Derdimi anlatıyorum toplanın?

Seçimden bir ay önce, babam ile Mustafa Kemal Atatürk için kavga ettik. Her zaman Mustafa Kemal'in ışığından gittim. Ben, Konya'da yaşıyorum belki de babam ortama çok fazla ayak uydurdu bilmiyorum ama Atam'dan nefret ediyor. Beni, kitaplarımı çöpe atmakla tehdit etti aw daha ne olsun. Kaynağı kadir mısıroğlu ve Ahmet anapalı bu arada ahhshahahag
Neyse Konya'da yaşıyorum demiştim. toplumun doğruları, ciddi anlamda bana yanlış geliyor. çok yobazlar ve benim ruhum çok özgürlükçü. tabii kıyafetlerime de yansıyor. Elbise ve etek giymeyi çok severim. Babam, tuttu bana * dedi sinirleniyorum.
aynı şekilde o gün seçim de yaklaşınca bir kemal Kılıçdaroğlu için kavga ettik saha görevlisiydim çok fazla insan ikna ettim babamı asla ikna edemedim ahshasgshhddgdg
Annem ile babam ayrı benim babam dedi ki annene git orada hayat kadını ol çık benimde çok çok zoruma gitti gerçekten gittim annem babama göre daha kısıtlamayan bir kadın gençlerin dilinden anlıyor
Geçen hafta babam yazdı özledim artık gel evine diye bende alıştım artık gelemem dedim bugünde neredeyse iç içe olduğumuz arkadaşım aradı aynı zamanda kendisi komşum olur "gel artık orada rahatlığa alıştın ama kötü rahatlık" gibisinden bir cümle kurdu oooogfff ogffff arkdaşlar ben reşit bir bireyim inanın kendi yolunu yanlış olsa bile yürümek isterim bana birisi karıştığı andaa hoop ben sinir krizi geçiriyorum ne yapmalıyım sizce yine de sormak istedim fikir almak istedim ben eşya değilim aw sürekli yer değiştiriyim ahhsahshshgd
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada o kadar noktalama işareti özgürlüsü gibi yazmışım ki özür dilerim :(((
Güncellemeler
+1 yıl
Özgürlüsü* Zülfü Livaneli dinleye dinleye böyle oldum ahhsshdd
Derdimi anlatıyorum toplanın?