@delimiyimneyimbennn tabi öyle olur bunun ilmi çok farklı herkes yapamaz yapan Allah rızası için yapan takvali insanlar var yardımcı olmak için Ama Bu kızın cinlerle ne ilgisi var anlamıyorum zarar görür Allah göstermesin
Sen kâfir cin kabilesini çağırıp napıcan senin isteklerini yapicaklarını falanmi saniyosun çok büyük bedeller isterler derdin ne bilmiyorum ama uzak dur
Ve onlar define hazine koruyan cin kabilileridir onlarla hazine bulmak isteyen define bulmak isteyen kişiler ancak çok çok yüksek mertebedeki hocalar ile iletişime geçip anlaşma yapabilirler.
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez.
Evet yapamazsın ancak hazine define arayanlar iletişime geçebilir diyorum oda kendi başlarına değil bi büyücü medyum yardımıyla. çünkü o kabile hazine ve defineleri koruyan cinlerden. ancak hazine bulmak için o cinlerden yardım isteyebilirsin
@Ezelkocerrr sana tavsiyem Dabbe 3 ü izle bu kabileyi orada konu alıyorlar ve o gerçek hikaye zaten izledikten sonra böyle bişey yapmaya istesende cesaret edemezsin.
Bence bunu hiç deneme sürekli peşinde olurlar örneğin onlara bisey sorarsın cevaplarlar ya da . Birsey istersin yaparlar ama karşılığında buyuk şeyler isterler yapamazsın ozaman başına bela olurlar hiç bulaşma derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızım iyimisin maneviyat yoksa senle kedinin fareyle oynaması gibi oynarlar
Zaten kâfir cin kabilesi onlar maneviyat olsa bile yiinede muhtemelen aynı şekilde olur
@delimiyimneyimbennn tabi öyle olur bunun ilmi çok farklı herkes yapamaz yapan Allah rızası için yapan takvali insanlar var yardımcı olmak için
Ama
Bu kızın cinlerle ne ilgisi var anlamıyorum zarar görür Allah göstermesin
Nasıl çağrılır bilen yok mu bir soru sordum ya alt üstü
Ne yapacaksın iyimisin
İsteklerini allahtan iste
Onlar çok tehlikeli bi kabile çağırmaya falan kalkma zaten yapamazsın delirme aklını kaybedersin direk uğraşma böyle şeylerle biraz araştır anlarsın
Sen kâfir cin kabilesini çağırıp napıcan senin isteklerini yapicaklarını falanmi saniyosun çok büyük bedeller isterler derdin ne bilmiyorum ama uzak dur
Ve onlar define hazine koruyan cin kabilileridir onlarla hazine bulmak isteyen define bulmak isteyen kişiler ancak çok çok yüksek mertebedeki hocalar ile iletişime geçip anlaşma yapabilirler.
Sen bu arkadaşı dinle bak baya bilgili bulaşma bak büyü öyle basit değil insanlar bu durumdan zaten çok çekiyor aklına başına topla
Troll musun ciddimisin belli değil zaten bulaşma ailene kadar zarar görürsün
@delimiyimneyimbennn maşallah bilgilisin fazla araştırmak iyi değil aklında bulunsun
Bi aralar musallat yaşadım o yüzden az çok bilgim var
@delimiyimneyimbennn Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez.
Bu duayı hep oku
Teşekkür ederim
@delimiyimneyimbennn rica ederim
@delimiyimneyimbennn musallattan kurtuldun mu?
@delimiyimneyimbennn yapamazsın derken? Zor bir şey mi ki.
Hala uğraşıyor bak bu işler sakat çeken bilir bak kaldıramazsın
Iyimisin sen kız musallat diyor sen ne diyorsun ne derdiniz var
Evet şükür daha iyiyim
@delimiyimneyimbennn Allah dayim etsin
@delimiyimneyimbennn bu kıza şaka gibi geliyor bilmiyor ne kadar sıkıntılı bir şey olduğunu
Evet yapamazsın ancak hazine define arayanlar iletişime geçebilir diyorum oda kendi başlarına değil bi büyücü medyum yardımıyla. çünkü o kabile hazine ve defineleri koruyan cinlerden. ancak hazine bulmak için o cinlerden yardım isteyebilirsin
@delimiyimneyimbennn bulaşmasın zarar görür
Bizde bulaşma diyoruz anlamak istemiyor sanırım
@delimiyimneyimbennn aynen öyle anlamıyor
@Ezelkocerrr sana tavsiyem Dabbe 3 ü izle bu kabileyi orada konu alıyorlar ve o gerçek hikaye zaten izledikten sonra böyle bişey yapmaya istesende cesaret edemezsin.
Aynen bir filmini izle zaten o korkuyla gerçeklerine bulaşmazsin
Zaten malzeme ve gerekli ortamı sağlayamaz çok para isteyen bir şey bu
Musallat olurlarsa ne yapacaksın? Cin çağırma ayinlerinde olanların sonu hep çarpılma.
Bence bunu hiç deneme sürekli peşinde olurlar örneğin onlara bisey sorarsın cevaplarlar ya da . Birsey istersin yaparlar ama karşılığında buyuk şeyler isterler yapamazsın ozaman başına bela olurlar hiç bulaşma derim
Instagram Hesabım ecesavasdaima
Bana Ulaş
Çarpılmakmı istiyo canın
Siz hastasiniz
Deli herhalde 😅
Bilgi verebilirim
Lütfen 🙏🏻
İstek gönder
Gönderdim
bana da yazar mısın
bana da yazar mısın?