var fakat fiziğin iyi olduğu için bayağı bir önde olursun bu kız sana hayır diyorsa ya sen yavşak bir insansın ki zannetmiyorum öyle biri gibi durmuyorsun ya da kız başkasına aşık sana karşı hiçbir duygu beslemiyor
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim tipimle ilgili yorumun için , onunda kafası karışık , onuda anlıyorum bir yönden bir yönden anlamıyorum , biraz vefasız bu konuda , birine aşık değil olsa söylerdi herhalde
- +1 yıl
Bak valla kullanıyorda olabilir , onu bir ara bende düşündüm , valla bu kız milleti çok insafsiz :)
- +1 yıl
:D öyleler malesef
+1 yılTipin Fena değil. Belkide kızın başka sevdiği vardır. Bu arada Boy 189 mu o. O Abartıyo olabilir misin acaba?
113 Yorumla- +1 yıl
Yok başka sevdigi olsa hem söylerdi hem ben öğrenmiş olurdum zaten , yok hayır abartmıyorum , 4 ay önce deniz harp okulu mülakatında 189 cm çıkmıştım
- +1 yıl
Hım anladım siz kızla yakın arkadaşmısınız yani sana herşeyini söyler mi? bu arada boydan fotoğrafını koykandın ona göre değerlendirirdim çünkü profil resminde fazla belli olmuyosun:)
- +1 yıl
Evet 4 sene sınıf arkadaşımdı. şimdi üniversitede binalarımız karşılıklı :) konuşuruz yani her şeyi, şu selfie muhabbeti yüzünden boydan fotoğrafım yok güncel olarak bir sene önce ukraynada çekindiğim var dilerseniz onu atayım
- +1 yıl
Olur o fotoğrafınızı atın. Belkide kız seni kardeşi olarak görüyordur.
- +1 yıl
Yok hayır birçok kez açıldım , beni öyle görmesi imkansız
- +1 yıl
Boydan böyle :)
burada 10 kilo fazlam var şuana göre - +1 yıl
Hıı yani kıza sevdiğini söyledin peki o ne dedi?
- +1 yıl
Söyledim , bir kaç kere reddetti , son zamanlarda biraz istiyor gibiydi , ama kafam akrışı dedi ve hala uğraşıyorum :)
- +1 yıl
Gerçektende boyun uzunmuş ve yakışıklısında:) Belkide kız senin onu üzüceğinden korkuyordur, ya da daha hazır değildir bir ilişkiye..
- +1 yıl
Bencede öyle olabilir, bana bir keresinde kavuşmazsan aşk kavuşursan meşk olur , o yüzden bırakalım aşk olarak kalsın dedi , dediğine yorabiliriz bunu , yorumun için teşekkürler
- +1 yıl
Önemli değil:) Her şeyi zamana bırak Hakkınızda Hayırlısı bakalım Hayat karşınıza daha neler çıkarıcak:)
- +1 yıl
Teşekkür ederim seninde hakkından hayırlısı olsun :)
- +1 yıl
Amin İnşallah:) Önemli deil:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabikide değilsin. Normalsin yani. Bazen tiple alakalı olmuyo bu aşk meşk ya. Zaten eğer seni begenmedigin icin cıkmıyosa kızın egosu tavan yapmıs demektir öyleleriyle zaten işin olmasın benden sana tavsiye..
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
- +1 yıl
Yuh be bari yavaş yavaş söle adama vicdanı gurumuş la bunun.
Boşver kardeşim bunları çirkin erkek yoktur beğenememe hastalığı olan kızlar vardır...
