O gitti! Geri dönecek mi?

Öncelikle bu bi aşk sorusu falan değil ben ve ev arkadaşım arasında ki bi mevzu.

Ben sıfırdan bi hayat kurdum bi yerde işe girdim güzel arkadaşlar edindim o sırada üniversite okuyordum başka bi şehirde yaşıyor yurta kalıyordum iş yerindeki arkadaşımın bi arkadaşı başka bi şehirden buraya taşınma kararı aldı oda benim gibi 0dan bi hayat kurmak icin geldi biz anlaştık ve birlikte bi eve cıktık yaklaşık 2 bucuk 3 ay oldu kendisinin bi eski sevgilisi var ama çok sorunlu biri arkadaşım az çok ona karşı birşeyler halla hissediyor ama onla tekrar olmuyor sonucunu biliyor çünkü son 1 hafta çok sancılı cekti eski sevgilisi cok darladı üstüne gitti sonra ev arkadaşımınyanına cağırdı ona sürekli gel yeni bi hayat kuralım birlikte yaşayalım dedi ev arkadaşımsa ondan intikam almak istediğini ve eski sevgilisinin yaptığı herşeyi cevresindekilere kanıtlamak istediğini söyleyerek onun yanına gitti. Sorun şu onun orada aklını çelebilirler ve bidaha dönmeyebilir sorun maddi acıda değil manevi acıda ortak arkadaşlarımız inanmıyor ona eski sevgilisiyle verdiği savaşı kazanamayacağını ve bidaha dönmeyeceğini düşünüyorlar ama bense içime bi ümitle döneceğine inanıyorum.
O gitti! Geri dönecek mi?