Aile & Toplum Neden yapraklar geceleri daha çok hareketlenir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gece ayazi rüzgar dolayısıyla mi niye Güncellemeler+1 yıl Soruyu anlayan tek bir erko var seni sek erkek ilan ediyorum 😂😂 Neden yapraklar geceleri daha çok hareketlenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Serhatakarsuuu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Gece yaprakların libidosu yükselir 😅 kesin ondan olmalı Bol şans yapraklar 1 1 Yorumla Serhatakarsuuu +1 yıl Gece gece yapraklar kazandı bu gece 😅 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bunuda görmedik demeyiz rüzgar var niye olucak Allah'ım ys 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen de kendine erkek mi diyorsun şimdi pü Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 😒hii ayn anladim güncellemenden pardon ya o taraflarda bezimiz yok o yuzden anlamadık ayrıca böyle üstü kapalı sormani da hiç hesaba katmiyorum bile Yorumla
Pelinpelin11 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence gece etraf sessizleşince daha çok dikkatimizi çekiyor olabilir 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. sessizlik etkiliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gece yaprakların libidosu yükselir 😅 kesin ondan olmalı
Bol şans yapraklar
Gece gece yapraklar kazandı bu gece 😅
Bunuda görmedik demeyiz rüzgar var niye olucak Allah'ım ys
Sen de kendine erkek mi diyorsun şimdi pü
😒hii ayn anladim güncellemenden pardon ya o taraflarda bezimiz yok o yuzden anlamadık ayrıca böyle üstü kapalı sormani da hiç hesaba katmiyorum bile
Bence gece etraf sessizleşince daha çok dikkatimizi çekiyor olabilir
Sessizlik olduğu için daha çok duyulur
Çok hareketli şu an
sessizlik etkiliyor
E yani
Rüzgardan