Yıl olmuş 2014 hala kızların tipe baktığını sanan var. :) 2 güzel laf ağa bana bile bakıyolardı ya sen muameleyi bilmiyosun :)
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın belkide kardeşim :) 4 senedir olduramadığım bir durum , ben normalde bu tarz sorularla yaklaşmazdım kendime ama , biraz çaresizlik ve üzüntü ile hayatımı yaşantımı sorgulamaya başladım , muamelede sorun yok galiba bunu dile getirmeyi sevmem ama benimde arkamda dolaşanlar var
Kızlar sadece yakışıklılığa bakmaz, hatta bence yakışıklılığa bakmayan kızlar daha makbuldür. O yüzden bu kızın peşini bırakma öyle ya da böyle kabul edecek
11 Yorumla- +1 yıl
Benimde temennim o yönde , teşekkür ederim :)
+1 yılyakışıklısın ama senden utanıyorum ö. dilerim yorum için :(
14 Yorumla- +1 yıl
Ne benden utanmanı gerektirecek bir durum var ne de özür dilemeni gerektirecek :) cevabın ićin teşekkür ederim :)
- +1 yıl
ben bir erkeğe sen çok yakışıklısın deyince utanırım asla söylüyemem aşık olsamda söylüyemem çıkma teklifide edemem erkeklerden çok korkuyorum
- +1 yıl
Her ne olursa olsun bir bayan olarak çıkma teklifi etme zaten , ama bu kadarda utangać olma :) rahat ol biraz , belkide biraz ukala , teşekkür ederim tekrardan
Benden iyisin kanki :) benden iyisin :( benden iyi :((((
11 Yorumla- +1 yıl
:)) mütevazi kardeşim benim , teşekkür ederim yorumun ićin
- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılbunu niye soruyosunuz her seferinde niye yani anlatsanıza biraz :))))))))9
14 Yorumla- +1 yıl
Soru detayında biraz açıklamaya çalıştım ama :/ gerçekten bende çok haz etmem bu tarz sorulardan ama bu aralar anladım ki insan birilerinden birşeyler duymak istiyor, bende bu yüzden sordum :)
- +1 yıl
bence git ona sor derdi neymiş olmaz bu işler böyle :D
- +1 yıl
Ona soramıyorum :D adıma laf getirmemek adına o yüzden buralardayım :)
- +1 yıl
iyi sen takıl :D
Aile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı. yakışıklısın kardeşim eskişehirdeki kızlar yandı :)
12 Yorumla- +1 yıl
:D eyvallah kardeşim , teşekkür ederim
+1 yılnormalsın ama onmlı olan kalp
kalbe deger veermeyenle de beraber olma bnce16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim , kesinlikle kalp , veriyor mu vermiyor mu onu anlayamıyorum çok karmaşık malesef :/
- +1 yıl
bu kız vermıyo ben anladım :)
- +1 yıl
Öyle mi dersin :(
- +1 yıl
oyle derım
- +1 yıl
Daha bu akşam mesaj atması beni ikilemde bırakıyor :( kızlar çok karmaşıklar
- +1 yıl
ıstedıgı erkekten cevap ve ılgı alamayınca baska erkeklere sararlar aklında bulunsun
Yok yok öyle dusunme kendimden biliyorum istemediğim dibimde biter şans meselesi takma
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabide insan bazen çıkmaza girip her şeyi sorgulamaya başlıyor ya , o anlarımdayım , belki biraz zaman :) yorum için çok teşekkür ederim
Cirkin değilsin en azindan kötü hissetme kendini :)
12 Yorumla- +1 yıl
:D peki , teşekkür ederim yorumun için
Kardes gayet yakısıklısın o kız ya baska birine asık ya da cok egoistlik tasıyordur. Takma bence egoist kişilerden uzak dur canını yakarlar.
112 Yorumla- +1 yıl
Aslında egoist değil ama, durum karışık biraz , ya da belkide egoist ben işin içinden çıkamadım artık :/
- +1 yıl
En mantıklısını yapmışsın , bence keşke bende kendime söz gećirebilsem :)
- +1 yıl
Bizimkisi cok zeki yaralamıyorda beni , öyle dımdızlak bırakıyor , dönüp bakınca nefret edicek birseyde bulamıyorum
- +1 yıl
Biz hiç çıkmadık , aslına bakarsan benim çok ilişkim olmadı , uygun insani ve zamanı kovalarken olmadı , hala da olmuyor , artık bıraktım zamana..
