Seçimden bir ay önce, babam ile Mustafa Kemal Atatürk için kavga ettik. Her zaman Mustafa Kemal'in ışığından gittim. Ben, Konya'da yaşıyorum belki de babam ortama çok fazla ayak uydurdu bilmiyorum ama Atam'dan nefret ediyor. Beni, kitaplarımı çöpe atmakla tehdit etti aw daha ne olsun. Kaynağı kadir mısıroğlu ve Ahmet anapalı bu arada ahhshahahag
Neyse Konya'da yaşıyorum demiştim. toplumun doğruları, ciddi anlamda bana yanlış geliyor. çok yobazlar ve benim ruhum çok özgürlükçü. tabii kıyafetlerime de yansıyor. Elbise ve etek giymeyi çok severim. Babam, tuttu bana * dedi sinirleniyorum.
aynı şekilde o gün seçim de yaklaşınca bir kemal Kılıçdaroğlu için kavga ettik saha görevlisiydim çok fazla insan ikna ettim babamı asla ikna edemedim ahshasgshhddgdg
Annem ile babam ayrı benim babam dedi ki annene git orada hayat kadını ol çık benimde çok çok zoruma gitti gerçekten gittim annem babama göre daha kısıtlamayan bir kadın gençlerin dilinden anlıyor
Geçen hafta babam yazdı özledim artık gel evine diye bende alıştım artık gelemem dedim bugünde neredeyse iç içe olduğumuz arkadaşım aradı aynı zamanda kendisi komşum olur "gel artık orada rahatlığa alıştın ama kötü rahatlık" gibisinden bir cümle kurdu oooogfff ogffff arkdaşlar ben reşit bir bireyim inanın kendi yolunu yanlış olsa bile yürümek isterim bana birisi karıştığı andaa hoop ben sinir krizi geçiriyorum ne yapmalıyım sizce yine de sormak istedim fikir almak istedim ben eşya değilim aw sürekli yer değiştiriyim ahhsahshshgd
Neyse Konya'da yaşıyorum demiştim. toplumun doğruları, ciddi anlamda bana yanlış geliyor. çok yobazlar ve benim ruhum çok özgürlükçü. tabii kıyafetlerime de yansıyor. Elbise ve etek giymeyi çok severim. Babam, tuttu bana * dedi sinirleniyorum.
aynı şekilde o gün seçim de yaklaşınca bir kemal Kılıçdaroğlu için kavga ettik saha görevlisiydim çok fazla insan ikna ettim babamı asla ikna edemedim ahshasgshhddgdg
Annem ile babam ayrı benim babam dedi ki annene git orada hayat kadını ol çık benimde çok çok zoruma gitti gerçekten gittim annem babama göre daha kısıtlamayan bir kadın gençlerin dilinden anlıyor
Geçen hafta babam yazdı özledim artık gel evine diye bende alıştım artık gelemem dedim bugünde neredeyse iç içe olduğumuz arkadaşım aradı aynı zamanda kendisi komşum olur "gel artık orada rahatlığa alıştın ama kötü rahatlık" gibisinden bir cümle kurdu oooogfff ogffff arkdaşlar ben reşit bir bireyim inanın kendi yolunu yanlış olsa bile yürümek isterim bana birisi karıştığı andaa hoop ben sinir krizi geçiriyorum ne yapmalıyım sizce yine de sormak istedim fikir almak istedim ben eşya değilim aw sürekli yer değiştiriyim ahhsahshshgd
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada o kadar noktalama işareti özgürlüsü gibi yazmışım ki özür dilerim :(((
Güncellemeler
+1 yıl
Özgürlüsü* Zülfü Livaneli dinleye dinleye böyle oldum ahhsshdd
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konya'da yaşıyorum gerçekten çok gereksiz bir Atatürk nefreti var. Muhafazakarım diyen bir insan veya dindarım diyen bir insan ölünün arkasından kötü konuşmamalı polemiklere girmemeli. Ülkenin birleştirici unsuru işte sevmek zorunda değilsin bari saygı göster ama o da yok. Atatürkçü falan değilim ama mevzu bu yani gerildim ahdjshdjjsjf
yaaaa bunlllarr *
Sansürlendim
Hzjfhsjxjskdk sakin ol kankam ya
Oogf tamam ahhHagd
İyisin di mi şimdi sjdjshs
İyiyim ya annemde takılıyorum ekmeğe zam gelmiş Konya'da dedim ulan sürünün
Mutlu oldum
Sen nerde yaşıyorsun şimdi
Bende Konya'da yaşıyorum ama ben ekmek yemiyorum
Ne yiyosun kanka sen ya hahdgah kaç kilosun acaba
Kanks ben normal de yemek yemeyi çok severim kendim sürünsem bile bunlar sürünüyor diye mutluyum anlasanaaa hahshagshsgs
Değişiksin ya anlıyorum seni shdjsbhxhsjs kızdırmışlar seni baban nerde uğriyim bi yanına yarın ahfhshhs
ahsgahsghsgs babamı dövsen? Ahhshahsshd
Yav sende bu kadar abartma be shdhshhdj babana dicem ki ben güzel kardeşim kızın kötü yola düştü bana çalışıyor dicem kalpten gidecek sjfjajjzhss
Yazıklar olsun yazıklar olsun ahshshhaha kullandığı kelimelere bak yaziklar olsun
Neyse LALE DEVRİ BİTTİ SÜLALE DEVRİ DE BİTECEK HEPİNİZ YARGİLANACAKSİNİZ
Yav işte baban sana kötü konuşmuş diye öyle intikam alcaktım ahdjhshs
Anladım anladım şaka yapıyorum hahshsgdhdg
Yav sen güzel evlatmışsın baban olsaydım kovmazdım seni sjjchsh
Başka bir evrende...
