Kızlar neden sürekli insanları gereksiz bir şekilde pohpohlamayı bu kadar seviyorlar?

Bu durumla günlük hayatta da, bu sitede de çok sık karşılaşıyorum. En basitinden bir örnek vermek gerekirse, ben sıradan, halktan bir kız olarak Sabancıların oğluyla sevgili olsam, çevremdeki kızlar da bu sitedeki kızlar da dahil “Çocuk seninle evlenmek istiyor, ciddi düşünüyor, sana deli gibi aşık, çok yakışıyorsunuz, zaten öyle erkekler senin gibi kızlardan hoşlanıyor” tarzında şeyler söyleyerek beni boş yere ümitlendirmeye çalışırlar. Ama tipsiz ve zengin bir erkek, güzel ve havalı bir kızla sevgili olsa, diğer erkek arkadaşları “Kanka o kız seninle paran için takılıyor” der ve acı gerçeği yüzüne vurur😃 Sizce biz kadınlar neden böyleyiz, yalan yere birbirimizi avutmayı, kandırmayı ve kandırılmayı bu kadar seviyoruz ve buna müsaitiz? Erkekler bu kadar realist ve dobra iken, biz neden hayal dünyasında yaşayıp duruyoruz, bunun sebebi nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu yanlış kategoriye sordum sanırım, o yüzden çok cevap da gelmedi 🤷‍♀️
Kızlar neden sürekli insanları gereksiz bir şekilde pohpohlamayı bu kadar seviyorlar?