Güncellemeler
+1 yıl
çalıştığım işte de verimimi kaybettim sinirden herkes uzaklaştı
arkadaşlar annemler depremden dolayı köye yerleşti ben farklı bi şehire kiraya gittim hiç kimseyi tanımıyorum dışarı bile 4 gündür çıkmıyorum tek başıma zevki olmuyor utanıyorum evde başım ağrıyor ne yapmam lazım help
herkese kötü davrana davrana etrafımda kimse kalmamış üzerimdeki bu yalnızlığın vermiş olduğu sinir aylardır gitmiyo bide her şey üst üste geliyo çıldırıcam taktik verin napmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Annenin yanına gitseydim kafa dağıtırdın bir süreliğine iyi olmaz mıydı
annem de küstü diyor kaçıp gittin rezli ettin bizi dior
Sadece yapman gereken estağfurullah çek zikrini ve bol İnşirah suresi oku
işe yaramıyor
Yarar abla geçmiş tarvmanda var çok iyi gelir özellikle İnşirah suresi ferahlatir
Sakin ol arkadas edin çalışmıyor musun normalde
evden çalışıyorum sinirden kimseyle muhatap olamıyorum evde daralıp daralıp ağlıyorum kendi kendime
Neden kendini o kdar kasiyorsun peki
İnsanların kusurlarını farkedip bunu takıntı haline getiren biriysen eğer
Dışarı çıkıp çevre edinmen lazım
dışarda herkes burnu havada kimse konuşmuyor, yol soruyorum daha yolu sormadan " bilmiyorum kuzum" aşırı şımarmışlar
Kulüp bul , etkinlik bul
gece klubune gıtmek istiyorum bi yeri bilmiiyorum ve de gidicek kimse yok
Tek git
gece kulubune tek gitsem millet dicek bu erkek avlamaya gelmiş
Milletin ne dediğine bakarsan
kulub nerde onud abılmıomki
Sinir neden var üstünde peki bulabildin mi
hayır ya çıldırıcam artık
Bi sakin ol en baştan başlayalım ne zaman başladı bu sinir
buraya taşındığımdan beri sourmluluktan dertten
Tek yaşamak kolay değil biliyorum anlıyorum seni hele hiç arkadaşın yoksa ama biraz sosyalleşip kafa dağıtmayı denedin mi
dışarı çıkınca anksiyetem tavan yapıyor kimse konuşmuyor soğuk bi yapım var o yuzden küçüklükten beri hiç arkımda olmadı
Aktivite yapsan mesela yasadıgın yer denize sahili varsa sahilde vakit geçirebilirsin. Öncelikle kendini rahatlatman gerekiyor bir sorun olmadıgına ve olmayacagına ikna etmen gerekiyor. Bir şeyler olacakmış gibi hissediyor musun olumsuz
Ankara'da ne denizi ne sahili ve evet hissediyorum şu an otel gibi bi apartta kalıyorum sanki her an kovucaklar igbi hissediyorum gidicek yerimde yok paradan değil sadece ev tutmayı beceremem diye
Becerirsin aslında ya güçlü olman lazım. Hemde niye kovsunlar seni. İyi şeyler düşünmeye bak kendini sıkma sakin ol. Gölbaşına git deniz olmasada iyi gelir veya atatürk orman çiftliği
yeniyim burada hiç bi yeri bilmiyorum ya
Google maps ile istediğin her yere gidebilirsin ki bir yerler öğrenirsin bide
oz guvenım yok ya tek bı yere gıdınce aşırı anksiyetem tavan yapıyor ağlamam gelıyor
Ankara'da da değilim ki gelip kolundan tutup şu aksiyeten ile savaşmanı sağlayayım. Fark ettiysen hep bir bahane sundun bana şu var bu var diye hiç yapabilirim başarabilirim demiyorsun
dedim de noldu hep başa dönüyor her şey
Tekrar dene başarana kadar dene
arkadaş bulucak site biliyomusun ya
Etrafından gezip tozmalık mı yoksa normal sohbetlik mi
gezip tozmalık gerçek hayatta
tinderde ban yedim
Happn olabilir konuma baglı buluyor tindera göre daha güvenilir
orada da ban yedim
Niye ban yiyorsun
bilerek şikayet ediyolar cevap vermediklerim
Bumble ac
ordan da yedim neyse ben bi şekil yapıcam tşkler kafanı şişirdim helal et