Kendimi diğer insanlardan üstün görmem normal mi?

Bu siteyi 2 yıldır düzenli kullanıyorum bu yüzden neden bu sitedesin demeyin sadece soru soruyorum. 19 yaşındayım ve bebeklikten beri çok çok iyi koşullarda yetiştirildim. Ailem gerçekten zengin istanbulun cemiyet hayatından olan insanlar. Nasıl bir hayat yaşadığımı az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Liseyi isviçrede okudum. üniversiteyi caltech california da tam burslu merit (layikat bursu) ile okuyorum şu an 2. Sınıfım. 4 dil biliyorum ve sosyal açıdan çok gelişmiş bir bireyim. Çoğunuz parası var okuyor bu mu yani diyebilir ama amerikada okuduğum üniversite dünyanın en iyi 6. Üniversitesi ve kabul oranı sadece %3… akademik olarak çok başarılı ve azimli biriyim bu zamana kadar istediğim her şeyi en iyisiyle elde ettim ve başarı olarak da elde ediyorum. Bazı insanlar beni diğer insanlar gibi sanıyor ama hem yaşadığım hayat hem de başarı olarak diğer insanlardan üstün olduğumu düşünüyorum böyle düşünmem normal mi? Hayat herkese aynı imkanları vermeyebilir ama şahsen zengin olmasam ve gene o üniyi kazansam kendimi üstün biri olarak görürdüm.

Kendimi diğer insanlardan üstün görmem normal mi?