Sevgilimi görmeye ben gitsem ne olur ki herkes o gelsin falan diyor ama sevgilim işten dolayı gelemiyor ve ben artık ona sarılmak istiyorum ama işte sen gidersen o gelmez falan diyorlar 😕😕
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mesela benim Şu an durumum yok çünkü öğrenciyim işi bırakıp dersaneye geçtim ama ondan öncesinde ben çalıssaydım yine aileden dolayı gitsem çok kalamadan günü birlik dönerdim ama üniversite için ben çıkamıyorum eylüle kadar maddi anlamda, ailevide sıkıntılarım olacağını söyledim bulusamama açısından oda bana göre kendini ayarladı bayramda tatilim var 10 günlük 3 sende+2 yol günü geriye kalanları anneanneye memlekete de ayırayım dedi beni görüpte yolu doğuya düşünce bir hayrada vesile olmuş oldum kadın yıllardır torununu görmemiş. Neyse dediğim gibi ama benim gitme imkanım olsaydı ben ilk adımı çekinmez atardım ama onda fırsat vardı o geldi şimdi 2 ay sonrada ben gidicem bulustuktan sonra belki kader aynı sehri tuttursam mükemmel olur. Olmasada yine yakınlarına giderim Allah'ın izniyle biz ayrılmayı düşünmüyoruz mesafeler sadece bahane diye düşünüyorum , gönüllerde mesafe olmasın Yeterki🙏
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi başın dara düşünce onu aramak değil midir. Onu aramıyorsan o değildir heralde o kişi demi :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesafe ilişkisinde zaten önce güven olmalıdır. Güven kazanılıp ilişki başladıysa gerisinin önemi yoktur. Benim de mesafe ilişkim var. Sevgilim işi yüzünden şehir dışına çıkması yasak. İzin de alamıyordu. 3 aylık sevgiliydik bastım gittim yanına. Çok güzel misafir etti sağ olsun. Sonra ilk iznini alır almaz o geldi. Benim bir daha gitme imkanım olmadı ama o her fırsatta geliyor artık. 2 yılı devirdik bir dahaki izninde babamla tanışacaklar. İyi ki de gittim. Kadını erkeği yok yani güven varsa müsait olan taraf gitmeli. Korkuyorsan da kalabalık yerlerde buluşursun zaten.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek gelmeli çünkü ; sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü? Spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur 🙋
42 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂Buna çok güldüm Allah neşenizi bozmasın 🖤
- +1 yıl
Amin gülüm inşallah 🙏🥰🥰
İlk buluşmaysa kesinlkle gitme yüz vermeye gelmezler bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
104
Cevap
89Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimin parasi varsa daha uygun ama erkegin gelmesi daha uygun. Kızın izin almasi, anne babanin buna izin verip vermemesi, kizin kalacagi yer falan sorun. erkek gider bir pansiyonda 1-2 gun kalir ama kiz icin boyle yerler tehlikeli. Kiz en fazla sabah gidip aksam dönebilir. Bu surede de anne baba darlar zaten izin verseler bile. Sevgilinin yaninda kalsan o da sıkıntı eger bir seyler olmuyorsa aranizda. Atesle barut durduk yere yan yana durmasi da uygun degil. Bir seyler yasaniyorsa ya da kalmakta bir sakinca gormuyorsaniz kalırsıniz. Kadinin, erkege gitmesi zahmetli yani. Aile, baski, o bu derken baya sıkıntı. Erkek rahatca evden ceketini alir cikar, biletini de alır gider yani.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz mesela şans eseri tesadüfen benim okuduğum şehirde tanıştık orada zaten birbirimizi gördük falan bir süre geçti ben gittim 2, 3 gün kaldım hem ailesiyle tanıştık hem onu gördüm falan, bir süre sonra da o geldi ailemle tanıştı beni gördü beraber biraz zaman geçirdik 2, 3 gün falan kaldı sonra geri gitti, aynı şekilde bir süre daha geçti yine ben gittim 2 gün kaldım şu an ise aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz nasip olursa (allahım kaza bela verme nasip et) temmuzda falan ailesiyle birlikte bize gelecek bu seferde aile tanışması yapacaz
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şunu da söylemek istiyorum ki benim gideceğimi duyan bilen kim varsa arkadaş çevremde gitme etme güvenme falan filan dediler ama ben sevgisinden emin olduğum için gittim güvendim ve çok şükür güvenimi de boşa çıkarmadı 2 3 gün otelde kaldım bir kere bile ben de gelip seninle kaliyim demedi, odama kadar bırakırdı vedalaşırdık "kapıyı iyice kilitle kimse seni rahatsız etmesin ya da bilmeden odaya gelen çalışanlarda olmasın" diyordu, bana o güveni verdi. Dokunmadı bana hiçbir şekilde sonra bende tamam bu benim hayatımdaki erkek, eşim olmalı dedim, öyle böyle devam ediyoruz işte şu an çok seviyorum.
