Dert gele suratına,
Lanet gelsin senin gibi herife
Boynun kırıla
Antep ahaha

Dert gele suratına,
Lanet gelsin senin gibi herife
Boynun kırıla
Antep ahaha
Liste böyle uzar giderr
nere bu eskişehir mi :D
Evet 😂
Ya bunlar ilk aklıma gelenler ve basit şeyler, çok seviyorum böyle değişik kullanımları her yörede farklı farklı oluyor çok hoş ya ☺️
😂😂😀Artık halk ne kadar çile çektiyse hep beddua 😂
Ciddi misin? Ben hiç tanımadım o taraftan kimseyi de yorum yapamadım o yüzden. Yalnız bu deyimi çok sevdim çok iyiymiş
Çok harikasın ya 😂
Bilmiyorum, Düzcede yaşıyorum 6 senedir buranın yerlisi değilim. Yaşadığımız yerde Düzcenin elit bir kesimi. Ben hiç buraya özgü bir kelime duymadım burada.
davay davay , devuskaa😂😂😂
@Nuluad0707 ysff
serdar. olum sicicm agzina sal. beni la. benden sana ekmek cikmaz. ben sapina kadar heterosexuelim. ben pussy severim. oglanci degilim. size saygim var ama benden uzak durdugunuz surece bir daha yorumlarima damlarsan kanka valla bozarim seni 😒😒😒
2 dir yorumlarima salca oluyo ya. canim felan diyo elimde kalacak 🤬
biz her etkilendigimiz kadina boyle sacma sapan sarkiyomuyuz. mantiken ben seni takip ediyorsam seni begendigim icin. ama ben seni begendim diye. bu bana seni darlama rahatsiz etme hakki sunmaz. ben karsi cinse karsi bile bu kadar hassas davranirken. birinin hem cinsine boyle ukalaca davranmasina tahammul edemiyorum
kesinlikle haklisin. keske 1 olsa bitmiyolarki. bu vucudu sanki onlar icin yapmisiz. cidden bazen b*kunu cikariyolar. biz karsi cinse yurumeye cekiniyorken. bunlardaki ne rahatlik , hemcinslerine bide. bi ara sirf bunlar ve bide 18 lik ergen kizlar yuzunden profilimi degismistim. gece libidosu yukselen bizi darliyo. millet kafayi sexting ile yemis. bu sexting nerden cikti anlamis degilim.
https://voca.ro/1c3AfdwOIZF9
usendim yazmaya 😌
spas dikim 🌹
gareyerin dibi :D
Cevap
27Cevap
Ankara da genelde bir şey derken mesela Ankara değil de Angara derler. ya da la şunu yapalım falan derler. de ben pek kullanmam :D
Anteplisin ama rafık dememişsin çakma antebli 🤨🤣
Aga
Bilmiyorum ki İstanbul da en cok ne derlwer
İstanhulda en cok kullandığımız kelimeleri bilmiyorum galıba hahahah
İstanbul'dayım ben ne denir ki buna bilemedim haha
Dedemlerin köyünde duro gari, hadi gari kullanılır 😎
"Yawww bacanak" çok kullanılıyor cinsiyet gözetmeksizin öyle der bizim buranın erkekleri 😊
Niye hep beddua 😂
Anladım.
Antep ahaha yi ilk duyuyorum 😁
Klorak
Gevrek
Hıyar
Domat
Genelde kardeş deriz bebe deriz la deriz 😄
Napıyan la , birde bebe ,
İstanbul baya karma, karışık
Kalabalık, Suriyeliler ve pahalılık.
İstanbul'da para her zaman ön plandadır..
Bilemedim 😅
İstanbul
Yok boolum.
sen ne altatıyosun 😅
Anlatıyosun* 😅
Ankara iyidir iyi 😂
Sabah sabah libidon mu yükseldi :)
Cinsellik sorusu sorduğuna göre :)
Komad seyirtivi Moza nerden gelin vili tmmmi:)
hacım naber :D
Deniz
Nörüyon
La bebe
Sen de mi Ayınptap
Az öte ged heriii
la bebeee
Giran gire icine
Hvala
Kaç beden
Hacım eskişehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?