Kuzenim ben çocukken bana tacizde bulundu ancak şimdi bambaşka biri?

ben 7 yaşındayken kuzenim beni taciz etmeye başladı o da 13 yaşındaydı, ağzımı kapatır beni odaya kilitler özel bölgelerime dokunur öperdi. bu tacizler ben 12 o 18 yaşlarına gelene kadar devam etti ve kuzenim yurt dışına gittiği için kesildi. 3 sene sonra türkiyeye geri döndüğünde yüzüme öyle bir pişmanlıkla öyle bir duyguyla baktı ki anlatamam ve bi daha bana taciz etmedi hiçbir şey yaşanmamış gibi davranmaya başladı ben de öyle yaptım. şimdi ben 21 o 27 yaşlarındayız evlendi ve karısıyla çok yakın arkadaş oldum kızı çok sevdim sürekli evlerine gidip geliyorum doğal olarak kuzenimle de gülüp eğleniyorum sohbet ediyorum. işte bu noktada kendimi affedemiyorum onun yüzünden çocukluğum mahvoldu korku içinde geçti bana travma yaşattı onunla hiçbişi olmamış gibi gülüp sohbet etmek zoruma gidiyor. bir yandan da diyorum kim o da çok gençti çocuk sayılırdı ergenliğin verdiği gazla yapmıştır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ne yapıcam bilmiyorum sizce yanlış mı yapıyorum? hiçbişi yaşanmamış gibi davranmak bi nebze olsun daha iyi hissettiriyor gibi geliyor, gelip benden özür dileseydi affederdim ama yapmadı, şu an bana karşı abi gibi davranıyor hatta geçen gün düğünde yanıma tanımadığım bi adam geldi elimi tutmaya çalıştı rahatsız oldum bizi görüp hemen yanıma geldi engel oldu falan. Sizce benim ne yapmam gerek?
Kuzenim ben çocukken bana tacizde bulundu ancak şimdi bambaşka biri?