Avusturya, Almanya gibi ülkelerde yaşayanlar hiç Türkiye'yi övmesin.
Burada milyonlarca sığınmacı adı altında kaçak, Afganistan'dan gelmiş insan var. Ve her gün gelinmeye devam ediyor. Sen orada Viyana'da stabil bir yaşam sürüyorsun ama Türkiye'de bundan 5 sene sonra ne olacak belli değil. Çok kötü günler bekliyor ülkemizi. Hani dolar şu kadar oldu bu kadar oldu diyoruz ya... Bugünleri çok arayacağız bence. İran da aynısını yapmıştı şimdi İranlılar "Afganlara ev verenlere lanet olsun" diyorlar. İranlılar 3 kuruşa sabah akşam çalışıyor ki evlerine bir tas çorba girsin. Bu gereksiz nüfus yüzünden Türkiye de İran gibi yoksullaşıyor.
Sizce de öyle değil mi? Bir 5-10 sene sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Çok kötü...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dedesi bir asır önce yurtdışına gelmeyenler avrupadaki türklere sövüyor devamlı gurbetcilerin suçu ne peki
Mesele Avrupa'ya gitmeleri değil ki.
Mesele Avrupa'dan Türkiye güzellemesi yapmaları.
Her gurbetçi Türkiye güzellemesi yapmıyor ülkenin gerçeklerini söyleyen gurbetçiler de var. Benim konuştuklarım da var bu sebepten her gurbetçiye sövmek YANLIŞ tabiki. Özellikle yakın zamanlarda Avrupa'ya gidenler ya da burada uzun süre kalan gurbetçiler de Türkiye'nin çok kötü bir noktaya sürüklendiğini biliyor.
Ama mesele bir parti kavgası değil.
Türkiye 5 sene sonra ne olacak?
Çok kötü günlere gidiyoruz. Ben bunu 5 sene önce de demiştim dolar 3,5₺ idi. Şimdi çok fazla istilacı, çapulcu var...
Çok kötü günlere gidiyoruz.
Afgan sapıklar istila ediyor.
Türkiye'de kadınlar özgürlüklerine veda edebilir.
Her uyardığımızda "abartmayın" dendi.
Soylu Afgan sapıkları aklayana dek!
Türkiyedekilerde genelleme yapıyor gurbetci denilince söven sövene. Oysa Euro 2 ikende geliyorduk. Kaldı ki seçimde sadece kendi ülkesindeki oylar ile 2 milyon fark atmış bir adam var. Suç gurbetcilerin değil. Söylenilenleri haketmiyoruz.
Hepsi değil tabiki. Diyorum ya dürüst gurbetçilerde var.
Fakat sorun şu ki mesele sadece ekonomi değil. Mesele bu ülkenin hızla parçalanmaya sürüklenmesi. Bende kalmak istemiyorum bu ülkede niye kalayım? Niye bu kadar dert çekeyim? Avrupa şimdiden Türkiye'deki insanları Avrupa'ya alalım sinyalleri vermeye başladı kim kalacak? Hangi genç ülkede kalıyor söyler misin? Kimse yabancı odaklı politikalara dayanamıyor. Kim kalacak söyle bana? Öyle ya da böyle sadece yaşlılar kalacak ve ülke Afganların, Arapların eline geçecek. Yapılan bu. Gelmiş Avrupa'da yaşıyor Euro eziyor bana diyor ki "Bir tek Türk'ü ezdirmem ülkemi kötületmem" yahu belki artık vize ile Türkiye'ye gireceksiniz. Herkes kaçıyor. Neyin Türkünden neyin Türkiyesinden bahsediyor bunlar yahu. Yarın bir gün Türkiye'ye euro yemeye gelebileceklerini mi sanıyorlar?
Gerçekten şaka değil. Sessiz istila filmini izle. Adım adım gerçek oluyor.
Gelip bana burada sahte milliyetçilik yapıyorlar.
"Türkiye batsın euroları yemeye Türkiye'ye gelirim" diyorlar da dünya artık Türkiye'nin neden battığını ve Türk gençlerinin demokrasi, liyakat, insan gibi yaşam istediğini biliyor. Sence eskisi gibi durur mu millet yabancı kollayan politikalara Türkler bile dayanamıyor. Herkes gidiyor.
Bunlarda zannediyor ki euro yemeye geliriz oldu canım. Türkiye filan kalmayacak Arapça İngilizce konuşarak euro ezmeye çalışırsınız artık.
Bu ihanete herkes ortak.
Sığınmacılara bile oy kullandırıldı.
Sana yemin ederim gurbetçiler bile pişman olacak çocukları Türkiye ile bağı kesecek.
Sığınmacılara oy kullandırıldı.
Herkes böyle gideceğini zannediyor ya gitmeyecek.
Herkes kaçacak Türkiye bitti.
Kendi ülkesindeki oylar ile 2 milyon fark atmadı Pakistan, Mısır, Arabistan, Afganistan oy kullandı.
Yabancıların Türkiyesi yerine gelirim Avrupa'ya insan gibi yaşarım. Ya da giderim körfeze ya da Amerika'ya.
Ama dediğim gibi sadece yaşlılar kalacak ve onlar da öldüğünde çok pişman olacaksınız. Keşke memleketimiz bizim kalsaydı diyeceksiniz. O 50 yaş üzeri euro bunakları ya da sahte gurbetçi milliyetçileri (buraya da dadanmışlardı) Türkiye (!) onlara vize koyduğunda anlar artık. Adı Türkiye kalırsa tabiki!