- +1 yıl
@Lasssere yakışıklı olsun uzun olsun şu olsun bu olsun diye erkek seçiyosunuz sonra sizi aldatınca veya sevmeyince ağlıyorsunuz. düzgün adamları sevin o zaman kekoları değil
Cevap sahibi+1 yılBende tüm erkeklerin aklı fikri cinsellikte ve kızları aldatır diye düşünüyordum ama sevgilimi tanıdıktan sonra farklı olduğunu hissettim hatta ilk tanışmamızda yani ilk karşılaşmamızda sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim ama ilk defa yüzünü gördüğüm bir adamdı yine de siması bana çok tanıdık geldi
Cevap sahibi+1 yılMisal 2 3 gece evlerinde kaldım mecburiyetten yine odama hiç gelmedi annesi de öyle
Cevap sahibi+1 yılElinden geldiğince odamın kapısından bile geçmezlerdi ben rahatsız olmiyim diye hatta annesi kızım için rahat etmezse istersen beraber yatabiliriz dedi
- +1 yıl
@İsmiLazımDeğil29 Ahahahah🤣 sanki siz kız ayırt etmiyorsunuz da sizde diyorsunuz güzel olsun, sarı olsun bilmem ne diye...
+1 yılBunda o gelsin bu gitsin gibi gurura yer verilmemeli. bir sonraki alacağımız nefese dahi garantimiz yok. fikrim özgür ce yaşa. İçinden ne geliryorsa onu yap. bir başkası seni yönlendiriyor sa... sen boşa yaşamış olursun. rahat olmalisin hayat senin.. istediğin gibi yaşa
11 Yorumla
Soran+1 yılgitmeye değmezmiş 1 kez daha anladık...
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Müsait olan kimse o
Ben şimdi 14 günde bir tatil çalışıyorum günde 12 saat
Hanımefendi kafasına göre takılıyor
İlk erkek gidecek diye bişe var mı? Nasıl gideyim?
O gelecek tabi.
Ama kız geldi diyede erkeğin dotu kalkmayacak insan gibi davranacak
Altın kaplama değilim sonuçta müsait olduğu için gelmiş ilk fırsatta bende gitmeliyim
16 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @DişiAslanlarDiyârı
Soran+1 yılHerkes böyle düşünse
Soran+1 yılTek kibir mi say say bitmez
- +1 yıl
Rica ederim. 🙂
Daha gitmeye müsait taraf olabilir, her ikiside gelebiliyorsa kararlaştırılabilir, bu sefer ben bidahakine sen gibi durumlar göz önüne alınmalı müsaitlik durumuna göre bir taraf daha fazla gidebilir bunun üstüne ekstra bir düşünme gerektiğini düşünmüyorum, sen geldin ben gittim meselelerine girilmese daha iyi, içten gelmeli yok böyle olursa az sever yok şöyle olursa gelmez bunlar aşılmalı böyle düşünen ve olan kişilerde problem ararım normal olanı kesinlikle bu değil
10 Yorumla
+1 yılkimin parası varda o gitsin bence erkek kız olarak ayrım yapmak çok yanlış geliyor bana tek erkek yaşamıyor bu ilişkiyi parası yoksa gelemez yanına para var ise gidersin yani bu kadar basit bide şey diuor bazıları kız başına başına bir şey gelmesin filan erkeğinde gelebilir oma bakarsak cinseyetçilik yapmayalım bence