- +1 yıl
Valla naz olabilir , zoru oynuyor biraz belkide
- +1 yıl
Yok terslemiyor ama nazında suyunu çıkardı artık :)
+1 yılSevdiğin kız seni sevmiyor diye yakışıklı olmadığını düşünme saçma
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabide , kabul edilmeyiş insanı farklı düşüncelere itiyor
- +1 yıl
Bu seçeneği iptal et o zaman :) takılı kalma duruma
- +1 yıl
:) gözleriniz böyle bakmasa , bizde bu hallere düşmeyeceğiz.. yorumun için teşekkür ederim
Tipinde bir sorun yok başka sebepler vardır bnce çapkın birine benziyorsun :))
113 Yorumla- +1 yıl
Galiba olabilir , ben tüm seçenekleri incelemek istedim :) yo hayır çapkın değilim :)
- +1 yıl
:)) gerçekten değilimdir
- +1 yıl
Evet seviyorum , teşekkür ederim yorumun için :) tabi keske konuşsa da aklımdaki her şeyi cevaplasa :/
- +1 yıl
Evet kesinlikle takdir-i ilahi olmalı :)
- +1 yıl
:)) teşekkür ederim tekrardan
- +1 yıl
Tabi ki dokundu , herkesden çok güzel yorumlar geldi bugün :) ve kafam biraz rahatladı
- +1 yıl
:D olabilir , çıkın ortaya :))
Ben senle simdi yasitmiyim allah beni kahretsin 😭😭😭😭😭😭😭
26 Yorumla- +1 yıl
Gayetde yakışıklısın kardeşim :) sorun yok
- +1 yıl
Evet ama bu bir sorun değil yerine göre artı :)
- +1 yıl
Bende üni 1 deyim Anadolu Hukuk , dert etme bunu fırsata çevir , çok ciddiyim :)
+1 yılDeğilsin acık olayım sebebi kendini begenıp begenmemekte kaldıysa, ve kendini sevmiyorsan, sen evet kotusun
14 Yorumla- +1 yıl
Kendimi sevme değilde , beğenip beğenmemekte kaldım , bu belki bir kusur belkide değil , yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Kendi Yargılanmanı Bitirememişssin Once Kendini Akla Ve kendini Sev.. Sonrası Kolay.. Çok Yakısılı Olabilrsin.. Bir Trafik Kazası Allah korusun Hopppppppppp Hersey bittimi... Geriye Ne kaldı SEn VE Gene Sen... Kendinle Barış Bence..
- +1 yıl
Haklısın kendimle barışmalıyım , biraz zamana ihtiyacım var
- +1 yıl
Aynennnnnn...
Tipine bakarak seninle birlikte olacaksa hiç bu konulara girip kendini paralama.
Tipinde de bir şey yok. Gayet idealsin.11 Yorumla- +1 yıl
Yani o bana tipin kötü mevzusu yapmadı , ben merak etmeye başladım birazda , teşekkür ederim cevabın için
+1 yılHacı abi hala anlamadın. Onun duygularına etki edemiyorsun. Ve ilgisini çekmiyorsun. Çekici değilsin ona göre. Bunun tiple alakası yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani mevzu biraz uzun aslında , ne kadar özetleyebilirim buraya bilmiyorum ama , arada yazıyor konuşmak istiyor , kafası biraz karışık , bende bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak istiyorum, bu yüzden her şeyin üstüne gidiyorum , bu sorumda bundan dolayı :)
- +1 yıl
Kafası karışık biriyle ilgilenme. Kendini yorarsın.
