Aile & Toplum Evcil hayvanınız sizin yanınızda uyumayı sever mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim bebeklerim kendi yatakları yokmuş gibi sürekli benim yanımda uyurlardı 🐰🐾🧡 Evcil hayvanınız sizin yanınızda uyumayı sever mi? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evcil hayvanım yok maalesef ama olsaydı tabi ki de birlikte uyurduk zaten bir gün dişi bir beagle cins köpek almak istiyorum hayallerimden birisi de rakun almak sjssjsj https://www.youtube.com/embed/FTcjzaqL0pE 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evcil hayvanım yok ama olmasını çok isterim kedi özellikle 😻 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayvan gibi oldu göğsümde yatıyor bir gün gebertecek beni 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sevmez yaa daha çok kapımın önü tercihi 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı. Evcil hayvanım yok ki 🥲 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok sever ❤️ 0 0 Yorumla