Öncelikle bu bi aşk sorusu falan değil ben ve ev arkadaşım arasında ki bi mevzu.
Ben sıfırdan bi hayat kurdum bi yerde işe girdim güzel arkadaşlar edindim o sırada üniversite okuyordum başka bi şehirde yaşıyor yurta kalıyordum iş yerindeki arkadaşımın bi arkadaşı başka bi şehirden buraya taşınma kararı aldı oda benim gibi 0dan bi hayat kurmak icin geldi biz anlaştık ve birlikte bi eve cıktık yaklaşık 2 bucuk 3 ay oldu kendisinin bi eski sevgilisi var ama çok sorunlu biri arkadaşım az çok ona karşı birşeyler halla hissediyor ama onla tekrar olmuyor sonucunu biliyor çünkü son 1 hafta çok sancılı cekti eski sevgilisi cok darladı üstüne gitti sonra ev arkadaşımınyanına cağırdı ona sürekli gel yeni bi hayat kuralım birlikte yaşayalım dedi ev arkadaşımsa ondan intikam almak istediğini ve eski sevgilisinin yaptığı herşeyi cevresindekilere kanıtlamak istediğini söyleyerek onun yanına gitti. Sorun şu onun orada aklını çelebilirler ve bidaha dönmeyebilir sorun maddi acıda değil manevi acıda ortak arkadaşlarımız inanmıyor ona eski sevgilisiyle verdiği savaşı kazanamayacağını ve bidaha dönmeyeceğini düşünüyorlar ama bense içime bi ümitle döneceğine inanıyorum.
Ben sıfırdan bi hayat kurdum bi yerde işe girdim güzel arkadaşlar edindim o sırada üniversite okuyordum başka bi şehirde yaşıyor yurta kalıyordum iş yerindeki arkadaşımın bi arkadaşı başka bi şehirden buraya taşınma kararı aldı oda benim gibi 0dan bi hayat kurmak icin geldi biz anlaştık ve birlikte bi eve cıktık yaklaşık 2 bucuk 3 ay oldu kendisinin bi eski sevgilisi var ama çok sorunlu biri arkadaşım az çok ona karşı birşeyler halla hissediyor ama onla tekrar olmuyor sonucunu biliyor çünkü son 1 hafta çok sancılı cekti eski sevgilisi cok darladı üstüne gitti sonra ev arkadaşımınyanına cağırdı ona sürekli gel yeni bi hayat kuralım birlikte yaşayalım dedi ev arkadaşımsa ondan intikam almak istediğini ve eski sevgilisinin yaptığı herşeyi cevresindekilere kanıtlamak istediğini söyleyerek onun yanına gitti. Sorun şu onun orada aklını çelebilirler ve bidaha dönmeyebilir sorun maddi acıda değil manevi acıda ortak arkadaşlarımız inanmıyor ona eski sevgilisiyle verdiği savaşı kazanamayacağını ve bidaha dönmeyeceğini düşünüyorlar ama bense içime bi ümitle döneceğine inanıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Off çok uzun nasıl okunacak şimdi bu, merakta ettim
Özet hali bu :)
Ya intikam ayağına kanar gibi duruyor. Gelme ihtimali hep bir umut kalır içinde ama kız o kadar çağırıp birlikte yaşama gibi şeylere giriyorsa aklını çeler
Ev arkadaşım kız. Sebepsizce ona karşı bi güvenim var sorun şu dönerse nasıl döneceğini bilmiyoruz o çocukla barışmış bi şekilde dönmemesi lazm çünkü eski sevgilisi çok sıkıntılı bi tip o gidip çocuğun gercek yüzünü herkese gösterdikten sonra geri dönmeyi planlıyor o çocuğu tamamen silmiş bi şekilde bi yanım inanıyor bunun olacağına ama bi yanım o dönmeyecek diyor
Ay kızı göndermeseydin, ne yapacaksınız intikam falan. İkna et dönsün uğraşmasın öyle şeylerler
Çok dil döktük eski sevgilisi tam bi bela her türlü kötü şey var kendisinde bide kızı aldatı o yüzden ayrıldılar ancak kız seviyor ve bi anlık duygusal boşluğunu çocuk yakaladığında ona kanıyor ancak sonra cocuk yine yüzünü gösteriyor ve ayrılıyorlar uzun süredir ayrılar ancak o çocuk benle ev arkadaşımın aynı evi paylaştığımızı öğrenirse kızı net öldürür tam öyle biri
Bu hiç hoşuma gitmedi ya. Çocuktan uzak durması gerekirken intikam falan diye yaklaşmış oluyor. Umarım bir sorun olmaz 🥺
O kadar çok şey varki şu son 5 ayı anlatsam roman olur bu üstün körü olanlar daha detay çok var o şerefsizın kızı dövmediğimi kalmadı ailesi kızı kötü bildi ve çocuğun onu aldattığını millet bilmesin diye halla sevgili olduklarını 1 ay sınra söz keseceklerini söylediler ve daha neler neler
Eğer anlatmak istersen çekinme dinlerim
Aslında şu an buna çok ihtiyacım var