- +1 yıl
Hiç sorma kardeşim hem onun kafası karışık hemde benim , ciddi anlamda yoruldum , sıkıldım , ne bitmesine izin veriyor ne de adım atıyor sürekli ortada bırakıyor beni
+1 yılGayet düzgün bir yüzün var yüzün kadar içinde düzgünse sıkıntı yok :)
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım ićimde öyledir kardeşim :) yorumun ićin teşekkür ederim
iyisin iyi. bence başka eksi yönünü görmelisin ya da amaaaan boşver seni seven öyle sevsin
112 Yorumla- +1 yıl
:) haklısın belkide öyle yapmalıyım , Teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
:D geçmiş olsun , tam olarak karar verdikten sonra yoluma döneceğim
- +1 yıl
Diş ağrısı kötüdür bilirim , güldüğüm için kırdıysam özür dilerim :(
- +1 yıl
Biraz alkol alabiliyorsan al , rahatlatır seni , diş bu vefasızca yakar adamın canını , 20 liklerim cıkıyor ordan öğrendim , daha önce hiç diş problemim olmamıştı ama bu aralar ara ara oluyir benimde , gećmiş olsun tekrardan
- +1 yıl
Aldırmaya dayanabilirmiyim bilmiyorum , benim canım tatlıdır biraz , kan görmeye bile dayanmıyorum , sesim betim benzim atıyor hemen :) cıkış yönlerinde bir sorun yok diğer dişleride bozmuyorlar o yuzden aldırmama kararı aldım
- +1 yıl
Aynen öyle , gereksiz acı olucak :)
Aşk tipe bakar olmuş kimse demiyo ki bunun karakteri nasıldır iyimidir kötumudur
26 Yorumla- +1 yıl
Valla bencede günümüz için bu büyük bir sorun , ama öyle yapacak bir şey yok ayak uydurmak zorundayız , ben tipe çok takılan bir insan değilim , cok ilişkim olmadı ama öyleyim , bilmiyorum acaba o mu takılıyor tipime diye konuyu buraya taşımak istedim
- +1 yıl
Teşekkür ederim cevabın için , amacım o bugünlerden sonra ufak ufak kopmaya ćalışıcam ,
yakışıklı adamsın kanka. ama saçlar benim ki gibi heralde zor şekil alan cinsten :D
15 Yorumla- +1 yıl
Sorma kardeşim saçlar ölüm , döner var önde ve saçlarım aşırı yumuşak o yüzden şekil vermek ćok zor oluyor , bende dağıtıp ćıkıyorum o yüzden son ćare , teşekkür ederim yorumun için kardeşim :)
- +1 yıl
Yemene biraz dikkat edip , killi sabun kullanırsan o dertten kurtulabilirsin kardeşim , hem sivilceler ölüyor hem canlı pürüzsüz oluyor tenin :)
- +1 yıl
Onların tedavisi zaman kardeşim :) bekleyeceğiz :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılyakışıklılıkla ilgisi fizikle ilgisi kesinlikle yok o kızın g*tlüğü afedersin.. ah be benim çevremde şöyle adam yok resmen gözlerine aşık oldum şu an :'(
144 Yorumla- +1 yıl
Seviyeni korursan memnun olurum..
Cevap sahibi+1 yılnormalde hiç küfür etmem ama gerçekten seni kabul etmeyen kızın aklı nerdeymiş şaşırdım bir an
- +1 yıl
Sorun değil , dikkat edersen sevinirim sadece :) teşekkür ederim yorumun için
Cevap sahibi+1 yılsen var ya o kadar iyisin ki... eğer bu yorumu başkasına yapsaydım ortaya çıkmamı isteyecekti kesinlikle.. beni bir kez daha hayran bıraktın kendine
- +1 yıl
:) ne desem bilemedim , teşekkür ederim tekrardan
Cevap sahibi+1 yılsen hep buralarda ol tamam mı? sitede senin gibi karakterli adam kalmadı, varsa bile göremiyorum
- +1 yıl
:)) aşağıda bir sürü kişi var..
Cevap sahibi+1 yılya yapma bunu işte yapma bunu... hem yakışıklı olup hem mütevazı olma, gerçekten aşık etme kendine..
- +1 yıl
:) aşık olmak bu site için çok büyük bir kavram
Cevap sahibi+1 yılaşk bence bir anlık hayranlıktır...