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi erkek yapsın kafasından çıksın şu millet ya. İşlerine gelince feministlik, kadın erkek eşitliği vb zırvalıyorlar. Kadın erkek eşitse ben ev erkeği olmak istiyorum kardeşim. Karım güzel bir maaş alıp bana baksın. Ben evi temizleyip ona yemekler hazırlarım. Kadın erkek eşitse kadın da evlilik teklifi yapsın, alyanslarımızı o alsın, o ev satın alsın onda oturalım. Onun aldığı arabaya binelim. Hayret bir şey ya.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten bu sorumluluğı kabul ediyorum. Benim sitemim kadın erkek eşittir diyip ilk mesajı o atsın, ilk o hediye alsın... Vb düşünenlere.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/mSLtfJdx7k4Buna bir şarkıyla cevap vermek istedim. Ne demiş Yalın? “Senin yerin benim yanımsa, ilk adımı ah kim atıyorsa atsın.. bi zahmet aşsın duvarlarıı. Kavuşsakmı bir yaz günü düşsen düşsen yoluma, çıkıpta gelsenmi yaz gülü?” Demiş. Cevabı vermiş yani 😉
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılKızı erkeği farketmez ama bir çoğu erkeğin göreviymiş gibi bakıyor duruma erkek gitmeliymiş ne alaka sevgi emek ister kadında emek verecek erkekte herkes üzerine düşeni yapacak. sevgiye aşka dair her şeyi erkek yapacak ee kadın ne yapacak evlenince de erkek intikam alıyor bütün işi kadına yıkıp
00 Yorumla Olmaz o gelsin ilk görüşmeye. Şimdi ki erkeklerde bir nazlı, sürekli bahaneleri var. Ne olacak sanki ilk mesajı atsa, ilk arasa ya da ilk o gelse 😂
31 Yorumla
Soran+1 yıl😂🤦🏼♀️Valla erkekleri de kaybettik
Biz ilk buluşmada ortak bir ilde buluşmuştuk günübirlik hem daha rahat gezmiştik. Sonra o geldi ben gittim filan. gittikte be oldu sanki bi b*ka yaradı orası da ayrı bi taraflarını kaldırdım. Ama kesinlikle ilk sen gitme.
12 Yorumla
Soran+1 yılKalkar değmez zaten gitmem :)
Soran+1 yılAnladım Bugün değmeyeceğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktikli olan, kafa karıştıran ilişkiyi samimi bulmuyorum. O gelsin, ben gideyim, şöyle olursa, böyle olur; soru işareti varsa kafada hiç olmasın. Kaybetme korkusuyla aşk mı yaşanır? Gelişi güzel yaşamak lazım. İmkan varsa sen git, onun varsa o gelsin. İki tarafın müsaitlik durumuna göre olmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılİş izinleri illaki oluyor yanına gelebilir. Ama çok özlediysen illaki bunu onun yapmasına gerek yok sen de gidip supriz yapabilirsin ama bir dahaki gelme olayında onun gelmesini beklemelisin hep sen hep sen olmaz.
10 YorumlaGerçekten seviyorsan onu görmek için başkalarının fikrinin bir önemi var mı sence onu tekrar görmek sarılmak tekrar hissetmek bu söylenilenlerden daha önemli olmalı senin için başkalarına değil kendi ilişkine bak derim
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmanız olacaksa erkeğin gelmesi daha iyi olur sanki. Eğer zamanınız varsa siz de gidebilirsiniz. Yalnız ilk buluşma gerçekleşmeden bu şekilde yoğun duygular beslemek için biraz erken.
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden erken
Soran+1 yılArkadaşlarım da öyle diyor ama bilmiyorum ben baya tutuldum ☹️
- +1 yıl
Kac aydır konuşuyorsunuz
Soran+1 yıl7 ay oldu
- +1 yıl
Olmuş bayağı ama siz yine de dikkatli olun. İlk buluşma çünkü. Evine gitmeyin. Disarida görüşün.
