Başka seçenekler de ekleyebilirsiniz gelin sohbet edelim
Sevgi
Saygı
Guven
Güzellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seçtiğin erkeğe göre değişir bunun cevabı.. Sen kimsen onu seçiyorsun !
Düzgün biriysen çaban varsa aşka sevgiye emeğin varsa kadında erkekte karşılıklı adımlar atarlar birbirleriyle ilgilenirler ve tanışırlar sonra birbirlerini tanırlar vs vs.
Ama günümüzde akıl hastası kel gay vs ilişki uzmanı tiplerin gazlamalarıyla kadınlara tek taraflı olarak : "erkek sizi sevecek sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok yan gelip yatın bekleyin" mantığı aşılanıyor ! Bu mantık ölümcül bir HATA ve ARIZAdır.
Düzgün bir erkek karşısındaki kadına önce onu beğenirse uzaktan bakar çünkü onun evlimi nişanlımı sevgilisi var mı bilmez? onunda ilgilenmesini ondan bir işaret bir ışık almayı bekler.. normali insanii olanu düzgün şekli budur ! fakat günümüzde Amerikan özentisi Türkiyeyle örfle adetle düzgünlükle hiç alakası olmayan yeni yeni soytarı adetler etrafa aşılanıyor ve akıl hastası işşiki uzmanları kadınlara KİBİR UKALALIK ŞIMARIKLIK BENCİLLİK hastalığı enjekte ediyorlar. Kadın hiçbir çaba göstermezse düzgün hiçbir erkek ona GEL-MEZ. Neden gelsin? Erkek önce uzaktan ona bakar bakar bir şık bekler bi rçaba bekler.. kims eistenmediğiy erde zorla durmaz , düzgün bir erkek aslaa yalakalık yağcılık yapmaz istenmediğiyere gitmez ama kadınlar kendilerine söylenen yalanlar yüzünden erkekleri köpek yalaka yağcı boyacı sanıyorlar, bu tür yamyam abaza davranışları yapan erkekler çağrılmadan kadın ilgilenmeden bakmadan onu çağırmadan giden erkekler ittir ! aldatan kandıran terkeden yalancı erkeklerdir. AŞK SEVGİ karşılıklıdır , kadını hiçbir çabası yoksa yan gelip yatıyorsa erkekler köpek olsun sıraya girsin peşimden koşsun HATALI ARIZALI mantığında yaşıyorsa aşkta sevgide sürekli duvara toslar hiçbir zaman gerçek aşkı bulamaz ya da hep aldatılır kandırılır. Sebebi BEYİNSİZLİK IQ düşüklüğü tembellik aşka sevgiye emek vermemektir. Aşk sevgi pizza pide değildir önüne hazır gelmez ! ayrıca pizzayı pideyi bile SEN sipariş ediyorsun ve öyl ekapına gelioy ama bu ülkede kadınlar kendilerine söylenen YALANLAR ve yanlış YÖNLENDİRMELER yüzünden kendileri hiçbir çaba harcamadan mutluluğu kolayca yakalayacaklarını bulacaklarını sanıyorlar bu yanlış.
Yukarıuda verdiğim örnekten gidelim çoğu kadın kendi sipariş etmediği pideyi pizzayı yiyor , sorf önüne hazır yemek geldi ohh ne güzel kolayca aşkı sevgiyi duldum diyorlar :-) :-) :-) KOMİK ! Sen sipariş etmediğim bir pizza bide kapına gelse yermisin? Belki o pizza pide ZEHİRLi , belki getiren HIRSIZ? Sen sipariş etmemişsin ve içind ene var bilmiyorsun.. ! İşte kadınlar bunu güle oynaya yapıyorlar ! ve daha kötüsü düzün erkekler KORKAK , CESUR değil denmeye başladındı etrafta.. Her erkek Cesurdur ama karşısınkdai kadından onu sevdiğine istediğine dair bir ışık işaret görmek ister , düzgün erkek karşısındaki kadının evli nişanlı vs olma ya da sevgilisi olması ihtimalini düşünür herzaman.. düzgün ahlaklı iyi bir erkek bu nedenle çekinir ! bu korkalık değildir. Biri gelip Annene ablana durup dururken sebepsiz yere asılsa onla sevgili olmaya kalksa bu normal mi? DÜZGÜN Erkek işaret bekler bir eşil ışık bekler.. saygı bekler.