- +1 yıl
Olabilir :) beni sıkıştırıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yıleğer rahatsız ediyorsam, özür dilerim
- +1 yıl
Estağfurullah ne rahatsızlığı , ben espiri yapmak istemiştim :)
Cevap sahibi+1 yılböyle konuşma, tersle beni niye bu kadar iyisin?
- +1 yıl
:)) o senin iyiliğin diyebilirim buna , ve teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılyeter ya.. daha fazla iletişimde olursam gerçekten daha fazla aşık olacağım... bunun sonucunda elde var sıfır olacak, imkansız bir şey çünkü.. neyse iyi geceler
- +1 yıl
:)) iyi uykular
Cevap sahibi+1 yılsen hep mutlu ol ve seni görmeyen kızdan uzaklaş.. belki kabul etmediği için içinde ona karşı yanan bir ateş var.. belki bir saplantı haline geldi. zamana bırak ama kızın üstüne de gitme
- +1 yıl
Çok büyük ihtimalle saplantı oldu , ama uzaklaşmamada izin vermiyor , birinin ciddi anlamda elimden tutup beni kurtarması ve hayatı öğretmesi lazım , ciddi anlamda sıfırım bu işlerde :/ sende hep mutlu ol..
Cevap sahibi+1 yılben de aynı durumu yaşadım... çok sevdim sevdim sevdim ama o beni görmedi, üç senenin sonunda bunun bir saplantı haline geldiğini anlayıp vazgeçmeye çabaladım, zor çok zor ama yapabilirsin
- +1 yıl
Bakalım zaman bana herşeyi gösterecek bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılbir şeyler olursa buraya yazar mısın merak ederim :)
- +1 yıl
Olur yazarım :) ama 4 senedir olmadı herhalde bundan sonrada olmaz.. bakalım artık
Cevap sahibi+1 yıl4 sene mii? bırak o kızı eğer bu kadar istemiyorsa, daha da istemez
- +1 yıl
Galiba öyle
- +1 yıl
Istemiyor
Cevap sahibi+1 yıleğer derdini anlatabileceğin bir abin varsa anlat akıl versin.. yapma böyle. kız güzel mi? karakteri mi güzel? neyini beğeniyorsun?
- +1 yıl
Güzel şimdi , karakteride iyi oturaklı kız , bilmiyorum valla nesine bu kadar koştum , galiba kabul etmeyişine , buna bende inanmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılaşık olduğum adam yakışıklı değildi boyu benden kısaydı ve karakterini sevmiştim sadece ama sonradan takıntı olduğunu anlamıştım
- +1 yıl
Mevzu birazda o kalbinin sesini , aklınınkiyle örtebilmek. Ben yatıyorum , iyi geceler dilerim
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler :(
- +1 yıl
Üzgün surat niye :)
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi bir adamın böyle bir şeyin peşinde oluşuna genel anlamda üzüldüm ve üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılunutmaya çalış, lütfen
- +1 yıl
Ben normal sıradan biriyim , bunu mütevazilik adınada söylemiyorum üzme kendini , hiç birimiz üzmeyelim , kendine dikkat et :)
Cevap sahibi+1 yılsen de.. sıradan olmadığın bil
- +1 yıl
:) beni ciddi anlamda utandırıyorsun
Cevap sahibi+1 yılutanman bile harikalığını cilalıyor
- +1 yıl
:) ne diyeceğimi bilemiyorum , teşekkür ederim her şey için
Cevap sahibi+1 yılhadi uyu artık
- +1 yıl
Sende uyu , 4 oldu :)
Cevap sahibi+1 yılhiç uykum yok :)
- +1 yıl
Neden?