Hani kadınlar mizah yapamıyodu len
Ahhshahshs maaaannn
Seni mi cb adayı yapsaydık ya ahdhahs
Karşıda ki adam seçim kazanma makinesi aw neyse kemal Kılıçdaroğlu<kutu kola<ben yani bir %49 bekliyorum
Kk<kutu kola<ben
Aaa gelmiyorr
Kk kutu kola ben
Ahdhgshsg yav sen beni hep güldüüryorsun
Küçükten büyüğe doğru
Hayat iste napicaksin Türkiye şartları beni hep şaka yapmaya itiyo
Pozitif birisin aslında böyle muhalif kişilik mi olur ya 😅
Hahahahah ya bırak aslında gergin bir insanım seçimden sonra oturup ağladım ben Ahmet Davutoğlndan daha çok çalıştım diye en büyük ak parti düşmanı da benim ama ne yapalım gülmemeliyim
Gülmeyelim mi?* Ahhshshs
Sen muhalif misin hahdshshdh
Konya'da 27.1 içerisindeki hak ehli insanlardan birisi olabilir misin
Ben doğruya doğru yanlışa yanlış diyenim 😂
aaaaagggg aagg ak partili
Hsjcbsjfjslcjskfhhs daha neler
Slogan ak Partinin ahsghasghs
Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik shdhshcmjd
Anlıyorum hahzhsgdh
Hizmetkârınım bundan sonra, bir emrin olursa beni bul hemşom, seni başkan yaptıracaz
Twitterin var mi gagshgsdh
Var evet de öyle kişisel bir hesap değil adın neymiş takipliyim seni shdhsh
angelamaarada
Bınu hiçkimse okumaz destan yazmışsın aaaa
Yaa oku işte hahshsbshdv
demek ki derdim çok hahshsgdhd
Valla okuyamam kusura bakma çalışkan çocuk değilim😂😂😂
Tüh sana
Ne tükürüyonya benim ne suçum var ben evde televizyon izliyom aaaaa😝
Kedim kayboldu duurr hahshsgshs
Ha buldum
Selam söyle jacob un selamı var de keside senden saklanıyo sanırım😉
Vay hain kedi vay
He canım bapak kedide illalallah etmiş🧐
Ben okudum💪🏻💪🏻
Hiçte üşenmedim ahahsh
Helal olsun dayi oğliiiiiiiii bana da öğretirmisin bacanak😅😅😅😅😅
Hemen öğretiyim rwis işsiz ve meraklı olucaksın ahahhs
Ya normelde böyle değilim temiz aile çocuğuyum ama şu an gece 3 uykumda yok yarın 8 de işe gitmem lazım piskopejim bozuk
İşim var ve meraklı değilim maalesef bu yüzden okumamam normal dimi matmazel kral
Nerde yaşıyorsun ingiltere prensi ahshxh
Bu arada normal
Güney korede yaşıyorum 1. Elizabetss🤓
Profilindeki resmi senmi çizdin aynı bana benziyor madam
Evwt evet ben çizdim nasıl olmuş?
Güney kore de hayat nasıl 1. Charlie
Çok güzel olmuş ressammısınız prenses
Gerçekten mi🥹
Tşk🌹
Gerçekren çok güzel ve tatlı olmuş🥰