Aile & Toplum Tarikatlar, cemmatler hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kapatılmalı mı sizce Tarikatlar, cemmatler hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TeknikTWERKTÖR Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Herhangi bir düşüncem yok. İslâm dininin bu topraklar üzerindeki tesiri azalmadıkça var olmaya devam edeceklerdir. 0 0 Yorumla
murekkepne Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 66% +1 yıl İçlerinde düzgün olanları da var kötü niyetli olanları da. Ama şu bir gerçek ki asla toplumdan silinmez tarikat ve cemaatler 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Asalak din olmasa nefesleri kokar. Bakkalın başına dahi konmayacak kişiler olduğunu düşünüyorum. İkiyüzlüler ayrıca. 1 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben Allah yolunda giderim Cematlar tahrikatlar para amaçli geliyor bana 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kapatılmalı ve alayı bu ülkeden sürülmeli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herhangi bir düşüncem yok. İslâm dininin bu topraklar üzerindeki tesiri azalmadıkça var olmaya devam edeceklerdir.
İçlerinde düzgün olanları da var kötü niyetli olanları da. Ama şu bir gerçek ki asla toplumdan silinmez tarikat ve cemaatler
Asalak din olmasa nefesleri kokar. Bakkalın başına dahi konmayacak kişiler olduğunu düşünüyorum. İkiyüzlüler ayrıca.
Ben Allah yolunda giderim
Cematlar tahrikatlar para amaçli geliyor bana
Kapatılmalı ve alayı bu ülkeden sürülmeli
Hepsi kadroları doldurmaya çalışıyor