Cevap sahibi+1 yılyok işte bir nedeni yok.. uyuyamıyorum
iyi bir tipin olabilir ama karakter içinde aynı şeyleri düşünmek lazım.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet onu burdan yansıtmam zor malesef , ama ben demek istediğini de anladım , teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ayıp olmazsa hayır dicem ama, ayıp olmazsa yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Yoo neden ayıp olsun , yorumun için teşekkür ederim :)
bu efekt bende olsa adriana limaya benzerim. yakışıklı gibi görünüyorsun ama dediğim gibi tam anlaşılmıyor :/
51 Yorumla- +1 yıl
Efekt var haklısın ama birazcık ışık ekledim sadece, nasıl yapsak ki :/
bir de orjinalini göreydik bende 19 yaş büyük görünüyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
:)) fotoya biraz ışık ekledim , onun dışında normal çekim , biraz büyük duruyorum evet
10 numara 5 yıldızsın lkardeşim boşver git başkalarına bak
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim , keşke yoluma dönebilsem :( deniyorum ama işte
- +1 yıl
Elimden geleni yapıcam abi teşekkür ederim tavsiyen icin :)
- +1 yıl
Estağfurullah abi , Teşekkürler :)
+1 yıliyisin fena değilsin kilon iyi bence benim kardeşim 16 yaşında 190 boy var kilo 55 2 boyutlu gibi :))
05 Yorumla- +1 yıl
Oo gerçekten zayıfmış :/ yemek yedirmeye bak derim kardeşine , yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
insan 2 öğün yemeği de tost olur mu çok spor yapıyor iyi bir yüzücü de çok yemek yemesi lazım ama nasıl oluyor da yemiyor ben şaşırıyor bide ben kardeşime göre balık etliyim :D bir ona bir de bana bakanlar çok dalga geçiyorlar :D
- +1 yıl
Yüzücüyse çok enerji yakıyordur , daha dengeli ve ağır beslenmesi lazım :) sporcuların metabolizmaları hızlı olur ondandır :)
- +1 yıl
evet bir de yaşına göre boyu çok uzun :)) bence
- +1 yıl
Evet boyu güzel :)
Bıktım l*n kaydolmayın şu siteye sırf özgüven yenilemek için kaydolmuş ağzımı açtırmayın benim sg işine arkadaşlarına sor bize ne 18 yaşındaki bebe yeter l*n her gün yüzlerce ben yakışıklımıyım güzelmiyim sorusu görmek zorunda mıyız bu site bunun için mi?
08 Yorumla- +1 yıl
Bu site ne için birader söyle aydınalt bizi , ağzını topla , toplayamıyorsan gel eskisehire ben toplarım , kimse sana buraya gel yorum yap veya oku demiyor , kendi kendine ne halleniyorsun , kafamız karışık canımız sıkkın efendi gibi bir sey sorduk, sana batan ne
- +1 yıl
Nasıl korktum nasıl korktum sorma gitsin :) durup dururken laf sokuyorsun cart curt yapıyorsun ufak beyinli diyorsun bence sende kendini biraz sorgula , ben basketçiyim diye üstünlük sağlayanı ilk defa görüyorum , bende Anadolu Raptersde amerikan futbolu oynuyorum #Lb pozisyonunda ne yapıcaz şimdi , hangi şehirdesin sen birader
- +1 yıl
Bileģin yüreğin yaşı olmaz kardeşim sende bunu öğren , ben sana durup dururken ağzımı açmadım , sen konuştun ben tepki verdim bunda anlamayacak bir şey yok :) bu siteyi sevmiyorsan girmezsin birader olur biter , biz neyi ne amaćla tartışıyoruz onu bile anlamadım , ağzını toplamayı öğrentez zamanda , buraya gelirsen ben toparlarımda , ıspartada da toplayacak birine denk gelirsin mutlaka bekle :)
- +1 yıl
Yahu tamam eyvallah yaşca büyüksün anladıkda , ilk başta ağzını bozan sen değilmisin , bana normal bir yorum yapsaydın ben sana karşi tavrımı değiştirirmiydim? Senin düzelmen içinde dua edicem sıkma canını :)
+1 yılGayet iyisin, tipine göre böyle bir şey yapıyorsa o kızdan hayır gelmez zaten..