Soran+1 yılÖyle kötü bi davranışı olmadı zaten görmeye gitsem dışarıda görücem 4 saatlik bir yol sabah gider akşam gelirim gidersem beklemekten ruhum daraldı görmek istiyorum artık
- +1 yıl
Vay bee. Bana denk gelenlerde anca beni kendi iline çağırır.
Soran+1 yılYa 1 kişi olsa hayatında gidebilirsin tabi iyi anlaşıyorsanız herkese de gidilmez
- +1 yıl
Nerede tanıştınız peki
Soran+1 yılİnstagram
+1 yılErkek gitmeli... :)
Hadi çok ciddi hasta olur. Durumu kötü olur vs.. Rabbim kimsenin başına vermesin. Yine de oyum erkek gitmeli. Kızın gitmesi çok riskli...
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılBiz kızlar tarafından erkek genel olarak daha baskın oluyor o yüzden ilk adım genel olarak erkeklerden bekleniyor. ve bende ilk erkeğin gelmesini isterim ama imkanı yoksa ya da müsait olamıyorsa bende giderim sorun yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama hiç kimseyi dinleme kalbimi dinle. Böyle saçma bir şey yüzünden sevgilinle buluşma imkanın sarılma imkanın varken nasıl gitmezsin? Kızı erkeği yok bunun tabii ki imkanın varsa git 💘
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma ise erkek gelsin sonrasında iki üç kere sen gidersin o uygun olduğunda o gelir sıkıntı olmaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var ki? Öyle diyenlere bakma öyle diyenler cinsiyete göre cevap veriyorlar ikinizin durumunu bilmedikleri için kendi bildiklerine göre konuşuyorlar...
00 Yorumla Yani erkeğin gelmesi makbul olandır ama iş vs gibi zaruri durumlar da kız da gidebilir ilişki dediğimiz şey 2 kişinin birbirini her koşulda tamamlamasıdır aslında.
00 Yorumla
+1 yılhanginiz daha müsaitse. çalışıyor demişsin senin gitmen daha doğru olur sanırım.
böyle birşeyin cinsiyetle alakası yok. lütfen saçma sapan herşeyi cinsiyete bağlamayın.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılÜstteki yazdığın bütün cevapları da kadınlar söyledi değil mi? Bırakın şu gururu egoyu ya. Kim müsaitse kim daha çok özlediyse o gitsin. Taksi mi bu hep ayağına gelecek? İnsan biraz empati yapar.
00 Yorumla
+1 yılAy abi sakın sakın yaptım o hatayı ayağına gittim bursaya ekti beni ş. erefsşz sen sen ol asla hiçbir erkeğin ayağına gitme sonra döndü dolaştı benim ayağıma geldi it kılıklı iyi oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Senin sevgilin itse bütün erkekler onun gibi olmak zorunda değil. Bırakın kız nasıl istiyorsa öyle yaşasın her ilişki aynı bitecek diye bi kural yok.
+1 yılGit bence. Yapmadan içinde kalıp pişman olacağına git b lki pişman olmazsın. olursan da yaptım en azindan dersin
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bencede bende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılOnun bir izin gününde sabah yola çıkar günü birlik görür gelirim
- +1 yıl
Aynen öyle ben olsam az buçuk imkanım olsa çoktan gitmiştim
Yazı tura yapıp, ilk kimin geleceğini belirleyebilirsiniz. Belki erkek tarafı da işi şansa götürmek isteyebilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ama askere bir ayrıcalık yapılabilir iyi düşün karar ver degecegini düşünüyorsan tabii...