Ben kendi çevreme ve bilgime göre şunu söyleyebilirim = Günümüzde düzgün normal bir erkek Aşkta Sevgide Güvende Saygıda kendi kadına gösterdiği İlgi kadar ilgide bekler ve beklemelidirde. Aşk sevgi karşılıklıdır , tek taraflı dEĞİLDİR ! Tek taraflı olan ilişkiler AŞK SEVGİ DEĞİLDİR. Sen eğer sürekli erkek arasın erkek sorsun aramazsa o kötü erkek yaramaz erkek , kadınıki can erkeğinki patlıcan diyorsan hayatta hiçbir zaman düzgün bir erkekle uzun güvenli ve aşka sevgiye dayalı bir ilişki aşk yaşayamazsın ve biter kopar terkedilirsin vs vs vs.. Bu ülkede erkeklere TVlerden medyada sürekli hakaretler ediliyor saapıık taacizci kaatil gibi pis piss aşağlık lafla rsöylüyorlar ve bu lafları düzgün olan her erkek duyuyor işitiyor ve SOĞUYORLAR !
Erkeklerin üzerinde çok büyük yükler psikolojik baskılar var ,
ekonomik sorunlarda +bonus artı..
Bunları unutma ve göz önünde bulunudur hep.
Sen karşındaki erkekte aşk sevgi ARAMIYORSAN , Sende çaba göstermiyorsan durup dururken üzerine saldıran zehirli pizza getiren hırsız erkekleri CESUR diye seviyorsan ozaman kendi düşün ağlamaz ! sonra oturup ağlayanlar bu yazdıklarımı hatırlasınlar.
Bir erkek kadında onu anlayacak , guvenicek kendini değerli hissettirecek bir kadın ister hep erkekler kadında cinsellik ister gibi algılansada aksine bir erkek bir kadının yüreğinde dinlenmek huzur bulmak ister...🙋
Teşekkürler Bi'bot kardeş 😂😂
Cevap
56Cevap
Sadece güzellik arar gerçekten sevmezler onlar
Aşk arar yani ben aşk ararım
seks arar gerisi hikaye ilk bakistaki amacda odur tanismadaki sevgili olmadaki de erkekler tek derdi sextir sonrasında sevgiye dönüşürse once güveni sonra aşkı ve sevgiyi arar
Ben Şunu anladım, erkğin beklediğinden fazlasinı verirse kadin ya da erkek o ilişki mükemmel olur. Aşk sevgi güven vs bunlar zaten standart olanı elbette olmalı.
hepsini arar sonra bunların hepsini hiçe sayacak hareketler yapar ve iliskinin icine eder
Biz kadında güven arıyoruz ama kadınlar bizde para arıyor böyle de zalim bir dünya
Abi önce güven sonra sevgi, sonra sadakat sonrasi zaten aşk olur
Sadakat, anlaşılabilirlik gven vs yavaş yavaş oluşuyo zaten
Bir çok şey arar ama asıl be aradığını bilmeden arar
Tek eşlilik ama günümüzde kadınlar çok çapkın diye düşünüyorum
Aslında şu üç seçeneği de arar ama değerini bilmez
Güven, saygı, sevgi. Seçenekler arasındaki sıralamam. Gerisi karakter meselesi.
Bu üçünü de arar. Biri eksik olursa hicbirsey yuremez. Hepsi olursa bir tık üste cikar
Önce beni bulsun... Kazansın... Bakalım ben ne arıyorum 🥰✌️😁
Erkek kıza ilk dış gorunuse bakar paraya asla bakmaz
Amacının ne olduğuna göre değişir ben eğlence istiyorum mesela
Huzuru arar diye tahmin ediyorum
Yukarfaki hepsi
güleryüz bana yeter
Güven kanatsız bir kuş değildir
Güven,
Özveri,
Tecrübe
Aşk sevgi ilgi bağlılık bence.
Cunki güven herseydir
erkeğe saygı duyan kadın, erkeği sever de güven de verir.
önce saygı arayın
Bagziları için kadın olması yeterli
Zeka , Saygı , Samimiyet
Önce güven gerisi kendiliğinden gelir
Bu devirin insanı değiliz
Ne arar söylüyorum armut vucud
Cinsellik dışında bişey aradıklarını düşünmüyorum
Cinsellik
Aferin ogluma
Zeka
aşk arar
D... HEPSİ