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :) yok o tipime göre bir şey demedi , ben acaba sorun tipim olabilir mi diye düşündüm
- +1 yıl
Böyle düşünme, belki başka bir durum vardır kafasında :)
- +1 yıl
Olabilir , hiçbir şey söylemiyor malesef
Ağzını 15 yaşında kızlar gibi yapmasaydın la bu ne :D
12 Yorumla- +1 yıl
:D normal gülüşüm bu , yapılabilecek çok bir şey yok galiba bu konuya , zaten çokta sırıtamam :)
kardeş şekilsin özgüvenini kaybetme kabul etmiyorsa sepet havası memlekette kız mı bitmiş
13 Yorumla- +1 yıl
Öylede kardeşim , gönül işte :)
- +1 yıl
Dedim , benimsin dedim , güldü.. Bu kadarda saçma bir muhabbet oldu iştr bizimkisi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ciddimisin ya yani tipinle ilgili olduguna?
Bence asiri derecede yakisiklisin12 Yorumla- +1 yıl
Ben artık tipe yormaya başladım bu durumu , teşekkür ederim yorumun için :)
Cevap sahibi+1 yılBak seni eger bu tipinle begenmiyorsan inan bana ona brad pitti gedirsen bile bir zamandan sonra begenmez
Buarada seven insan asla dis görünüse bakmaz cünkü sevmistir dis görünüslen ilgilenecek kadar zamani yoktur o sevdigi adamin/ kadinin kalbiylen mesguldür
Rica ederim :)
+1 yılSempatik duruyon lan.:dd
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılBencede iyisin, ben yeniym arkadaşlar
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılYo gayet iyisin boşver ya hayırlısı be gülüm :D
12 Yorumla- +1 yıl
:D aynen öyle hayırlısı , Teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
:D rica
gözlerin çok güzelmiş ^^
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim beğenin için :)
+1 yılKızların gözdesi olursun
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için :)
+1 yılIyisin be , bu kızı bayıltacak kadar tipin var 😉
15 Yorumla- +1 yıl
Hangi kızı :D cevabın ićin teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Sevdiğin kızı dostum 😉
- +1 yıl
:D valla gayette ağzımdan burnumdan getirdi , bilemiyorum
- +1 yıl
O biraz da bizim nazlanma huyumuz ya boş ver dayanacaksın 😉
- +1 yıl
Bu nazlanma mevzusu gerçekten aşırı bunaltıcı , burdan gönüllere sesleniyorum , Lütfen Naz yapmayın aşırısı adamı bunaltıyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dudaklar ne oyle buzmussun karimisin
75 Yorumla- +1 yıl
Bu ne bićim bir üslup..
Sadece kadınlar mı dudak büzer
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAyrica kiz senle cikmamakta oldukca haklii tipe bak
- +1 yıl
Yahu erkekliğin tebessüm etmek , dudak büzmekle ne alakası var , bende bu zihniyeti anlaymıyorum , ben gülerkende ağzım yamuluyor şimdi bu durumda ne yapacağız :)
kaşın gözün dudağın güzel olmasıyla yakışıklı olunmuyor ,, bakış davranış oturuş kalkış centilmenlik cömertlik kibarlık bazen macoluk yani erkeğin yşıklısı bunlardan biraz birazı.)
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabiki , kesinlikle öyle :) o saydıklarına sahip olduğumu düşündüğüm için son seçenek olarak tipimi sorgulamak istedim :) yorumun için teşekkürler
- +1 yıl
Bir keresinde bana eğer biz seninle çıkarsak bana olan sevginin azalmasından korkuyorum demişti , dediğin doğru olabilir , teşekkür ederim
site iyice saçmalamış eskiden bunları topa herkez ben güzelmiyim hangimiz daha tatlı gibi gereksiz şeyler osrmaa başlamış
00 YorumlaTipin iyi ama demekki onun ilgi alanında değilsin
11 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimalle sorun o , teşekkür ederim yorumun için
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?