10 Yorumla Kim müsaitse o gider niye bunu bir erkeğe bir görev olarak yüklüyorsunuz kız gitsin bir seferde erkek anlasın ne kadar değerli olduğunu
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu kimin iyiyse o gelse daha iyi olur. Erkek gelmeli ama maddi olarak zor bir süreçteyse kadın da gidebilir
00 YorumlaElbette ikisi de gitmez ortada buluşurlar her zaman
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂Yok artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tamamen size bağlı. Bizde onun babası yakın zamanda vefat ettiği için pek gelme durumu yoktu ve unun yaşadığı şehirde benim kalacak yerim vardı. İlk ben gitmeyi tercih ettim her şeyi ayarladım biletimi aldım, gitmeden 2 gün önce ayrıldık..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Yani ne kadar güvendiğinle alakalı burdaki insanlar ya da arkadaşların ilişki yaşamıyor siz yaşıyosunuz kendınız yönetin bu durumu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan tanıştıysanız ilk görüşme senin şehrinde olmalıdır yani ben öyle isterim kendimi güvende hissetmek adına
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ise onun gelmesi doğru sen gidersen basit durumuna düşebilirsin umrumda değil deyip gidebilirsin senin tercihin genede
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu öyle saçmalık ya Kim müsaitse o gider sürekli kadının veya sürekli erkeğin gitmesi doğru değil. Çiftler birbirinin hayatını kolaylaştırmalı
00 Yorumla
+1 yılKim denk geldiyse, kimin işi varsa o gelmeli normalde. İş yoksa da ben giderdim böyle durumda problem etmezdim
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya ha o ha sen bir ilişkinin içindesiniz ne fark eder o gelmis sen gitmişsin bence git yani çocuğun imkani olsa gelmek için gelir zaten
00 YorumlaBence ilk sefer özelinde güven verme açısından erkek gitmeli sonrasında kimin gittiğinin ne önemi var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılHayat o kadar kısa ki... Ancak kaybedince anlıyorsunuz. O yüzden o müsait olamıyorsa siz kalkın gidin varsın çevreniz konuşsun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılErkek, kız fark etmez kim müsaitse maddi, manevi o gidebilir. Sonraki buluşmaya baktın gelmiyor ona göre yön alırsın.
00 Yorumla Meşguliyet durumuna göre ikiside ayniysa erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim jandarma ve izin vermiyorlar 🤦🏼♀️
Ben kendim gitmem sahsen erkek gelmeli
10 Yorumla
+1 yılErkeği kadını yok böyle şeylerin lakin öyle değilmiş... O gelmeli
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye erkek gidiyo ak yaa herkes erkek gitsin erkek gitmeli yazmış
Hani eşitlik?12 Yorumla- +1 yıl
Derde bak 🤣
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın gelmeli ya Erkeğin ne işi var Kadının ayağına niye gidiyor tövbe tövbe 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Kim uygunsa o gelir veya ortak bir noktada buluşulur.
00 YorumlaKız gelmeli kendi işlerinizi bize yıkmaktan vazgeçin artık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşme kararı alabiliyorlarsa ilk kimin geleceğini de güvenle konuşabilirler.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimin vakti bolsa o gitsin. Daha çok görüşme imkanı olur.
00 Yorumla
+1 yılgit tabii ki onun imkanı olduğunda o da gelir bunlar düşünülmemeli bence git ve kavuşun🤍
00 Yorumla
+1 yılBen azerbaycanlı bir kız ile sevgili olmak istiyorum ve hep ben giderim herhalde 😂
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisinde bir araya gelmek, hele de bu devirde büyük cesarettir
00 Yorumla
+1 yılKişinin verdiği değere bağlı bir durumdu oysaki.
00 Yorumla
+1 yılAdam olan kıza gider ama kendini kullandırmamak kaydıyla değecek biriyse adam gitmeli
00 YorumlaErkek gelmeli ya kadının ne işi var erkeğin ayağına niye gidiyor tövbe tövbe 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim gidip gelebiliyor ise o. Sevgilim aile evinde kaldığı için gelmesi pek mümkün olmuyor o yüzden seve seve ben gidiyorum. Hem trende otobüste yeni insanlar yeni deneyimller yaşamak da iyi oluyor.
Dipnot: şu çocuklarınızı yolculukta susturun be kardeşim00 Yorumla
+1 yılFarketmez erkek kız olması ama genelde kızlar erkek gelsin istiyor
00 Yorumlakimi parasi cok ve isinden gucunden okulundan izin almasi kolaysa o otekine gitsin..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Ne farkediyor sevgilisiniz sonuçta, ha o gelmiş ha sen, özlediysen git sanki ne olacak
00 Yorumlaİlk ben gitmiştim. Sonra ilk o gelmişti. Benim gelmemi sağlamaya gerek duymadı andavallı :P
00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem