Bari bilseydik biz de okumazdik yıllarca okuyun adam olun okuyun büyük adam olun dediler ilkokul mezunları geldi başa geçti ben hakkımı helal etmiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kartal imam hatip okuyanlar var bide harvard'tan fazla prim yapıyorlar şu anda.
Bu ülkede adamın varsa tamamdir her şey
maalesef öyle
Bunu yıllar yıllar önce fark edip ülkeyi terk ettim, zaman geçtikçe kararımın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlıyorum
Nereye gittinjz
Avrupa
Peki mutlu musunuzz bazen görüyorum da bazı insanlar çok ozelm cekiyor Türk insanına ülkeye hani diyorum orada acaba kötü mü insanlar ya da ne bileyim hoşlarına gitmeyen durum mu oluyo
Mutlu olmadığım bir yerde durmayacağım için demek ki mutlu olduğum bir yerdeyim. Çok fazla özlem çekersem arabama atlar ya da uçağa atlar 2.5 saat içerisinde Türkiye’de olurum. Aynı zamanda yazları düzenleri olarak gidip geliyorum. Çünkü aynı zamanda Türkiye’ de de devam ettirdiğim işlerim var
Hangi ulkedesoniz peki işiniz nedir
Ve nasıl gittonjz
Restoran işletmecisiyim, aynı zaman da başka işlerle de uğraşıyorum. Gayrimenkul gibi. Tanıdığım bir uzaktan akrabam aracılığıyla gelmiştim
Bu yüzden okumak istemiyorum ama ailem zorluyor
Bence okumuş olmak için oku yani en azından bir diploma olsun ama kasma yani
Ülkede herkes sürünüyor
Yoo sefasını süren çok adam , lise mezunu 25 30 40 bin lira maaş alıyor biz üniversite mezunuyuz 15 bin anca o da yaptığımız iş de hayli zor neyse
Bende lise terkim ailemin aylık geliri 60 bin falandır daha fazlada olabilir ailemin diyorum çünkü kendi işimiz olduğu için maaş falan yok 😂
Mesela işte kendinden örnek bize yıllarca boşuna oku diye baskı yaptilar şu an su devir de zerre önemi kalmadı hakkımı da helal etmiyorum o zaman sınav koymayacklar madem torpil işliyor her şey de
Benim bitane ögretmenim vardı hiç unutmam bana ödev verirdi yapmazdım bir gün bana farklı bir görev vermişti sana 20 tane kalem vericem en kısa zamanda kendi belirledigin fiyata sat dedi bende 1 günde sattım sonra aldı beni karşısına dedi ki bak okumak güzeldir ama herkes okuyacak diyede bir şey yok okumayı sevmiyorsan git bir şeyler yap kendi geleceğini kur bende gittim onu dinledim bıraktım okulu
Öğretmen iyi yönlendirmiş bizim hocalar da manyakti korkudan bir şey yapamzdik peki ne üzerine ticaret yapıyorsunuz
Bizim 3 tane toptan giyim dükkanı 1 tanede mobilya dükkanı var ama abilerim falsn evli olduğu için hepsinin geliri aynı eve girmiyor tabi ki
Haa anladım peki sana kalan ne kadar tek
Normalde mobilya dükkanı bana ait ama bu aralar depresyondayim çalışmıyorum peder dukkanda ama yinede istedigim kadar para alabiliyorum yani kimseye hesap vermem o konuda
Ama kardeslerin varsa ve bir ortaklık varsa o düzen bozulur
Bizim ki öyle işlemiyor bak bizim düzen şöyle bütün gelir birikiyor herkese ev falan alınır evlendirilir sonra yallah daha kendi işi gücüne eşine baksin benim 2 abim evli şimdi 2 dukkan onlara ait bizimle al verleri yok ama yani gidip desem para lazım cikarip verirler şimdi evlenmeyen bi ben kaldim bide kardeşlerim var mobilya dukkani bana ait ama evli olmadığım için gelirler falan ailemin kasasına gidip birikiyor yarın öbür gün evlenicem desem evimide alir düğünüm8de yapar yollarlar benide bizde evlenmeden ayri eve çıkmak diye bir şey de yok evlenip gidiceksin
Anladım
Haklısın
Tam tersi