Tabi Allah korusun hepimize sağlıklı uzun ömür versin, eğlence amaçlı soruyoruz.

Tabi Allah korusun hepimize sağlıklı uzun ömür versin, eğlence amaçlı soruyoruz.
1. Gün=Doğa yürüyüşü kamp kamp ateşi eşliğinde tek başıma gitar çalardım.

2. Gün=Bütün dünya lezzetlerini tek tek tadına bakar uyur uyanınca yemeğe devam ederdim.

3. Gün=Son 24 saatimi ise Tamamen ibadete ayırır tüm yaşadıklarımı gözden geçirir öz eleştirilerde bulunurdum (eee hani cinsellik diyenlere duyurulur o kamp ve doğa yürüyüşlerinde onca yemeklerin tadına bakarken herhalde elimiz ayağımız boş durmadı yani)
Hayatımın belli döneminde orada kalınca onlar benim için çok değerliler ya. Oraya bakınca çocukluğumu görüyorum onlara bakınca da kendimi... En sıkıntısı ise birine ne yaparsan hepsine aynısını yapman gerekiyor çünkü diğer türlü eksik ya da mutsuz hissedebiliyorlar kendilerini. Bambaşka ya fırsatım oldukça giderim
Huzur evinde çok eğleniyorum ya. Yaşlı teyze ve amcaların verdiği nasihatler geçmişi anlatışları yürüyen tarihi dinliyorsun aslında bir de neşelenip ara ara üzülmeleri... Sık sık olmuyor orası da ama gidince hoş vakit geçirilen yerlerin başında
Ben 6 yıl orada kaldım ya. Tabiki bazen bazı hayatları görüyorsun ve diyorsun ki iyi ki... Sonra başka yere bakınca da diyorsun ki keşke. Tabiki öyle büyüyenler de var. Hatta şu an şartları o kadar güzel kılmaya başlamışlar ki, çok bambaşka ortamlar oluşmaya başlamış. Bir yerde güzel. Maalesef anne baba olup öyle devam eden yetişkinler de mevcut dediğin gibi üzücü 😔
Tabiki Fesfs insanın içinde olması lazım görmek için. Yoksa göz kapat kulağı tıka görmezsin. İnsanın yüreği önemli o yüzden
Ortak noktalar, ortak özellikler, ortak zevkler hayatı daha değerli ve daha güzel kılıyor
🥰🌹🌹🌼🌼🥰
Eig için teşekkür ederim 🌹
Hemen hemen her haltı yedim o yüzden ailemin yanına gider onlarla zaman geçirirdim. Onlara mangal yapardım beraber pikniğe giderdik akşamları monopoly oynardık babamla tavla atardım bunun gibi şeyler😁
Hayatımda bir değişiklik olmazdı ölüme her an hazırım
EİC için teşekkür ederim 😎
Cevap
38Cevap
Ben çok mutlu olurdum kesinlikle yani sonunda hayatım bitiyor derdim :) direk sevdiğim şeyleri yapardım ki zaten yapıyorum bir şey değişmezdi son kez şarkı dinlerdim oyun oynardım ya da film izlerdim sigara da içerdim. sonra 3. günün sonunu beklerdim öylece ve gece olduğu uzaman da son kez hayaller kurardım her zaman kurduğum hayalleri yani bunlar ölmeden önce beni rahatlatırdı biraz
Fark etmez. İse giderdim. Hosuma giden kadına teklif ederdim... Yasemine gider seni istiyorum geliyor musun derdim.2019 dan yalvardım sana son isteğim seni isterim derdim. Okula giderim. Üniversiteme hocalarımın odasına girer doktora yapmak istiyorum, kimle çalışacağıma karar vermelerini isterdim.
Sonra gulerdim cenazeme gelmeleri için pazarlık yapardim.
Ama çektiğim o özlemi hasreti acilari bir kadına hissetmek isterdim. Sonra da tabiri yerinde ise si. ktir et der giderdim
Bazı kişilere ulaşıp diyemediğim her şeyi derdim itiraflarımı ederdim, ikinci gün en sevdiğim yemekleri meyveleri yerdim, malım kalırsa hayırsız evlatlarının terk ettiği aciz yaşlılara bağışlardım, son saatlerimi de, öğrencilik yıllarımda gün batımını izlediğim çeşmedeki ruhumu dinlendiren, adalar manzaralı, 30 metrelik o uçuruma gidip gün batımını izleyerek son nefesi beklerdim.
Sıradan normal yaşadığım gibi yasardım. Birazdan ölmeyecegimiz ne malum.
Ölümün olduğunu hep biliyoruz zaten.
İnsan aslinda ölümü düşünce olarak öteledikçe yaşamıda kaçırıyor, hayattan en büyük beklentimiz de ölüm zaten.
Geçmiş olsun, dolu dolu yasaman dilegiyle.
Vay be derdim önce sonra zaman kaybetmeden gitmek istediğim görmek istediğim biri var onu görürdüm 😇 sonra zaten ölene kadar deniz kum güneş müzik içki 😄
Her zamanki gibi motorla yorulana kadar gezer bir akarsu ya da gölün yanına çadır açıp oltalar suda orada giderdim.😏
Yaşarken yapamayacağım şeyleri yaparım herhalde ya da şöyle diyelim yaptıktan sonra yaşamamam gereken şeyleri yaparım 😊😇😈
Allah'ı tövbe ederdim helalleşebildiğim kişilerle helallik alırdım, abdestli olmaya gayret ederdim
Ilk gün yüklü miktarda kredi çeker, kendime sigorta yaptırır, tüm parayı sevdiklerimle yerdim🤭
Ailem ve arkadaşlarımla zaman geçirip bir kaç gram altınımı rakıyla yerdim. 😃😃
Ağlayarak geçirirdim ölmek için çok güzelim biraz yaslanıp buruşsaydim bari 🥲
Ne güzeller gitti bir bilsen. Depremde 20 yaşında dünyalar güzeli kizi görmedin mi? Allah işte.
120 o bedenini buldular
@matematikbilgisayar bilmez. miyim keşke bilmeseydim bizzat Hataya gittim yardım için
İlk gün ailemle
İkinci gün manita ve dostlarla
Son gün kendimle kalırdım
Daha sade ve daha huzurlu geçirmek için elimden geleni yapardım.
Namaz Kuran müzik film oyun şaka bir yana insanın psikolojisi bozulur yaw
Güzel bir soru Tüm ailemle Bodruma gider orada ölumü beklerdim.
Allah korusun öncelikle...
Ailemle geçirirdim. Onlar benim herşeyim çünkü
Dünyada isteklerini yaşayamamış kimsesizlerin her isteğini yaparak geçirmek çok güzel olurdu
3 gün çok değil mi 🤔
Evet ama hatırlamak istemiyorum artık
3 günde de bir şey yapılmazki ağa çok kısa
Sigarda benim. Gibi doyumsuz birine zor
acayip hoşuma gitti bak bunu not edeyim 😂
Saatini tutarak geçerdi herhalde 😂
Temizlik yapardım, geride açık hesap bırakmazdım.
Doğayla başbaşa geçirirdim
Korkuyla geçirirdim😀
Evde otururdum düşünürdüm
Ailemle geçiririm
Bilmem fındıkla dplu dolu gecirirdim hahaha
Doğaya iyilik yaparak ağaç dikerek. Çöp toplayarak
Aklımın estiğini yapardim
başımı secde den kaldırmazdım
Evden dışarı çıkabilir miydim bilmiyorum
Aynı
Oynayarak
Aynı devam ederdim