Hafif zihinsel engelliyim. Eğer bana soru soracak olsanız ne sorardınız engelimle ilgili neyi Bilmek isterdiniz?

Öncellikle 68 Iq'yum ben. Hafif düzey zihinsel engel oluyor o da. Engelimle ilgili Neyi bilmek istersiniz? Hafif zihinsel engel yani çoğunlukla dışarıdan anlaşılmaz ve bu kişiler engelli olduklarının farkındadır benim gibi. Hani nasıl Görme engelli İşitme engelli görmediğinin, diğer insanlar gibi duymadığının farkındaysa benim gibi Hafif düzey mental reterdasyon hastaları da diğerlerinden gelişimsel olarak 2, 3 yaş geride olduklarının farkındadırlar. Temizlik alışkanlıkları vardır onların, Mesela kendi düzeyine göre banyolarını yapabilirler saçlarını mükemmel olmasa da tarayabilirler felan. Yani şöyle normal bir insana göre biz Harika kokmayız diğerleri normal olduğu için bizden daha güzel kokarlar ama bizde affedersiniz kaka çiş ter felanda kokmayız kendimize özgü bir yıkanma düzeyimiz var eğitimle daha da ilerletiriz İnşAllah. Mesela şu an Haziran ayındayız okullar neredeyse kapandı kapanacak Okul varken ben Eğitime baya bir geç giderdim mesela atıyorum 4 buçukta çıkıyorsam okuldan 5'te özel eğitim okuluna giderdim orada 3 tane benim gibi arkadaşlarım var. Biri kız diğer ikisi Erkek. İsimleri Kübra, Halil, Muhammed Ali ve Ben (Melis) varım, var yani. Onlarla İnsatgram ve Whatsapp'tan konuşuyorum. Kübra ile Halil iyi de Muhammed Ali birazcık çocuksu bebek gibi davranıyor ama olsun. Onuda seviyorum 💜 Moru severim bu arada. Ama Orta düzey ve Ağır düzey zihinsel engelliyse geçmiş olsun yani ne engelinin farkında olacak ne de temizlik alışkanlığı olacak 😂

Evet. Benim hakkımda sormak istediğiniz bir şey var mı?
Soracak soru bırakmadın ki hepsini cevapladın 😂
Sorum var aşağıda.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Hafif zihinsel engelliyim. Eğer bana soru soracak olsanız ne sorardınız engelimle ilgili neyi Bilmek isterdiniz?